Новини фільмів, в яких згадується Мартін Фріман

6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
25 липня 2022,  16:27 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитись українським тизер-трейлером фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», представленим учора на Comic-Con. У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 10 листопада.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
26 січня 2021,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восени ми писали про те, що на початку 2021 року на великі екрани повернуться культові трилогії Пітера Джексона «Хоббіт» та «Володар перснів», але локдаун вніс свої корективи в ці плани. Тепер побачити незабутні пригоди Більбо Беггінса ви зможете в кінотеатрах у лютому.

Читати далі...
26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Читати далі...
17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...
12 липня 2019,  22:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний Мартін Фріман, він же Джон Ватсон з «Шерлока» та Більбо Беггінс з «Хоббіта», втрачає свідомість від сильних емоцій в офіційному трейлері американської комедії «Ода радості».

«Ода радості» ґрунтується на реальних події і розповідає про бібліотекаря з Брукліна Чарлі (Фріман), який через рідкісне захворювання під назвою катаплексія втрачає контроль над м'язами, коли його беруть сильні емоції. Щоб уникнути інцидентів, Чарлі ретельно планують своє життя і уникає подразників, але коли в нього закохується спонтанна красуня Франческа (зірка «Дедпула» Морена Баккарін), головний герой опиняється на роздоріжжі: придушити свої почуття до неї чи піддатися пориву й закохатися. Що ж він обере?

Реліз фільму режисера Джейсона Вайнера, який отримав премію «Еммі» за відомий комедійний серіал «Американська сімейка», відбудеться у серпні.

10 липня 2019,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман грає в шпигунські ігри з Даян Крюгер в офіційному трейлері фільму «Оперативник».

Психологічний трилер від режисера і сценариста Юваля Адлера є екранізацією книги Іфтаха Р. Атіра «Англійська вчителька». Він розповідає про молоду західну жінку (Крюгер), яку вербує розвідка Моссад і відправляє її до Тегерана, де вона повинна працювати під прикриттям в якості вчительки англійської та французької мов. По прибуттю вона опиняється в складному трикутнику зі своїм зв'язковим (Фріман) і своїм об'єктом (Кес Анвар).

На початку року фільм «Оперативник» був представлений на Берлінському кінофестивалі, у світовий прокат він вийде в серпні.

7 травня 2018,  14:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст супергеройського екшену «Чорна пантера» показує свої крутість, незграбність та відпадні танцювальні рухи у відео з невдалими дублями.

Відео показує, що незважаючи на всю серйозність бойових сцен, Майкл Б. Джордан (Кіллмонгер), Летішія Райт (Шурі) і Лупіта Ніонго (Накіа) коротають хвилини між дублями, танцюючи; потім Данай Гуріра (Окойє) випадково б'є списом камеру; у Джордана ніяк не кріпиться на стіну вибухівка; Ніонго затримують двері, що не відчиняються; Мартін Фріман (Еверетт Росс) щось випускає з рук в палаці Ваканди; а в машини, на яку залазить Гуріра, в непідходящий момент відвалюється панель, викликаючи в кадрі сміх.

У форматі Digital фільм Райана Куглера виходить вже завтра, 8 травня, а на Blu-ray ви зможете придбати його через тиждень, 15 травня.

19 квітня 2018,  23:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала дебютний фрагмент драматичного горора «Тягар» від продюсера «Бабадука».

Події «Тягаря» розгортаються у світі, який заполонили зомбі. Самотній батько, якого грає зірка «Хоббіта» Мартін Фріман, з усіх сил намагається захистити свою маленьку дочку. У цьому фрагменті він заправляє машину, поки дитина перебуває всередині разом з іншою вижившою (Сьюзі Портер). Жінка зауважує, що до машини шкандибає зомбі, і, щоб не привертати увагу кровожерливого мерця, подає головному герою знак фарами.

Дивіться трейлер фільму «Тягар», чия прем'єра на Netflix відбудеться через місяць, 18 травня. Режисерами історії виступають Бен Хоулінг і Іоланда Рамке.

12 квітня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера компанія Marvel Studios повідомила, що блокбастер «Чорна пантера» прибуде до вас додому в наступному місяці.

«Чорна пантера» розповідає про молодого вакандского короля Т'Чаллу (Чедвік Боузман), який сідає на трон після батька Т'Чаки (Джон Кані) і повинен захищати свою високотехнологічну й приховану від решти світу країну від зовнішніх та внутрішніх ворогів. Допомагати Чорній пантері будуть його геніальна сестра Шурі (Летішіа Райт), голова загону жінок-охоронців Дора Міладже Окойе (Данай Гуріра), войовнича колишня Накія (Лупіта Ніонго) і агент ЦРУ Еверетт Росс (Мартін Фріман).

Читайте нашу рецензію на «Чорну пантеру».

У форматі Digital фільм Райана Куглера вийде 8 травня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 15 травня.

8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...
4 квітня 2018,  23:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» та «Хоббіта» Мартін Фріман намагається врятувати дочку від зомбі в драматичному фільмі жахів «Тягар», чий трейлер вийшов у вівторок.

В основі фільму лежить однойменна короткометражка 2013 року, яка розповідає історію чоловіка і його маленької дочки. Вони подорожують по Австралії в самий розпал зомбі-апокаліпсису, не затримуючись на одному місці, щоб вижити. Одного разу головного героя кусає зомбі, і у нього залишається дуже мало часу, щоб знайти для дочки нового захисника, поки він не став одним з ходячих мерців.

На Netflix прем'єра картини Бена Хоулінга та Іоланди Рамке відбудеться 18 травня.

18 лютого 2018,  06:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Т'Чалла, Окойе і Ерік Кіллмонгер отримали по персональному анімованому постеру супергеройського екшену «Чорна пантера».

Читати далі...