Новини, в яких згадується Крістін Ченоует

30 вересня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix вирішив нагадати нам, що свята вже не за горами, представивши трейлер романтичної комедії «Holidate», в якому Емма Робертс і Люк Брейсі намагаються зустрічатися без зобов'язань.

Читати далі...
30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

26 вересня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий барвистий трейлер майбутнього мультфільму «Мій маленький поні»! Відео показує, як на Понівілль насувається серйозна загроза в особі нової конячки Тіньової Бурі (Емілі Блант) з поломаним рогом, яка хоче заволодіти всією магією Еквестріі. Але шістці поні вдається втекти, і тепер вони збираються відвоювати своє рідне місто за допомогою нових друзів Капітана Гарпії (Зої Салдана), Королеви Нови (Узо Адуба), Каппера (Тей Діггз) та Принцеси Небесної Зірки (Крістін Ченоует).

Офіційний український трейлер «Мій маленький поні» дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

28 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в світовий прокат «Емоджі Муві» студія Sony Animation представила трейлер до свого наступного творіння для всієї родини — мультфільму «Зірка». Він покаже перше Різдво c нової точки зору. Головним героєм історії виступає маленький, але хоробрий ослик, який разом з іншими звірами, включаючи голуба, ягня і верблюдів, на яких їхали троє волхвів, стають неоспіваними героями під час народження Ісуса Христа.

Світова прем'єра мультфільму, який озвучують Опра Вінфрі, Крістін Ченоует, Кіген-Майкл Кі, Джина Родрігез, Стівен Ян та Крістофер Пламмер, відбудеться в листопаді.

29 червня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила повноцінний трейлер мультфільму «Мій маленький поні», заснованого на популярному однойменному мультсеріалі. У ньому казковому Понівіллю загрожують темні сили, і щоб врятувати свій дім шестеро поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай та Реріті відправиться в незабутню подорож, де зустрінуть нових друзів й зіткнуться з захоплюючими випробуваннями.

Мультфільм, який озвучують Зої Салдана, Емілі Блант, Крістін Ченовет, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та співачка Сія, прискаче в українські кінотеатри 5 жовтня.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.

6 жовтня 2016,  18:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» володарка премій «Еммі» та «Тоні» Крістін Ченоует зізналася, що є великою прихильницею серіалу «Гра престолів», що тут-таки довела, заспівавши оперну версію її головної теми, розмахуючи при цьому мечем. Так, у пісенній битві вона б легко завоювала Залізний трон.