Новини, в яких згадується Люк Граймс

13 березня 2024,  18:41 | Кастінг

Нова стрічка режисера Арі Астера «Eddington» зібрала зірковий акторський склад на чолі з лавреатами премії «Оскар» Хоакіном Феніксом та Еммою Стоун.

Читати далі...
15 червня 2020,  21:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер 3 сезону драматичного вестерна «Єллоустоун» з лауреатом премії «Оскар» Кевіном Костнером у головній ролі, де на родину Даттон чекають нові виклики.

Читати далі...
11 вересня 2017,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-постер еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» представляє перший погляд на весільну сукню Анастейші.

Читати далі...
10 лютого 2015,  03:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Сенсації завжди з’являються несподівано, потужно уриваються до нашого життя і залишають в ньому відбиток. Саме таким феноменом є «П’ятдесят Відтінків Сірого». З того часу, як письменниця Е.Л. Джеймс сором’язливо розмістила кілька перших абзаців свого роману в Інтернеті п’ять років тому,  її трилогія «П’ятдесят Відтінків» стала одним з найгучніших бестселерів, продаж якого у світі зростає з кожним днем. Наразі видано більше 100 мільйонів примірників книги, перекладеної  на 51 мову світу. Три слова, з яких складається назва книги, вже стали модним мейнстрімом.

І от вже зовсім скоро, до Дня Святого Валентина на великі екрани вийде фільм, навколо якого точаться гарячі дискусії, і трейлер якого став найпопулярнішим за кількістю переглядів кіно-трейлером на YouTube у минулому році.

Головні ролі ексцентричного мільярдера Крістіана Грея та допитливої студентки Анастейші Стіл дісталися ДЖЕЙМІ ДОРНАНУ (телесеріал «Якось у казці») та ДАКОТІ ДЖОНСОН («Соціальна мережа», «Мачо і ботан»).

Читати далі...
3 грудня 2013,  16:35 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Актриса Ріта Ора затверджена на роль в екранізації відомого бестселеру  письменниці Е. Л. Джеймс студій Universal Pictures і Focus Features – «П’ятдесят відтінків сірого». Вона гратиме роль Мії, зведеної молодшої сестри Крістіана Грея.

Талановита Ора перш за все відома як музикант, чиї композиції очолюють музичні чарти. У 2012 році Ора голосно заявила про себе на музичній сцені з хітом  «Hot Right Now».

Дебютний платиновий альбом виконавиці під назвою «ORA» довго тримав першу позицію британських музичних чартів, поступово здобуваючи світовий успіх. У 2013 Ора організувала сольне турне і отримала нагороду THREE BRIT Awards. Також у 2013 вона стала жінкою року по версії журналу Harpers Bazaar.  

Британська співачка та композитор, Ора народилася в Косово, Албанія, у 1990році. Коли їй виповнився рік, родина Ори вирішила переїхати до Британії. Співати та грати на сцені Ора почала ще в юному віці. У 2004 вона з’явилася в британському фільмі «Spivs». В минулому році вона з’являлася в другорядній ролі в блокбастері «Форсаж 6». Крім цього, вона брала участь в численних рекламних кампаніях для модного бренду DKNY; також її запросила Мадонна стати обличчям своєї модної лінії «Material Girl»; додатково Ора стане новим обличчям бренду Rimmel у 2014 році.

Свій другий альбом Ора планує випустити в співробітництві з Келвіном Херрісом та багатьма іншими навесні 2014 року.

Джеймі Дорнан зніматиметься в цьому очікуваному фільмі в ролі Крістіана Грея, його партнеркою стане Дакота Джонсон, що зіграє роль Анастейші Стіл. До них приєдналася Елоїз Мамфорд, яка гратиме Кейт, найкращу подругу Анастейші; Люк Граймс виступить в ролі брата Крістіана, Еліота; Віктор Расук в ролі близького друга Анастейші, Жозе; Дженніфер Ель в ролі матері Анастейші, Карли; Макс Мартіні в ролі тілоохоронця Крістіана та голови безпеки його компанії, Джейсона Тейлора. 

Продюсери: Майкл Де Лука, Дана Брунетті, а також Е. Л. Джеймс. Режисер Сем Тейлор-Джонсон.

Келлі Марсел написала початковий сценарій, над яким далі працювали Патрік Марбер та Марк Бомбек.

Актрису Риту Ори представляє Сара Стеннет з Turn First Artists.

Про П’ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО

Universal Pictures та Focus Features придбали права на екранізацію всіх трьох книг трилогії «П’ятдесят відтінків сірого» в березні 2012 року. Focus Features супроводжуватиме маркетинг та дистрибуцію першої стрічки разом із Universal. Роман «П’ятдесят відтінків сірого» став світовим феноменом, трилогію переклали на 50 мов світу. На сьогоднішній момент продано 70 мільйонів друкованих на електронних примірників книги, що робить роман одним з найбільш популярних в світі.

«П’ятдесят відтінків сірого» розповідає історію 27-річного мільярдера Крістіана Грея та студентки коледжу Анастейші Стіл. Наступні романи серії, «На п’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи» розповідають про еволюцію стосунків двох героїв.