Оновлення, в яких згадується Селена Гомес

12 червня 2019,  14:57 | Оновлення

В інтернеті з'явився український трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку», в якому знімалися Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес.

Фільм розповість про юнака з Манхеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Втім, замість прогулянки дівчина відправляється на інтерв'ю з відомим режисером. А хлопець ж зустрічає свою стару подругу.

Фільм Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», прем'єра якого була під загрозою через проблеми режисера з компанією Amazon, вийде в український прокат у жовтні 2019 року.

16 листопада 2017,  18:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший трейлер очікуваного мультфільму від Sony Pictures Animation «Монстри на канікулах 3» одразу в українському дубляжі!

Третя частина пригод Дракули (Адам Сендлер), Мевіс (Селена Гомес), Джонні (Енді Семберг) та їх друзів покаже, як вони всі разом вирішують відпочити від життя у своєму готелі й відправляються у незабутній круїз для монстрів.

В українські кінотеатри ця компанія увірветься 12 липня 2018 року.

15 квітня 2017,  16:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «13 причин, чому», що розповідає про зґвалтовану дівчину, яка вирішила покінчити життя самогубством, закликає суспільство не мовчати про цю проблему. І в його закулісному відео виконавці головних ролей Ділан Міннетт та Кетрін Лангфорд, а також творці Томас МакКарті і Селена Гомес говорять про те, що, як би самотньо і боляче не було, завжди є вихід, завжди є люди, яким не все одно, завжди можна щось зробити, щоб виправити навіть саме безвихідне на перший погляд положення.

Подивіться даний серіал і задумайтеся над тим, як ваші слова й вчинки, хороші і погані, впливають на життя оточуючих. Не бійтеся говорити про свої проблеми і будьте добрішими один до одного, адже в світі і так достатньо зла.

19 грудня 2016,  00:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік, що минає, ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив відзначити за допомогою своєї традиційної рубрики «Караоке в машині із зіркою». Цього разу до нього в авто сіла Мерайя Кері, і разом з нею, а також з такими зірками, як Адель, Елтон Джон, Леді Гага, Демі Ловато, Нік Джонас, Гвен Стефані, Кріс Мартін, Селена Гомес й одягнені Red Hot Chili Peppers, Корден запально виконав її безсмертний хіт «All I Want for Christmas Is You».

31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.

12 червня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», снятая Джеймсом Франко, обзавелась новым постером, представляющим первый взгляд на всех ее основных персонажей в воплощении звездного каста.

Читати далі...
30 травня 2016,  20:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер до своєї драмі «Основні принципи добра», де Пол Радд допомагає доглядати за хлопцем в інвалідному візку у виконанні Крейга Робертса і вирішує відправитися з ним в подорож на машині, а по дорозі до них приєднується Селена Гомес.

Світова прем'єра фільму відбудеться 24 червня.

3 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер до комедії «Сусіди 2» розташував його героїв один проти одного, ніби команду Кепа і команду Залізної людини в «Першому меснику: Протистояння».

Читати далі...
3 вересня 2015,  17:29 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нові характер-постери до мультфільму «Монстри на канікулах 2» з Адамом СендлеромЕнді СембергомСеленою Гомес та іншими знаменитими акторами. В кінотеатрах України і РФ з 22 жовтня.

16 квітня 2013,  20:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

9 травня на широкі екрани України та Росії виходить комедія з Джеймсом Франко, Селеною Гомес та іншими в головних ролях.

Чотири учениці коледжу були кращими подругами, починаючи зі шкільної лави. Тепер вони живуть в нудному гуртожитку і жадають пригод. Попереду весняні канікули, і дуже хочеться провести їх весело та незабутньо. Дівчата вирішують заробити грошей, щоб вистачило відірватися по повній. Правда, спосіб заробітку грошей героїні вибирають не зовсім звичайний. Доля зводить їх з одним вельми сумнівним типом, торговцем наркотиками і зброєю, і це знайомство обіцяє надати їм масу гострих відчуттів, на які вони вже не могли й сподіватися. Як далеко здатні зайти дівчини, щоб отримати канікули, які, вже будьте впевнені, вони ніколи не забудуть?