Новини серіалів про (2017)

4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Читати далі...
22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.