Новини, в яких згадується Єва Де Домінічі

27 лютого 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля людства знову опиняється в руках зірки культової наукової фантастики «Армагеддон» Брюса Вілліса в новому екшені «Зоряний рубіж» («Cosmic Sin»), який вийде на екрани українських кінотеатрів навесні.

Читати далі...
27 червня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Експеримент з безсонням приймає моторошний оборот в українському ТБ-ролику містичного фільму жахів «Без сну».

Головною героїнею фільму є молода й амбіційна актриса Біанка (Єва Де Домінічі), яка нещодавно приєдналася до театральної трупи, чиї учасники експериментують з безсонням в стінах покинутої психіатричної лікарні, готуючись до своєї наступної постановки. Біанка хоче отримати головну роль, але коли в лікарні прокидаються потойбічні сили, їй доводиться боротися не тільки за роль, а й за своє життя.

Побачити новий горор режисера Густаво Ернандеса в українських кінотеатрах буде можливо через тиждень, з 5 липня.

1 червня 2018,  15:44 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Без сну».

Готуючись до театральної вистави, група акторів експериментує з безсонням у покинутій психіатричній лікарні. Проживаючи день за днем без сну, вони досягають нових рівнів сприйняття, що робить їх вразливими до секретів та енергій лікарні. Молода амбітна акторка Б'янка (Єва Де Домінічі), приєднується до команди з надією отримати головну роль. Але тут на неї чекає не тільки невимовно важка робота і напружені взаємини з колегами, а й смертельна небезпека, яка йде від невідомої сили, що тягне їх всіх у безодню.

Українська прем'єра «Без сну» відбудеться 5 липня.