Українська весна (2020)

27 березня у Центрі образотворчих мистецтв BOZAR у Брюсселі стартує мультимедійний фестиваль української культури «Українська весна». На глядачів чекає кінопрограма та public talk з Олегом Сенцовим. «Українська весна» продовжує низку проектів Ukraine on Film, і вже п'ятий рік поспіль представляє національне кіно у Брюсселі, двомовній столиці Бенілюксу, де розмістилися штаб-квартири Єврокомісії та НАТО. Фестиваль проходить у Центрі образотворчих мистецтв BOZAR, найбільшій культурній інституції Бельгії.
 
Кінопрограма «Української весни» об'єднала найактуальніше українське кіно 2019-2020 років – стрічки, які були вперше показані на фестивалях класу «А», здобули премії зарубіжних та українських фестивалів та стали глядацькими хітами у прокаті. До неї увійшло п’ять стрічок: комедія «Мої думки тихі», драма «Додому», документальний фільм «Земля блакитна, ніби апельсин», пригодницька фантастична стрічка «Фокстер і Макс» та воєнна драма U311 «Черкаси».
 
Також у програмі фестивалю на гостей «Української весни» чекає зустріч з режисером, активістом та колишнім політв'язнем Олегом Сенцовим – у традиційному для центру Bozar дискусійному форматі Agora. 

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 27 березня 2020

Прем'єру перенесено на невизначену дату. Слідкуйте за оновленням.

Країна: Україна

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Українська весна». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Українська весна»

Написати коментар...
Написати коментар...

Українська весна 2020
Українська прем'єра 27.03.2020
Україна