Новини, в яких згадується Майкл Де Лука

23 вересня 2016,  16:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В новом байопике обладатель «Оскара» Джаред Лето перевоплотится в известного американского художника Энди Уорхола.

Читати далі...
14 лютого 2016,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Universal приобрела права на адаптацию «Взрослой» («The Grownup»), рассказа автора «Исчезнувшей» Гиллиан Флинн.

Читати далі...
19 лютого 2015,  14:03 | Кастінг | Автор: SpaceMonkey

Режисер/продюсер Рон Говард та продюсер Браян Грейзер запросили талановитих міжнародних акторів приєднатися до Тома Хенкса у новому фільмі про пригоди професора Роберта Ленгдона від студії Columbia Pictures – «Інферно». Попередні стрічки про цього персонажа зібрали у світовому бокс-офісі більше $1.2 млрд.

Фільм виробництва студії Imagine Entertainment за сценарієм Девіда Коеппа, основаного на однойменній книзі Дена Брауна, запланований до прокату в Україні на 13 жовтня 2016 року. Зйомки ж фільму розпочнуться у квітні 2015 року. Виконавчими продюсерами стрічки виступають: Ден Браун, Анна Калп, Білл Конор та Девід Хаусхолтер.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Цьогорічна номінантка на премію «Оскар» за роль у стрічці «Стівен Хокінг. Теорія всього» Фелісіті Джонс гратиме разом із Томом Хенксом. Її героїня – доктор Сієна Брукс. Ірфан Хан, один з найвідоміших кіноакторів Індії, який більш за все знаний своїми ролями у фільмах «Мільйонер з нетрів» та «Життя Пі», гратиме Гарі Сімса, також відомого як Ректор. Французький актор Омар Сі, знаменитий своєю роллю у французькому  мега-хіті «1+1», а також у стрічці «Люди Ікс: дні минулого майбутнього» та нового фільму «Світ Юрського періоду», що вийде у прокат 11 червня, гратиме Крістофа Брудера. Сідсе Бабет Кнудсен, зірка  датського телесеріалу  «Уряд», зіграє доктора Елізабет Сінскі, голову Світової організації охорони здоров’я. Кастинг іще не закрито, фільммейкери ще продовжують перемовини з деякими іншими міжнародними кіноакторами щодо участі у проекті.

Рон Говард коментує: «Я хотів, щоб у цьому фільмі Тома Хенкса оточували актори з різних країн, що підкреслить надзвичайно небезпечну ситуацію, в яку потрапляє Роберт Ленгдон, ризикові рішення, які йому доводиться приймати, а також глобальну загрозу, яку він намагається відвернути. Фелісіті, Ірфан, Омар та Сідсе – усі вони відомі в Америці так само, як і у своїх рідних країнах. Це феноменально талановиті актори. Мені вже кортить почати зйомки!»

«Ми дуже раді знову перенести Роберта Ленгдона на великий екран разом із Роном, Томом та Браяном, - говорить Даг Белград, президент Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group. – Я переконаний, що глядачі отримають купу задоволення від пригод нашого персонажа. Я персонально дуже чекаю на цей фільм».

Майкл Де Лука та Андреа Джіанетті супроводжуватимуть стрічку від Columbia Pictures.

10 лютого 2015,  03:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Сенсації завжди з’являються несподівано, потужно уриваються до нашого життя і залишають в ньому відбиток. Саме таким феноменом є «П’ятдесят Відтінків Сірого». З того часу, як письменниця Е.Л. Джеймс сором’язливо розмістила кілька перших абзаців свого роману в Інтернеті п’ять років тому,  її трилогія «П’ятдесят Відтінків» стала одним з найгучніших бестселерів, продаж якого у світі зростає з кожним днем. Наразі видано більше 100 мільйонів примірників книги, перекладеної  на 51 мову світу. Три слова, з яких складається назва книги, вже стали модним мейнстрімом.

