Новини, в яких згадується Саймон Хелберг

Рецензія на фільм «Аннетт»
Фантасмагоричний вальс під час шторму
27 вересня 2021,  22:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикли найчастіше асоціюються у нас з чимось яскравим і святковим – грандіозні музичні номери, грандіозні костюми, грандіозні декорації або локації, усе в найкращих традиціях Голівуду. Але не святом єдиним, так би мовити. Наприклад, чого тільки вартує похмурий, готичний мюзикл про криваву помсту «Свіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт» Тіма Бертона, а тепер свій незвичайний внесок в піджанр мюзиклу-від-якого-деколи-стає-не-по-собі вирішив внести і скандальний Леос Каракс, сховавши розпачливу історію трагічного кохання під милим ім'ям «Аннетт».

Читати далі...
3 серпня 2021,  20:09 | Статті

9 вересня в Україні вийде на великих екранах стрічка «Аннетт» Леоса Каракса, за яку він отримав Нагороду Каннського кінофестивалю як Найкращий режисер. Головні ролі виконали Адам Драйвер і Маріон Котіяр, а саундтреки написали музиканти гурту Sparks.

Читати далі...
21 лютого 2020,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії популярного ситкому «Юний Шелдон» головний герой вирушає до Каліфорнійського технологічного інституту, де він буде працювати в майбутньому, тобто в серіалі «Теорія великого вибуху».

Читати далі...
3 жовтня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Росс у «Друзях» сходив у солярій і став коричневого кольору? Стюарт з ситкому «Теорія великого вибуху» тепер теж знає, як це.

Вирушаючи на побачення з Деніз (Лорен Лапкус), Стюарт (Кевін Сасмен) вирішив пофарбувати волосся, але через те, що волосся стало темнішим, його обличчя на такому тлі здавалося дуже блідим, і він вирішив сходити в солярій. Але традиційно солярій дав збій, і Стюарт став помаранчевим. Він прийшов до Говарда (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Мелісса Рауш) за порадою, і поки Говард порівнював Стюарта з умпа-лумпами з фільму «Чарлі і шоколадна фабрика», Бернадетт порадила перенести побачення. Але Стюарт дуже його чекав, тому вирішив піти так.

Наступна серія 12 сезону «Теорії великого вибуху», який є фінальним, вийде на екрани 5 жовтня за українським часом.

6 вересня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий ситком «Теорія великого вибуху» готується до свого фінального сезону, повідомляє його новий промо-ролик.

Медовий місяць Шелдона (Джим Парсонс) та Емі (Майем Біалік) сідає на мілину в Нью-Йорку, поки Пенні (Кейлі Куоко) та Леонард (Джонні Галекі) з тривогою зауважують, що вони дуже схожі на батьків Емі, містера і місіс Фаулер (Теллер і Кеті Бейтс). Тим часом Кутраппалі (Кунал Нейер) ображає фізика Ніла Деграсса Тайсона і починає в Твіттері війну, а Говард (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Меліса Рауш) про щось наполегливо сперечаються в даному промо.

Прем'єра 12 сезону «Теорії великого вибуху» відбудеться 24 вересня.

11 січня 2017,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Флоренс Фостер Джекинс» Х'ю Грант дав забавний опис цього музичного байопіку.

Читати далі...
18 серпня 2016,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Теорії великого вибуху» Кейлі Куоко поділилася кількома кумедними фото з кастом серіалу, зйомки 10 сезону якого вже стартували.

Читати далі...