Джонатан Вінель та Кароліна Поґі (KISFF 2018) (2018)Jonathan Vinelle and Caroline Pogy

Програма демонструється мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Однією з родзинок цьогорічного фестивалю є фокус на роботах французького режисерського дуету Джонатана Вінеля та Кароліни Поґі, чиї фільми ви могли бачити на останніх трьох KISFF. Молоді та скажені, вони ламають стереотипи та створюють фільми поза догмами й рамками. «Поки є рушниці» був представлений у конкурсі Berlinale у 2014-му, а «Мартен плаче» — у 2017-му. Дует відвідає Київ, тож у тебе буде можливість поспілкуватися з ними особисто.

Програма фестивалю:

Різанина після школи

Джонатан Вінель, Каролін Поґі

Франція / 2017, 21 хв

Летиція, Рока, Ніко та Наель грають у гурті. Як завжди, вони зустрічаються перед репетицією. Дуже скоро гурт припинить своє існування: вони змушені розбігтися, тому що Летиція їде навчатися в інше місто. Це історія про чотирьох друзів, які не хочуть казати "прощавай".

Мартен плаче

Джонатан Вінель

Франція / 2017, 16 хв

Мартен плаче. Він один. Він прокинувся зранку, усі його друзі зникли. Ніде нема. Він вирушив на їхні пошуки. І шукав усюди: у місті, в горах, в річках, але не знайшов їх. Це розлютило його. Насправді, лють — це дуже сумно.

Наша спадщина

Джонатан Вінель, Каролін Поґі

Франція / 2015, 24 хв

"Ти міг навчити мене стількох речей". Це слова розчарованого сина, який намагається заповнити порожнечу від того, що його покинув рідний батько. Один з найкласичніших сюжетів в історії кіно - син шукає батька.

Поки є рушниці

Джонатан Вінель, Каролін Поґі

Франція / 2014, 30 хв

Тепло. Безлюдні вулиці. Помирають пальми, плачуть рушниці. Джошуа хоче померти, але боїться покидати свого брата Маеля на самоті.

50%
0
50%
0

Жанр: короткометражка
Тривалість: 1 г. 40 хв.

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Джонатан Вінель та Кароліна Поґі (KISFF 2018)». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Джонатан Вінель та Кароліна Поґі (KISFF 2018)»

Написати коментар...
Написати коментар...

Джонатан Вінель та Кароліна Поґі (KISFF 2018) 2018
Жанри: короткометражка