Новини, в яких згадується Кріc О`Дауд

Рецензія на фільм «Маревокрай​»
Захоплива мандрівка казковими снами з Джейсоном Момоа
3 грудня 2022,  23:33 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Тема втрати, хоча і є далеко не радісною, проте часто виступає важливою частиною сюжету фільмів з дітьми у головній ролі, особливо, коли їх знімають у жанрі фентезі. Варто лише згадати історію Гаррі Поттера, хлопчика, який вижив, проте ще немовлям втратив обох своїх батьків. Нова стрічка від Netflix «Маревокрай», заснована на коміксах піонера анімації Вінзора МакКея, має мало спільного з Поттеріаною, проте її головною героїнею також виступає сирота, яка втратила обох своїх батьків, і, щоб утекти від болю, яке приносить реальне життя, дівчинка з незвичним ім’ям Немо вирішує мандрувати снами, де зустрічає давнього друга свого батька, веселого авантюриста Фліпа, з яким ніколи не буває сумно, і їх закручує вихор карколомних та неймовірних пригод…

Читати далі...
13 квітня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка торішньої комедії про дорослішання «Освіта» Біні Фелдштейн запалює з червоним волоссям в трейлері нового комедійного фільму на схожу тему під назвою «Як створити дівчину».

Читати далі...
9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
7 липня 2018,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роуз Бірн заводить роман по листуванню з рок-зіркою Ітаном Хоуком у першому трейлері драматичної комедії «Гола Джульєтта».

«Гола Джульєтта» є екранізацією романа Ніка Хорнбі, номінованого на «Оскар» сценариста фільмів «Виховання почуттів» та «Бруклін». Це історія про жінку Енні (Бірн), яка застрягла в довгострокових відносинах з Дунканом (Кріс О'Дауд), одержимим шанувальником ексцентричного рокера Такера Кроу (Хоук). Про нього вже не було чути багато років, але коли на світ спливає акустична демо-версія хіта Такера 25-річної давності, її реліз призводить до доленосної зустрічі Енні з самим рокером.

Фільм режисера Джессі ПерецаМій придуркуватий брат», «Новенька», «Помаранчевий — хіт сезону») був показаний на кінофестивалі «Санденс» на початку року. У світовий прокат він вийде в серпні.

13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
16 лютого 2018,  23:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер фантастичного горору «Парадокс Кловерфілда» від продюсера Джей Джей Абрамса.

Кінокартина є третьою главою франшизи «Монстро» і розповідає про групу вчених, які відправляються на орбітальну станцію, щоб знайти нове джерело енергії. Але їхній експеримент з простими частинками обертається катастрофою, відкриваючи портал в світ монстрів. Ролі вчених виконують Гугу Ембата-Ро, Даніель Брюль, Елізабет Дебікі, Кріс О'Дауд та Девід Ойелоуо.

Прем'єра «Парадоксу Кловерфілда» відбулася в Інтернеті 4 лютого, так що фільм Джуліуса Они вже доступний для перегляду на Netflix.

7 лютого 2018,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фантастичного трилеру «Парадокс Кловерфілда» є тривожним посланням від головної героїні Гамільтон (Гугу Ембата-Ро).

Фільм, який продюсує Джей Джей Абрамс, розповідає про недалеке майбутнє, де Земля страждає від глобальної енергетичної кризи. Щоб вирішити цю проблему і забезпечити планету необхідною енергією, на орбітальну станцію відправляється група вчених з усього світу, але їх експеримент з прискорювачем часток відкриває портал в темну реальність.

У «Парадоксі Кловерфілда» також знялися Даніель Брюль, Елізабет Дебікі, Девід Ойелоуо та Кріс О'Дауд. Прем'єра фільму відбулася 4 лютого на сайті Netflix.

6 лютого 2018,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою інтригуючого тизер-трейлера компанія Netflix повідомила про прем'єри третьої частини фантастичної франшизи «Парадокс Кловерфілда».

Читати далі...
21 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

23 листопада у широкий прокат виходить польсько-британський повнометражний анімаційний фільм «З любов'ю, Вінсент».

Це перша в історії стрічка, кожен кадр для якого був намальований олійними фарбами і стилізований під роботи Ван Гога. В основі фільму — натюрморти, пейзажі, герої 120-ти картин художника, яких адаптували та зіграли зірки британського кіно: Сірша Ронан, Ейдан Тернер, Дуглас Бут, Хелен МакКрорі, Елінор Томлінсон, Кріс О'Дауд. За основу сценарію лягли листи з особистого архіву великого митця.

Режисерами фільму виступили лауреат «Оскара» Дорота Кобела та Г'ю Велчман.