Оновлення, в яких згадується Дейн ДеХаан

4 квітня 2019,  15:55 | Оновлення

Вийшов український трейлер вестерна Вінсента Д'Онофріо «Біллі Кід».

Сюжет являє собою переосмислення класичної стрічки «Пет Герріет і Біллі Кід». Хлопчик-підліток Ріо (Джейк Шур) зв'язується з головним злочинцем Дикого Заходу, Біллі Кідом (Дейн ДеХаан), щоб помститися своєму дядькові (Кріс Пратт) за смерть батька і врятувати сестру. Втягнутий в суворе протистояння між бандитом і його ворогом-шерифом Петом Герреттом (Ітан Хоук), Ріо намагається вибрати правильну сторону і вирішити, ким він же все-таки стане: злочинцем або людиною доблесті.

Фільм «Біллі Кід» з'явиться в кінотеатрах 2 травня.

24 серпня 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер мелодрами «Тюльпанова лихоманка», чиї події розгортатимуться в Голландії 17 століття, розкриває, що в ньому буде багато сексуальних сцен за участю Алісії Вікандер і Дейна ДеХаана. Вони втілюють молоду заміжню жінку та закоханого в неї художника, у яких бурхливий роман. І поки вони планують свою втечу, служниця (Холлідей Грейнджер) шантажує головну героїню, що все розповість її чоловікові (Крістоф Вальц).

Український трейлер фільму Джастіна Чадвіка дивіться тут. Його прем'єра була перенесена на 14 вересня.

9 серпня 2017,  21:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує, як його головні герої — космічні агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) — залишають екзо-космос. Валеріан необережно робить своїй напарниці зауваження з приводу її водіння, після чого вона прибирає руки з штурвала, і йому доводиться вибачиться і назвати Лорелін «найкращим пілотом всесвіту», щоб дівчина знову взяла на себе управління кораблем.

Квитки на сеанси нового творіння Люка Бессона, яке виходить у кіно завтра, ви вже можете придбати на нашому сайті.

18 липня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет» показує кілька смішних моментів за участю Дейна ДеХаана і Кари Делевінь, які втілюють міжгалактичних агентів Валеріана і Лорелін. Також під завзяті акорди тут з'являються Ріанна, Ітан Гоук та багато милих й небезпечних іншопланетян.

В українські кінотеатри фільм Люка Бессона прибуде 10 серпня. Фінальний український трейлер дивіться тут.

3 липня 2017,  22:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент наукової фантастики Люка Бессона «Валеріан та місто тисячі планет» показує, як агент Лорелін у втіленні Кари Делевінь допитує трійцю кумедних, проте дуже розумних та хитрих іншопланетян, які називаються доган дагуїс. І хоча вони начебто знають слабкі місця людей, вони ще ніколи не зустрічали розлюченої жінки.

Візуально прекрасний фрагмент фільму, де Валеріан (Дейн ДеХаан) та Лорелін прибувають в космічне місто Альфа, дивимося тут.

30 червня 2017,  02:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент фантастики Люка Бессона «Валеріан і місто тисячі планет» показує прибуття агентів Валеріана (Дейн ДеХаан) та Лорелін (Кара Делевінь) в космічне місто Альфа, яке називають Містом тисячі планет. Адже тут уживається величезна кількість різноманітних видів, які говорять більш ніж на 5 тисячах різних мов. І комп'ютерний інтерфейс їх корабля проводить агентам, а заодно й нам невеличку екскурсію по цьому світу.

Цікаву фічуретку, де Бессон розповідає про створення цього фантастичного фільму, дивіться тут.

19 червня 2017,  18:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер і творець «П'ятого елемента» Люк Бессон з дитинства був закоханий в комікси, які стали основою його нової наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет». І тільки зараз, в світі після «Аватара», технології дозволили йому оживити на екрані цей фантастичний світ, по якому подорожують космічні копи у втіленні Дейна ДеХаана та Кари Делевінь.