І от вже зовсім скоро, до Дня Святого Валентина на великі екрани вийде фільм, навколо якого точаться гарячі дискусії, і трейлер якого став найпопулярнішим за кількістю переглядів кіно-трейлером на YouTube у минулому році.

Головні ролі ексцентричного мільярдера Крістіана Грея та допитливої студентки Анастейші Стіл дісталися ДЖЕЙМІ ДОРНАНУ (телесеріал «Якось у казці») та ДАКОТІ ДЖОНСОН («Соціальна мережа», «Мачо і ботан»).

Читати далі...
22 грудня 2014,  18:47 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Однойменний бестселер письменниці Е. Л. Джеймс перекладений на 51 мову світу. Режисером стрічки виступає Сем Тейлор-Джонсон, а продюсерами – Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Сценарист – Келлі Марсел.

У ролях вже відомих усьому світу персонажів Крістіана Грея та Анастейші Стіл – актори Джеймі ДорнанМарія-Антуанетта») і Дакота ДжонсонСоціальна Мережа»).

На Берлінале стрічку «П’ятдесят Відтінків Сірого» покажуть 11 лютого 2015 року. Презентуватимуть фільм глядачам режисер Сем Тейлор-Джонсон, автор книги Е. Л. Джеймс, а також актори Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан.

У рамках кінофестивалю відбудеться єдиний показ «П’ятдесят Відтінків Сірого».

Нагадуємо: українські глядачі зможуть подивитися фільм вже на наступний день – 12 лютого 2015 року.

3 грудня 2013,  16:35 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Актриса Ріта Ора затверджена на роль в екранізації відомого бестселеру  письменниці Е. Л. Джеймс студій Universal Pictures і Focus Features – «П’ятдесят відтінків сірого». Вона гратиме роль Мії, зведеної молодшої сестри Крістіана Грея.

Талановита Ора перш за все відома як музикант, чиї композиції очолюють музичні чарти. У 2012 році Ора голосно заявила про себе на музичній сцені з хітом  «Hot Right Now».

Дебютний платиновий альбом виконавиці під назвою «ORA» довго тримав першу позицію британських музичних чартів, поступово здобуваючи світовий успіх. У 2013 Ора організувала сольне турне і отримала нагороду THREE BRIT Awards. Також у 2013 вона стала жінкою року по версії журналу Harpers Bazaar.  

Британська співачка та композитор, Ора народилася в Косово, Албанія, у 1990році. Коли їй виповнився рік, родина Ори вирішила переїхати до Британії. Співати та грати на сцені Ора почала ще в юному віці. У 2004 вона з’явилася в британському фільмі «Spivs». В минулому році вона з’являлася в другорядній ролі в блокбастері «Форсаж 6». Крім цього, вона брала участь в численних рекламних кампаніях для модного бренду DKNY; також її запросила Мадонна стати обличчям своєї модної лінії «Material Girl»; додатково Ора стане новим обличчям бренду Rimmel у 2014 році.

Свій другий альбом Ора планує випустити в співробітництві з Келвіном Херрісом та багатьма іншими навесні 2014 року.

Джеймі Дорнан зніматиметься в цьому очікуваному фільмі в ролі Крістіана Грея, його партнеркою стане Дакота Джонсон, що зіграє роль Анастейші Стіл. До них приєдналася Елоїз Мамфорд, яка гратиме Кейт, найкращу подругу Анастейші; Люк Граймс виступить в ролі брата Крістіана, Еліота; Віктор Расук в ролі близького друга Анастейші, Жозе; Дженніфер Ель в ролі матері Анастейші, Карли; Макс Мартіні в ролі тілоохоронця Крістіана та голови безпеки його компанії, Джейсона Тейлора. 

Продюсери: Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Режисер Сем Тейлор-Джонсон.

Келлі Марсел написала початковий сценарій, над яким далі працювали Патрік Марбер та Марк Бомбек.

Актрису Риту Ори представляє Сара Стеннет з Turn First Artists.

Про П’ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих на електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв.