Джемма АртертонGemma Arterton

Джемма Артертон / Gemma Arterton
Повне ім'я: Gemma Christina Arterton
Народилася 2 лютого 1986; Грейвсенд, Кент, Англія, Великобританія
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джемми Артертон

Фіктивний агент (2022) ... Alice Archer
Кінгс Мен (2021) ... Polly
Волден, або життя в лісі (2021) ... Stella
Summerland (2020) ... Alice, продюсер (исполнительный продюсер)
Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (2020) ... актриса
StarDog and TurboCat (2019) ... Cassidy
Моя Зої (2019) ... актриса
Загадкове вбивство (2019) ... Grace Ballard
Hayley Alien (2019) ... Woman on the Bridge
Відео з участю Джемми Артертон

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джемми Артертон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джемми Артертон

Написати коментар...
Написати коментар...