Новини, в яких згадується Джим Стерджесс

17 червня 2019,  18:13 | Оновлення

Кінокартина «Берлін, я люблю тебе» стане продовженням збірок фільмів про Нью-Йорк та Париж. Головні ролі виконали Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс, Міккі Рурк, Дієго Луна, Діана Агрон, Іван Реон. Відомо також, що режисером однієї з новел став Тіль Швайгер.

За сюжетом кінострічки, перед глядачем розгорнуться десять історій про коханя. Кожна з них буде унікальною і незвичайною, але так само всі вони будуть пов'язані зі столицею Німеччини, Берліном.

Українська прем'єра фільму «Берлін, я люблю тебе» запланована на 8 серпня.

21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

7 червня 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер трилера «Лондонські поля» показує Ембер Герд повністю оголеною, а також в одній сцені з тепер уже колишнім чоловіком Джонні Деппом, де їх персонажі фліртують один з одним.

Читати далі...
11 листопада 2017,  14:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматична антологія «Берлін, я люблю тебе» роздобула двох провідних англійських актрис Кіру Найтлі і Хелен Міррен.

Читати далі...
20 жовтня 2017,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу на екрани фільму-катастрофи «Геошторм» компанія Warner Bros. Pictures вирішила розіграти кількох жителів і гостей Нью-Йорка. На їх виклик приїжджало спеціальне таксі з банером «Геошторм» на даху, а по його моніторам передавали несправжній випуск новин про те, що на місто обрушився страшний крижаний циклон. Поки пасажири дивувалися цьому повідомленню, водій завозив їх на спеціальну вуличку, де все було вкрите снігом і стояли обмерзлі манекени, що нагадують справжніх людей, як у фільмі.

Головну роль в «Геошторм» виконує Джерард Батлер, чий герой буде рятувати планету від бурі неймовірної сили. Компанію йому складають Еббі Корніш, Ед Харріс, Таліта Бейтман, Енді Гарсіа і Джим Стерджесс.

Українська прем'єра фільму від сценариста «Дня незалежності» Діна Девліна відбулася 19 жовтня. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

11 липня 2017,  00:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм за участі Джерарда Батлера, Еббі Корніш та Джима Старджеса розказує про те, як після ряду небачених природних катаклізмів світові лідери об’єднуються та створюють систему супутників, яка контролюватиме клімат планети. Але щось іде не так, і система, створена для захисту Землі, починає атакувати її. Тож тепер виживання людства залежить від того, чи встигнуть вчасно побороти загрозу, або ж глобальний геошторм зітре все і всіх на своєму шляху.

В кінотеатрах України «Геошторм» вийде 19 жовтня.

18 червня 2016,  12:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новой многосерийной криминальной драме «Накорми зверя» Дэвид Швиммер и Джим Стерджесс играют двух друзей, которые затеяли опасный ресторанный бизнес.

Читати далі...
29 квітня 2015,  19:49 | Статті | Автор: SpaceMonkey

В 1983 году пятеро друзей – Кор ван Хаут, Виллем Холледер, Франс Мейер, Ян Булард и Мартин Эркампс – похитили пивного магната Альфреда Хайнекена. Голландия замерла в потрясении, подробности невероятного преступления не сходили с первых полос газет. Хайнекен был освобожден через три недели за выкуп в 35 млн гульденов. Журналист Петер де Врис провел собственное тщательное расследование, сумел встретиться с самими преступниками и выпустил бестселлер о том, как пятеро друзей совершили самое громкое похищение в мировой истории.

Читати далі...
23 травня 2013,  23:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вергілій Олдман, керуючий директор провідного аукціонного будинку. У секретному залі своєї вілли, він зібрав сотні безцінних картин з різних епох. Одного разу таємнича жінка, що приховує свою особистість, просить продати його антикваріат її сім'ї. Але Олдман зацікавлений не тільки предметами старовини, його все більше зачаровує сама жінка...

Жанр: мелодрама

У ролях: Джеффрі РашПірати Карибського моря», «Король говорить»), Джим СтерджессХмарний атлас»), Дональд СазерлендГордість і упередження»), Лія КебедеЗбройовий барон»).

У кінотеатрах України з 15 серпня.