Оновлення, в яких згадується Бенедикт Камбербетч

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

19 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик очікуваного супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок». У ньому богиня смерті Гела (Кейт Бланшетт) захоплює Асгард, а Тор (Кріс Гемсворт) опиняється на іншому кінці всесвіту, де йому доведеться зійтися у двобої століття з неймовірним Халком (Марк Руффало) і де він також зустріне свого хитрого брата Локі (Том Гіддлстон) та войовницю Валькірію (Тесса Томпсон). Разом їм належить відвоювати Асгард й зупинити Гелу, що задумала влаштувати там Рагнарок — кінець світу.

Дивимося ТБ-ролик «Тор: Рагнарок» з Доктором Стренджем, в образі якого повернеться Бенедикт Камбербетч. У кіно з 2 листопада.

17 жовтня 2017,  17:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися новим ТБ-роликом майбутнього супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», в якому присутній Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч). Маг говорить, що у долі на Тора (Кріс Гемсворт) є свої плани, а Тор відповідає, що у нього є свої плани на долю. Загалом, це та сама сцена з міжнародного трейлера, представленого в серпні, але крім неї відео показує кілька нових моментів, як крутий стрибок Валькірії (Тесса Томпсон) з літаючого корабля на корабель.

Дивимося ексклюзивний фрагмент «Тор: Рагнарок», де Тор з ніжністю згадує свій молот. У кіно з 2 листопада.

2 жовтня 2017,  20:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт представив новий міжнародний трейлер своєї скромної кінокартини «Тор: Рагнарок» для китайської аудиторії. У ньому з'являється Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), а також відео показує нові моменти битви Тора з богинею смерті Гель (Кейт Бланшетт), яку бог грому буде виганяти з Асгарду разом з Халком (Марк Руффало), Локі (Том Хіддлстон) і Валькірією (Тесса Томпсон).

До прем'єри супергеройського фільму Тайки Вайтіті залишився рівно 1 місяць! У кіно «Тор: Рагнарок» прибуде 2 листопада.

25 вересня 2017,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми з нетерпінням чекаємо виходу байопіку «Війна струмів», де Бенедикт Камбербетч втілить Томаса Едісона, зірка «Шерлока» знявся в драматичному телефільмі «Дитя в часі». Камбербетч грає тут автора дитячих книг, чиє життя перевертається, коли пропадає його дочка. Компанію йому в цій історії склала Келлі Макдоналд.

Прем'єра кінокартини Джуліана ФаріноКрасені», «Новини») відбулася на британському телебаченні вчора, 24 вересня.

7 вересня 2017,  23:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія The Weinstein Company представила перший трейлер довгоочікуваного байопіку «Війна струмів», потенційного претендента на різні «Оскари». Він покаже протистояння двох титанів електрики Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауза у втіленні Бенедикта Камбербетча та Майкла Шеннона, кожен з яких хотів, щоб саме його система подачі струму завоювала американський ринок. Компанію їм складуть Том Голланд і Кетрін Вотерстон, а легендарного Ніколу Теслу зіграє тут Ніколас Холт.

Фільм режисера Альфонсо Гомеза-Рейона вийде в український прокат у грудні. Чекаємо на дубльований трейлер.

17 серпня 2017,  04:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор (Кріс Гемсворт) знову опиняється в гостях у Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) в новому трейлері супергеройського екшену «Тор: Рагнарок». Могутній маг попереджає бога грому, що він відчуває величезні зміни в його майбутньому, і що у долі на Тора свої плани. Після чого трейлер демонструє богиню смерті Гель (Кейт Бланшетт) у всій її красі й показує, як Тор об'єднується з Халком (Марк Руффало), Локі (Том Хіддлстон) та Валькірією (Тесса Томпсон), щоб зупинити Рагнарок.

Новий кадр фільму розкрив, що в ньому буде бійка Локі з Валькірією. В українські кінотеатри «Тор: Рагнарок» прибуде в листопаді.

