Новини, в яких згадується Брейді Корбет

29 серпня 2019,  16:33 | Новини фільмів

Слава зводить Наталі Портман з розуму в офіційному українському трейлері драматичного фільму «Vox Lux», який зняв режисер Брейді Корбет.

У 1999 році відмінниця Селеста (лауреатка премії «Оскар» Наталі Портман) дивом вижила, коли її однокласник влаштував стрілянину в школі. Під враженням пережитих подій вона пише пісню і вже вранці прокидається знаменитою на весь світ. Приголомшливий зліт, протекція досвідченого менеджера (номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу) і жадібний інтерес публіки до шкільної трагедії перетворили Селесту на світову зірку. Через 20 років її популярність стрімко йде на спад, а скандальна прес-конференція і взагалі загрожує зруйнувати її кар'єру. Тепер їй потрібно розібратися з особистими і сімейними проблемами і при цьому не збожеволіти, тонко балансуючи між славою та реальним життям.

Новий фільм з Портман вийде на екрани українських кінотеатрів 19 вересня.

14 грудня 2018,  02:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман демонструє свій вокальний талант у кліпі на пісню «Wrapped Up», яку вона записала спеціально для свого нового фільму «Голос люкс».

Читати далі...
29 листопада 2018,  16:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман сяє на сцені в новому трейлері музичної драми «Голос люкс», яку зняв режисер Брейді Корбет.

Події картини «Голос люкс» починаються в 1999 році, коли сестри-підлітки Селест (Реффі Кессіді) і Елеанор (Стейсі Мартін) переживають жорстоку трагедію. Вони складають пісню про свій досвід, витягуючи з тієї катастрофи щось хороше і звільняюче, що запускає кар'єру Селест. У 2017 році, коли 31-річна Селест (Портман) є матір'ю дочки-підлітка і намагається відродити свою кар'єру, наповнену скандалами, інший акт жахливого насильства вимагає її уваги.

У світовий прокат фільм, де компанію Портман складе зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Джуд Лоу, вийде у грудні.