Новини, в яких згадується Мікаел Нюквіст

16 серпня 2019,  18:29 | Новини фільмів

Культовий американський режисер Терренс Малік представляє біографічну драму «Таємне життя», яка розповість про австрійську родину, що боролася з нацистським режимом Адольфа Гітлера.

Грунтуючись на реальних подіях, «Таємне життя» розповідає історію маловідомого героя Франца Ягерстеттера (Аугуст Діль), який відмовився битися за нацистів у Другій світовій війні. Коли австрійський селянин зіштовхується із загрозою кари за зраду, саме його непохитна віра та любов до своєї дружини Фані (Валері Пахнер) і дітей підтримують його дух.

Також у фільмі знялися Маттіас Шонартс, Мікаел Нюквіст і Тобіас Моретті.

Прем'єра драми «Таємне життя» відбулася навесні в рамках Каннського кінофестивалю, де вона претендувала на «Золоту пальмову гілку». У світовий прокат новий фільм Маліка вийде у грудні.

18 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate опублікувала фінальний трейлер свого нового бойовика «Хантер-кіллер», де Джерард Батлер керує підводним човном і попереджує Третю світову війну.

Глибоко в водах Арктичного океану капітан американського підводного човна Джо Гласс (Батлер) шукає субмарину США, яка посилає сигнал лиха, і по ходу справи стає свідком таємного перевороту в російському уряді, який загрожує знищити світовий порядок. Гласс об'єднується з елітним загоном морських котиків, щоб визволити з полону російського президента, непоміченими пробратися крізь ворожі води і зупинити Третю світову війну.

Дивіться також український трейлер фільму «Хантер-кіллер». В кінотеатри України бойовик Донована Марша, де також зіграли Гері Олдман, Коммон, Лінда Карделліні і Мікаел Нюквіст, прибуде 25 жовтня.

7 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь світової прем'єри історичної драми Томаса Вінтерберга «Курськ», яка відбулася учора на кінофестивалі в Торонто, в мережі був представлений її міжнародний трейлер.

Читати далі...
27 липня 2018,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер рятує російського президента на своїй субмарині в офіційному трейлері екшен-трилера «Мисливець-вбивця».

Читати далі...
26 січня 2016,  13:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сеть попали несколько новых постеров и два десятка кадров к драме «Колония Дигнидад» с Эммой Уотсон и Дэниэлем Брюлем в главных ролях.

Читати далі...