Новини, в яких згадується Стівен С. ДеНайт

18 квітня 2018,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове покоління єгерів сходиться у вирішальній битві з кайдзю на постерах фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
26 березня 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася новою фічуреткою фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», яка знайомить ближче з новими пілотами єгерів.

У сиквелі «Тихоокеанського рубіжу» на захист людства від кайдзю встають юні кадети під керівництвом бунтаря Джейка Пентекоста (Джон Бойега). Допомагають йому досвідчений пілот єгерів Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) і 15-річна хакерка Амара (Кейлі Спені), а також у відео з'являються Леві Міден (кадет Ілля), Макеню Арата (кадет Реіті) та Іванна Сахно (кадет Вікторія). Бойега зазначає, що меседж «Тихоокеанського рубіжу: Повстання» полягає в тому, що «будь-хто може стати героєм», і команда кадетів демонструє це у складний час.

Ви вже можете побачити фільм режисера Стівена С. ДеНайта, який продюсує Гільєрмо дель Торо, у кіно. Купуйте квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» на нашому сайті.

23 березня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарлі Дей та Берн Горман повертаються в образах спритних вчених Ньюта Гейзлера і Германна Готтліба в новому фрагменті фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Відео показує двох давніх напарників в оточенні охоронців, які супроводжують їх в ліфті будинку корпорації Shao, що розробляє програму дистанційного керування єгерями. Але не варто недооцінювати цю парочку, адже хоча вони в основному і проводять свої дні в лабораторії, доктори Ньют та Германн без проблем можуть впоратися і з чотирма озброєними охоронцями, які аж ніяк не очікували такого відчайдушного нападу.

В український прокат кінокартина Стівена С. ДеНайта вийшла 22 березня. Купуйте квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» на нашому сайті.

21 березня 2018,  15:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фантастичному бойовику «Тихоокеанський рубіж: Повстання» з'явиться новий вид єгерів: міні-єгер, пілотований однією людиною.

«Маленького, але моторного» єгеря на прізвисько Scrapper самостійно зібрала «визначена і сильна» хакерка Амара Намані (Кейлі Спені), яка увійде в команду молодих пілотів Джейка Пентекоста (Джон Бойега). Міні-єгер може складатися в сферу, що допомагає йому маневрувати в битві з кайдзю, а завдяки його невеликим розмірам Scrapper можна викидати на поле бою з літака.

Дивіться нову фічуретку «Тихоокеанський рубіж: Повстання», яка показує апгрейд єгерів.

У кіно фільм Стівена С. ДеНайта виходить 22 березня, купуйте квитки на сеанси «Тихоокеанський рубіж: Повстання» на нашому сайті.

17 березня 2018,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшла нова фічуретка фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де о фильме розповідають актори Джон Бойега і Скотт Іствуд й режисер Стівен С. ДеНайт.

Події сиквела «Тихоокеанського рубіжу» відбуватимуться через 10 років після першого фільму, розкриває в фічуретці ДеНайт. За цей час людство для захисту від величезних монстрів побудувало нові єгері, оснащені передовими технологіями озброєння. Разом з цим відео у відмінній якості показує нові епічні моменти битв єгерів з кайдзю.

Дивіться також перший фрагмент «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де головний єгер бореться з ворожим єгерем. У кіно з 22 березня.

23 лютого 2018,  21:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий промо-ролик фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де розкриваються бойові технології єгеря Bracer Phoenix.

У битвах з кайдзю четвертий єгер нового покоління використовує величезну булаву з ланцюгів, що крутяться, та чотири вихрові гармати. За свою неймовірну міць і здатність обрушити на монстрів вогняну бурю Bracer Phoenix був прозваний «Шанхайським щитом».

Дивіться свіжий трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання» від IMAX. У кіно фільм Стівена С. ДеНайта вийде 22 березня.

16 лютого 2018,  10:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія IMAX представила третій трейлер фантастичного екшену Стівена С. ДеНайта «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де показано більше нових моментів з майбутніх битв єгерів з кайдзю.

Головним героєм сиквелу є Джейк Пентекост (Джон Бойега), син генерала Стекера Пентекоста (Ідріс Ельба), який віддав своє життя в битві з монстрами. Джейк є бунтарем, але коли на Землю нападають нові просунуті кайдзю, хлопець хапається за шанс виправдати спадщину свого батька, ставши на чолі нової групи відважних пілотів єгерів. Допомагати йому рятувати планету будуть напарник Нейт Лемберт (Скотт Іствуд) і 15-річний хакер Амара (Кайлі Спейні).

Дивіться новий промо-ролик «Тихоокеанський рубіж: Повстання», який демонструє озброєння головного єгеря. У кіно з 22 березня.

25 січня 2018,  00:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання» одразу в українському дубляжі.

Читати далі...
6 грудня 2017,  00:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Tokyo Comic-Con студія Legendary поділилася цікавим відео, яке показує, як створювався фантастичний екшн «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Актори Джон Бойега, Скотт Іствуд, Рінко Кікучі і Кайлі Спейні та режисер Стівен С. ДеНайт розповідають, як їм сподобалося працювати над цим блокбастером. Бойега навіть зазначає, що в фільмі «Тихоокеанський рубіж: Повстання» він робив стільки трюків, скільки йому ще ніколи не випадало здійснювати в своїй кар'єрі, тобто більше, ніж у «Зоряних війнах». Як бонус нас дражнять новими сценами, з яких найбільш інтригує сцена в кінці, де в сутичці сходяться два єгеря, озброєних гігантськими палаючими мечами.

Також дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно з 22 березня 2018 року.

22 листопада 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Legendary поділилася новим промо-роликом фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», який показує нові моменти. Також в ньому виконавець головної ролі Джон Бойега звертається до шанувальників даної франшизи, оголошуючи конкурс на кращий фан-арт в будь-якому вигляді: косплей, фан-відео, історії, малюнки, музика. Їх можна додати на сайт GoJaeger.com і отримати шанс з'явитися в сиквелі.

Дивимося український трейлер «Тихоокеанський рубіж: Повстання». У кіно фільм Стівена С. ДеНайта прибуде 22 березня 2018 року.

24 жовтня 2017,  15:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой Скотта Иствуда из фантастического экшена «Тихоокеанский рубеж: Восстание» получил свой персональный постер.

Читати далі...
9 жовтня 2017,  17:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де зіграють зірка «Зоряних війн: Пробудження сили» Джон Бойега і Скотт Іствуд з «Форсажу 8».

Опис фільму говорить, що масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їх знищення, триває. Коли світ за крок від прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.

Українська прем'єра фільму Стівена С. ДеНайта відбудеться одночасно з усім світом, 22 березня 2018 року.

26 вересня 2017,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега представив новий постер фантастичного екшену «Тихоокеанський рубіж 2» зі своїм вусатим героєм.

Читати далі...