Новини, в яких згадується Токс Олагундойє

8 лютого 2021,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Токс Олагундойє, яка грала у фінальному сезоні хітового серіалу «Касл» детектива Гейлі Шіптон, приєдналася до касту 3 сезону кримінальної драми Нейтана Філліона «Новобранець».

Читати далі...
25 січня 2021,  14:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Галлагер знову приміряє на себе скромну роль рятівника району в промо-ролику 5 серії 11 сезону драмеді «Безсоромні». І, як завжди, це обертається плачевними для нього (та його чоловічих органів) наслідками.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ексклюзивний трейлер супергеройського мультфільму Сема Лью «Reign of The Supermen» («Царство Суперменів»).

«Царство Суперменів» буде сиквелом анімаційної картини «Смерть Супермена», який покаже, що трапляється, коли в світі більше немає Супермена... а потім їх з'являється занадто багато.

Персонажів мультфільму озвучують Камерон Монахен, Нейтан Філліон, Ребекка Ромейн, Рейн Вілсон, Джеррі О'Коннелл, Кресс Вільямс і Токс Олагундойє.

Прем'єра «Царства Суперменів» відбудеться в 2019 році .

18 грудня 2016,  22:22 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Девід Теннант позичить свій голос головному герою перезапуску мультсеріалу «Качині історії». І на честь цього оголошення актор заспівав разом з кастом його головну тему.

Читати далі...
13 травня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через несколько дней выйдет финальная серия 8 сезона «Касла», которая станет последней для Станы Катик и ее героини Кейт Беккет. И промо к ней задают лишь один вопрос: погибнет ли главная героиня?

Читати далі...
25 серпня 2015,  15:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знакомьтесь, детектив Хейли Шиптон, новичок в 12-м участке сериала «Касл».

Детектива Шиптон воплощает звезда ситкома «Соседи» Токс Олагундойе. По сюжету ее героиня станет новой напарницей Ричарда Касла (Нэйтан Филлион) в расследованиях, поскольку Кейт Беккет (Стана Катик) станет капитаном участка и будет реже заниматься так называемой «полевой работой».

Продюсер Алекси Хоули о новом детективе в жизни Касла:

Токс играет очень динамичного и забавного персонажа. Это тот голос, которого не было у сериала. Что замечательно в ней насчет сотрудничества с Каслом, так это то, что когда он занимался расследованиями, то делал это в стиле полиции. Она же действует по-другому, поэтому создается забавная динамика в духе: «Нет, мы лучше вломимся, чем будем ждать ордера».

Кроме работы с Каслом, по словам Хоули, у Шиптон будет и другое предназначение:

Нам нравится идея, что она может стать ментором для Алексис (Молли К. Куинн), как раньше была Беккет, но поскольку теперь она жена Касла, то Хейли может стать кем-то вроде ее старшей сестры. В этом сезоне будет многое о том, чтобы сделать Молли старше. Она играла ребенка семь сезонов, и теперь ей 21 год. Она выросла. В этом году она станет более сложной. Изменятся и ее отношения с отцом, ведь она уже не маленькая девочка.

Первая серия нового сезона «Касла» выйдет 21 сентября.

6 серпня 2015,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці «Касла» розкрили, ким же буде тепер працювати головна героїня Кейт Беккет в новому сезоні кримінальної драми.

У фіналі 7 сезону Кейт Беккет, яку втілює Стана Катік, здавала іспит на посаду капітана... Так що не дуже великим сюрпризом виявляється те, що в нових серіях детектив Беккет стане капітаном Беккет і тепер буде заправляти 12-ю ділянкою.

Виконавчий продюсер Теренс Пол Уінтер про підвищення Беккет:

Що хвилює в такому повороті, так це те, що вона не буде традиційним капітаном, який сидить в офісі. Вона твердо стоїть двома ногами на землі. Вона все ще Беккет. Вона буде займатися справами і брати участь у допитах.

Читати далі...