Оновлення, в яких згадується Денні Елфман

6 листопада 2017,  00:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент супергеройського екшену «Ліга справедливості» знайомить нас з комісаром Джеймсом Гордоном (Дж.К. Сіммонс).

Гордон чекає на Бетмена (Бен Аффлек) на даху поруч з увімкненим Бет-сигналом, але Темний лицар приходить не один, а в компанії Диво-жінки (Галь Гадот) і Флеша (Езра Міллер). Вони говорять про напад парадемонів, а потім на даху раптово з'являється Кіборг (Рей Фішер), чиє безшумне прибуття викликає у Флеша кумедну реакцію. На початку відео можна почути фрагмент теми Бетмена з фільму 1989 року, яку написав Денні Ельфман.

Дивимося, як Диво-жінка рятує заручників у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

5 листопада 2017,  02:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

По українським телеканалам вже крутять ось цей ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості». Відео представляє п'ятірку супергероїв — Диво-жінку (Галь Гадот), Кіборга (Рей Фішер), Флеша (Езра Міллер), Аквамена (Джейсон Момоа) й Бетмена (Бен Аффлек), — які стануть однією командою. А в кінці тут з'являється дворецький Брюса Вейна Альфред Пенніворт (Джеремі Айронс), який буде тісно співпрацювати з Лігою.

Слухаємо геройську тему з офіційного саундтреку «Ліга справедливості», автором якої є Денні Ельфман. У кіно з 16 листопада.