Новини, в яких згадується Брайан Кокс

23 березня 2023,  14:34 | Кастінг

Зоряний лицар та Сокіл, він же новий Капітан Америка, возз'єднаються у новому пригодницьому екшені «The Electric State», який знімають режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо.

Читати далі...
24 лютого 2023,  07:32 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що у 2024 році в український прокат вийде повнометражний мультфільм «Володар перснів: Війна рохіррімів» («The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim»), що буде пов'язаний з трилогією Пітера Джексона.

Читати далі...
19 червня 2022,  13:20 | Кастінг

Став відомий акторський склад очікуваного аніме-серіалу «Володар перснів: Війна рохіррімів», куди увійшла Міранда Отто. Вона стане голосом своєї героїні з трилогії Пітера Джексона, Еовін, також відомої як Біла леді Рохана.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
22 липня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі секрети назавжди обзаводяться луною. У мережі з'явився офіційний трейлер і постер британського трилера «Затока тиші», головну роль в якому виконує зірка фільмів «Кур'єр» і «Перекладачі» Ольга Куриленко.

Читати далі...
6 березня 2019,  20:06 | Новини серіалів

Вийшов офіційний трейлер фентезійного серіалу «Добрі передвісники», де Девід Теннант і Майкл Шин втілюють демона й ангела, які рятують світ під пісню групи Queen «Under Pressure».

Екранізація відомого роману письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта покаже, як на наш світ насувається Апокаліпсис, і єдиною надією людства виявляються демон Кроулі (Теннант) та ангел Азірафель (Шин). Їм потрібно об'єднатися, щоб розшукати юного антихриста Адама (Сем Тейлор Бак) та зупинити чотирьох вершників Апокаліпсису: Війну (Мірей Інос), Чуму (Лурдес Фаберес), Голод (Юсуф Гейтвуд) та Смерть (Браян Кокс).

Сатану в цій історії втілить Бенедикт Камбербетч, а Бога Френсіс МакДорманд.

Прем'єра серіалу «Добрі передвісники» відбудеться напередодні літа, 31 травня.

22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
21 квітня 2018,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер комедійної картини «Суперполіцейські 2», яка є сиквелом фільму 2001 року.

Коли на кордоні між США і Канадою виникає кризова ситуація, команда суперполіцейських — Мак (Стів Леммі), Торні (Джей Чандрашекхар), Фостер (Пол Сотер), Фарва (Кевін Хеффернан) та Кролик (Ерік Столханске) — під керівництвом капітана О'Хегана (Брайан Кокс) відправляється патрулювати автостраду на цій спірній території.

У світовий прокат «Суперполіцейські 2», де також зіграє зірка серіалу «Диво-жінка» Лінда Картер, вийдуть в червні.

29 серпня 2017,  02:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже нецензурний тизер комедії для дорослих «Суперполіцейські 2», сиквела популярного фільму 2001 року. Кінокартина покаже, як загін суперполіцейських на чолі зі знаменитим капітаном О'Хеганом (Брайан Кокс) ставлять патрулювати суперечливу прикордонну зону, коли на кордоні між США і Канадою виникає напружена ситуація.

Режисером сиквелу виступає творець оригіналу Джей Чандрашекхар, який також повернеться на екрани в образі суперполіцейського Торні.

22 березня 2017,  21:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році на екрани виходять два байопіки про легендарного прем'єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля: «Важкий час» з Гері Олдманом і «Черчілль» з Брайаном Коксом. До другого з них, що розповідає про найбільш напружені 24 години в кар'єрі Черчілля перед висадкою союзних військ в Нормандії, яка змінила хід Другої світової війни, сьогодні був представлений перший трейлер.

У світовий прокат «Черчілль», де також зіграли Міранда Річардсон, Джон Слеттері і Елла Пернелл, виходить 2 червня.

7 березня 2016,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже через кілька годин українські глядачі побачать новий британський міні-серіал «Війна і мир», екранізацію однойменного епічного роману Льва Толстого, в українському перекладі.

Читати далі...