Фінальний український трейлер «Валеріана» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

14 червня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила 5-хвилинний фрагмент психологічного трилеру «Ліки від щастя», який не увійшов до остаточного монтажу фільму. В ньому головний герой Локхарт (Дейн ДеХаан), ув'язнений в таємничому санаторії, відправляється на підводні процедури, під час яких бачить дивні речі, включаючи минуле й теперішнє Ханни (Мія Гот). Від цього епізоду вам напевно знову стане не по собі.

В український прокат кінокартина Гора Вербінскі вийшла в квітні. Нашу рецензію на неї читайте тут.

1 червня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер костюмованої мелодрами «Тюльпанова лихоманка», знятої режисером фільму «Ще одна з роду Болейн» Джастіном Чадвіком. У ній лауреати «Оскара» Алісія Вікандер та Крістоф Вальц грають дівчину-сироту й багатого, але жорстокого чоловіка, який бере її заміж. Але раптом на горизонті з'являється бідний молодий художник Дейн ДеХаан, і герої опиняються в небезпечному любовному трикутнику.

Фільм увійшов в наш список 20 гарячих кінопрем'єр літа 2017. В українські кінотеатри «Тюльпанова лихоманка» прибуде 24 серпня.

31 травня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний український трейлер наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», про екранізацією якої Люк Бессон мріяв багато років. У ньому Дейн ДеХаан і Кара Делевінь грають агентів Валеріана і Лорелін, які подорожують по планетах і ловлять злочинців, але зараз їх очікує більш складне завдання — врятувати 1000 світів від знищення, і на все про все у них є 10 годин.

Українська прем'єра кінокартини переїхала на три тижні вперед і тепер відбудеться 10 серпня.

25 травня 2017,  13:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері нової наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», знятої режисером «П'ятого елементу» Люком Бессоном, під епічну музику показано більше інопланетян і нових світів, що зазнали нападу та які тепер повинні врятувати просторово-тимчасові агенти Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь).

Другий український трейлер «Валеріан і місто тисячі планет», який вийде в українських кінотеатрах 20 липня, дивіться тут.

24 травня 2017,  15:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment поділилася епічним тизером до фінального трейлеру фільму «Валеріан і місто тисячі планет», де Дейн ДеХаан і Кара Делевінь подорожуватимуть по різних світах, намагаючись їх врятувати.

Фінальний трейлер наукової фантастики Люка Бессона вийде вже сьогодні, 24 травня.

26 квітня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер костюмованої мелодрами «Тюльпанова лихоманка», де володарка «Оскара» Алісія Вікандер грає дівчину-сироту, яку бере собі в дружини один з найбагатших людей Амстердама у втіленні іншого володаря премії «Оскар» Крістофа Вальца. Але коли в їх будинок приходить бідний художник Дейн ДеХаан, між головною героїнею і ним тут же спалахує пристрасний роман. І він вирішує розбагатіти на тюльпановому бізнесі, щоб забрати її до себе.

Українська прем'єра кінокартини режисера Джастіна Чадвіка, відомого завдяки історичній драмі «Ще одна з роду Болейн», відбудеться 24 серпня.

9 квітня 2017,  01:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер наукової фантастики «Валеріан і місто тисячі планет», яку зняв Люк Бессон. Її події відбуваються в 2700 році, де пара агентів Валеріан (Дейн ДеХаан) і Лорелін (Кара Делевінь) подорожують по різних планетах, розкриваючи злочини, а тепер повинні врятувати тисячу світів від знищення.

Українська прем'єра кінокартини за участю Ріанни та Клайва Оуена відбудеться 20 липня.

7 квітня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат психологічного трилера з елементами детективу «Ліки від щастя» ділимося з вами новим напруженим фрагментом, що показує, як герой Дейна ДеХаана, опинившись в забороненому крилі зловісного санаторію, намагається на милицях втекти від його персоналу, але директор у втіленні Джейсона Айзекса все одно його знаходить.

Квитки на сеанси нового творіння режисера «Дзвінка» Гора Вербінські ви можете придбати на нашому сайті.