1 березня 2017,  14:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Важливим аспектом екранізації пригод супергероя Доктора Стренджа було вписати його магію в існуючі рамки Кіновсесвіту Marvel й зробити так, щоб вона не конфліктувала з уже існуючою наукою і її принципами, а стала її розширенням. Про це й міркують в новій фічуретці астрофізик Адам Френк та сценарист Джон Спейтс.

Як Бенедикт Камбербетч літав на тросах крізь простір за лаштунками «Доктора Стренджа», дивіться в минулому закулісному відео.

24 лютого 2017,  13:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невід'ємною частиною зйомок «Доктора Стренджа» стали різноманітні трюки на тросах, які актори Бенедикт Камбербетч, Тільда Свінтон, Мадс Міккельсен та Чиветел Еджіофор виконували особисто, отримуючи періодично під час таких польотів забої. Але Камбербетч все одно з захопленням розповідає, як літав через стіни, падав з високих будівель, вихором потрапляв в інший вимір або врізався в шафу.

Попередня фічуретка показала, як проходили зйомки сцени після титрів «Доктора Стренджа» за участю Тора.

17 лютого 2017,  16:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чергова фічуретка «Доктора Стренджа», що з'явилася в честь виходу фільму в форматі Digital HD, представляє закулісний погляд на зйомки його першої сцени після титрів, де Стрендж (Бенедикт Камбербетч) п'є чай з Тором (Кріс Хемсворт).

Детальніше про першу зустріч могутнього мага з одним з Месників читайте тут.

16 лютого 2017,  14:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios представила нове й візуально захоплююче промо «Доктора Стренджа», в якому Бенедикт Камбербетч міркує про те, що як раптом Мультивсесвіт існує. Як би в ньому йшов час? Можна було б тоді з легкістю подорожувати між різними реальностями? Або бути одночасно в двох місцях? Або створювати свої астральні проекції? Просто уявіть собі все це.

Кумедні невдалі дублі «Доктора Стренджа» дивіться тут.

12 лютого 2017,  14:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове невелике відео про зйомки супергеройського екшену «Доктор Стрендж» показує кумедні моменти й невдалі дублі за участю Бенедикта Камбербетча, Тільди Свінтон та Чіветела Еджіофора. Кращий момент — коли Камбербетч показує декілька своїх танцювальних рухів.

У форматі Digital HD сольник про становлення Доктора Стренджа, який з'явиться в «Месниках: Війна нескінченності», стане доступний з 14 лютого.

9 лютого 2017,  20:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незалежно від того, як пройшов ваш день, рекомендуємо подивитися милу видалену сцену з «Доктора Стренджа», де головний герой у втіленні Бенедикта Камбербетча, який загубився в Катманду, лікує на вулиці зламану лапку бездомному собаці. Тут майбутній супергерой постає з зовсім іншого боку.

Якщо ж ви знову хочете насолодитися шикарними спецефектами, за які фільм був номінований на «Оскар», то дивіться фрагмент, де Доктор Стрендж домовляється з Дормамму.

4 лютого 2017,  14:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося чудовий фрагмент марвеловского «Доктора Стренджа», в якому головний герой у втіленні Бенедикта Камбербетча відправляється в інший світ, щоб домовитися з великим і жахливим Дормамму знову і знову...

Ранній концепт-арт Дормамму, якого також озвучив Камбербетч, ви знайдете тут.

1 лютого 2017,  13:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер супергеройського екшену «Доктор Стрендж» повідомляє в своєму змінюючому реальність стилі, коли він вийде на Blu-ray, подорожуючи з доктором Стівеном Стренджем у втіленні Бенедикта Камбербетча назад й вперед у часі. Адже недарма кінокартина Скотта Дерріксона нещодавно була номінована на «Оскар» за Кращі візуальні ефекти. Ви готові пережити це знову?

У форматі Digital HD «Доктор Стрендж» стане доступний з 14 лютого, а на Blu-ray і DVD придбати його буде можливо з 28 лютого.