Новини фільмів, в яких згадується Майкл Стулбарг

8 травня 2020,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового горора «Людина-невидимка» Елізабет Мосс грає божевільну письменницю в напруженому трейлері біографічного трилера «Ширлі».

Читати далі...
24 жовтня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичного трилера «Небезпечна гра Слоун», головна роль в якому принесла актрисі Джессіці Честейн номінацію на престижну премію «Золотий глобус».

Талановита лобістка Елізабет Слоун (Честейн) займається тим, що впроваджує чиїсь ідеї у життя. Вона робить усе, щоб той чи інший закон було прийнято Конгресом США. На замовлення впливових політиків вона береться за найбільший та найризикованіший проект у своїй кар'єрі, який пов'язаний з контролем над зброєю. І перемога в цій битві може виявитися для Слоун занадто дорогою.

Разом з Честейн в цій історії зіграли Марк Стронг, Гугу Ембата-Ро, Елісон Пілл, Джон Літгоу і Майкл Стулбарг.

Фільм Джона Меддена вийшов в український прокат 18 жовтня. Квитки на сеанси «Небезпечна гра Слоун» ви знайдете в нашій афіші.

24 листопада 2015,  16:19 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Сьогодні, 24 листопада 2015, студія Marvel оголосила про початок зйомок стрічки «Доктор Стрендж», головні ролі в якій виконають Бенедикт КамбербетчЧорна Меса», «Гра в імітацію»), Чиветел Еджіофор12 років рабства», «Марсіянин»), Рейчел МакАдамсЛівша», «Шерлок Холмс») та Майкл СталбергСтів Джобс», «Серйозна людина»), а також Мадс Міккельсен (серіал «Ганнібал», «Казино Рояль») та володарка премії «Оскар» Тільда ​​СвінтонМайкл Клейтон», «Готель «Гранд Будапешт»). Режисером фільму, що вийде у прокат у листопаді 2016 року, став Скотт ДерріксонСіністер», «Шість демонів Емілі Роуз»). Зйомки пройдуть на декількох локаціях по всьому світу, включаючи Лондон, Нью-Йорк, Гонконг та Катманду, Непал.

Читати далі...