Новини, в яких згадується Джон Сімм

3 листопада 2019,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала відома доля ще одного приквела хітового серіалу «Гра престолів», де головну роль повинна була виконати номінантка на премію «Оскар» Наомі Воттс: телеканал HBO вирішив не пускати його у виробництво.

Читати далі...
17 лютого 2018,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC Two поділився трейлером детективного міні-серіалу «Співучасник», де головну роль виконує номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган.

Малліган втілює інспектора поліції Кіп Гласпі, яка протягом чотирьох днів розслідує в сучасному Лондоні підозріле вбивство постачальника піци. Компанію акторці в «Співучаснику» складуть зірки серіалу «Доктор Хто» Біллі Пайпер та Джон Сімм, між якими в даному трейлері виникає гаряча суперечка.

Прем'єра міні-серіалу від сценариста Девіда Хеа, номінованого на «Оскар» за фільми «Години» й «Читець», відбулася на британському телебаченні 12 лютого.

1 липня 2017,  03:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свій останній бій 12-й Доктор, якого в культовому серіалі «Доктор Хто» грає Пітер Капальді, зустріне в компанії двох своїх найбільших ворогів — Майстра (Джон Сімм) та Міссі (Мішель Гомес). І якщо Міссі останнім часом намагається бути доброю, то вмовити Майстра допомогти врятувати Землю від кіберлюдей буде не так-то просто. У новому трейлері він заявляє, що ніколи не стане на бік Доктора, але, схоже, головному герою вдасться переконати Міссі, а вона вже добряче вдарить своєю парасолькою Майстра, щоб той не випендрювався.

Закулісне відео, де Сімм розповідає про своє повернення, дивіться тут. Останній сезон Капальді завершиться в цю суботу, 1 липня.

27 червня 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Майстер повернувся для епічного двосерійного фіналу 10 сезону «Доктора Хто»! В закулісному інтерв'ю Джон Сімм, який в останній раз з'явився на екрані в цьому образі ще в 2010 році, зізнається, що після появи в серіалі Міссі (Мішель Гомес) — його наступної регенерації — він уже не думав, що знову зіграє цього лиходія. Йому дуже сподобалося, що в першій серії він був замаскований і що тепер у Майстра є борідка — на честь олскульних Майстрів, яких в класичному серіалі грали Роджер Дельгадо та Ентоні Ейнлі. Обережно, можливі спойлери.

Трейлер фінальної серії сезону, де Доктор Пітера Капальді регенерує, дивіться тут. Серія вийде 1 липня.

25 червня 2017,  21:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній серії 10 сезону «Доктора Хто» ми попрощаємося з 12-м Доктором у втіленні Пітера Капальді. Але піти він збирається голосно — рятуючи світ від армії кіберлюдей. У цьому йому можливо допоможуть його найлютіші вороги — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм), якщо у них звичайно буде настрій. Кінець трейлера навіть показує фрагмент регенерації головного героя. У кого ж він перетвориться після? Залишається лише гадати, адже до цих пір не було офіційного оголошення 13-го Доктора.

10 сезон, після якого серіал також залишає шоураннер Стівен Моффат, завершиться 1 липня.

24 червня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У передфінальній серії 10 сезону «Доктора Хто» образ рятівника всесвіту Доктора (Пітер Капальді) приміряє на себе його давній ворог (і найближчий друг) Міссі (Мішель Гомес). Виходячи з ТАРДІС на капітанський місток космічного корабля, який посилає сигнал лиха, лиходійка прикидається Доктором й не втомлюється підколювати його компаньйонів Білл (Перл Маки) та Нардола (Метт Лукас).

Серія вийде на британському телебаченні вже сьогодні ввечері, 24 червня. У ній також повернеться Джон Сімм в образі Майстра.

20 червня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Пітера Капальді в «Докторі Хто» добігає кінця і завершиться одна двосерійкою, перша частина якої називається «Будьте вічні наші життя», де разом з Доктором повернуться відразу два найбільших лиходія серіалу — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм). А також Володареві часу доведеться зіткнутися тут з давніми ворогами з класичної епохи — кіберлюдьмі з планети Мондас.

Прем'єра серії, режисером якої виступила Рейчел Талалей, яка також працювала над «Шерлоком» і «Флешем», відбудеться в суботу, 24 червня.

17 квітня 2016,  23:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенции Wizard World, проходившей с участием двух звезд «Доктора Кто» на этих выходных в Нью-Йорке, Дэвид Теннант, известный своим воплощением Десятого Доктора, примерил на себя пиджак Двенадцатого и скопировал его коронную позу. А Мэтт Смит поведал о том, как непросто было прийти в сериал после Теннанта.

Читати далі...