Новини, в яких згадується Ізраель Бруссар

5 січня 2021,  16:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від деяких голосів тобі не втекти. Вийшов тизер-трейлер загадкового фільму жахів Кастілло Лендон «Дівчина, яка боялася дощу», в якому знялася зірка фільмів «Гола правда» та «27 весіль» Кетрін Гайгл.

Читати далі...
2 липня 2019,  18:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Кетрін Гейгл, відома завдяки комедіям «Трошки вагітна» і «Гола правда», збирається підкорити жанр жахи в горорі «I Saw a Man With Yellow Eyes».

Читати далі...
13 лютого 2019,  03:26 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дівчині Трі Гелбман, яка навчається в коледжі, дуже не пощастило у її останній день народження – за нею ганявся маніяк-вбивця в страшній масці з обличчям немовляти, і кожен раз коли він її вбивав, вона прокидалася на початку того ж дня і проживала його знову. І знову. І знову. Якщо бути точною, то дівчина помирала цілих одинадцять разів, поки не дізналася, хто ховається під маскою, і не розібралася зі своїм вбивцею. По ходу справи вона познайомилася з чудовим хлопцем і готова тепер ніжитися в його обіймах... Але куди там. Трі изнову опиняється замкненою в часовій петлі, та ще й не в своєму всесвіті, де її життя перевернуте з ніг на голову.

Читати далі...
8 січня 2019,  14:40 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер хоррора «Щасливий день смерті 2».

Продовження фільму жахів 2017 року про студентку Тріш, яка змінилася на краще, переживши низку власних смертей. Її затягла петля часу, в якій раз за разом повторюється смертельний кошмар, а новий день ніяк не настає. Прийшов час з'ясувати причини цього феномену.

У головних ролях зіграли Джессіка Рот, Ізраель Бруссар та Рубі Модин. Режисером виступив Крістофер Б. Лендон.

Картина «Щасливий день смерті 2» вийде на українські екрани 14 лютого.

9 листопада 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик фільму жахів «Щасливий день смерті» з Джессікою РотЛа-Ла Ленд») в головній ролі.

У день свого народження студентка Трі Гелбман прокидається в чужій кімнаті після вечірки, що відбулася напередодні, і відправляється до свого гуртожитку. Увечері її чекає нова вечірка — вже на її честь, але закінчується вона нападом вбивці в масці, який вбиває Трі ножем. Дівчина знову прокидається на початку свого дня народження і буде переживати цей день знову й знову, поки не зрозуміє, хто її вбивця. Друзів головної героїні грають Ізраель Бруссар та Рубі Модин.

Дивимося, як на Трі нападає вбивця у масці у фрагменті «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.