Новини фільмів, в яких згадується Іен МакШейн

27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

Читати далі...
21 лютого 2023,  23:11 | Новини фільмів

Вийшов фінальний трейлер напруженого екшен-трилера Чада Стахелскі «Джон Уік 4», який є одним з найбільш очікуваних фільмів весни, і цей трейлер нагадує, чому не варто переходити дорогу легендарному Кіану Рівзу.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
23 липня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Бережіться, кілери, Бага Яга повертається! На конвенції Comic-Con, що зараз проходить у місті Сан-Дієго, було показано тизер-трейлер екшен-трилера «Джон Уік 4», який представляє його зірковий каст на чолі з Кіану Рівзом.

Читати далі...
11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

2 травня 2019,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Уік просить послугу у своєї давньої знайомої Софії в другому офіційному фрагменті гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

Читати далі...
19 квітня 2019,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дебютним фрагментом гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», який показує недовгу поїздку головного героя та його пса в таксі.

Порушивши у другому фільмі кодекс найманих вбивць, Джон Уік (Кіану Рівз) стає вигнанцем, і за його голову призначають нагороду в 14 мільйонів доларів. У фіналі «Джона Уіка 2» Вінстон (Іен МакШейн) сказав Джону, що у нього є 1 година, після чого на його голову будуть полювати всі наймані вбивці світу. Коли стає темно, Джон разом зі своїм псом сідає в таксі і каже, що йому потрібно до Нью-Йоркської публічної бібліотеки. Але вони потрапляють в затор, тому герой вирішує дати таксисту грошей, щоб той завіз пса до готелю «Континенталь», і прощається з собакою.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

18 квітня 2019,  02:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хеллбой одягає вогняну корону і озброюється вогненним мечем у новому ТБ-ролику пригодницько-фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой».

Нова глава франшизи була заснована на коміксі Майка Міньоли «Дике полювання» і покаже протистояння Хеллбоя (Девід Гарбор) та Кривавої королеви Німуе (Мілла Йововіч), безсмертної відьми, яка хоче влаштувати на нашій планеті масштабний Апокаліпсис. У ТБ-ролику провидиця леді Гаттон (Софі Оконедо) повідомляє, що Хеллбоя викликали на землю з глибин Пекла й перетворили на силу добра. Після чого прийомний батько головного героя професор Бруттенголм (Іен МакШейн) зазначає, що якщо кінець війни між добром та злом взагалі можливий, то покладе його міцна права рука Хеллбоя.

Чи виправдовує творіння Маршалла гарячі очікування шанувальників пекельного героя, читайте в нашій рецензії на фільм «Хеллбой».

16 квітня 2019,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», де Кіану Рівз знову вбиває своїх ворогів під класичну музику.

Суперкілер Джон Уік (Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії асасинів отримує статус вигнанця – екском’юнікадо. За його голову призначено ціну у 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

Компанію Рівзу в цій небезпечній пригоді складуть Голлі Беррі, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн, Анжеліка Г'юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Саїд Тагмауї і Марк Дакаскос.

Нові постери і кадри фільму «Джон Уік 3» ви знайдете в нашій галереї. Українська прем'єра бойовика Чада Стахелскі відбудеться 16 травня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
22 березня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO вирішив зняв повнометражне продовження свого відомого серіального вестерну «Дедвуд», де повернуться його зірки Іен МакШейн, Тімоті Оліфант, Моллі Паркер, Кім Діккенс та Бред Дуріф.

Фільм «Дедвуд» відправить нас у 1889 рік, коли жителі кримінального містечка Дедвуд возз'єднуються, щоб відсвяткувати присвоєння Південній Дакоті статусу штату. І під час цього довгоочікуваного возз'єднання колишнє суперництво відродиться, союзи пройдуть випробування, а старі рани знову відкриються, поки герої намагаються адаптуватися до неминучих змін, які несуть із собою сучасність і час.

В кінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму режисера Даніеля Мінахана на американському телебаченні відбудеться в останній день весни, 31 травня.

22 березня 2019,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлі Беррі спочатку стріляє в Кіану Рівза, а потім допомагає йому уникнути смерті в новому трейлері гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

У третій главі популярної екшен-франшизи Чада Стахелскі на найбільш небезпечного найманого вбивцю у світі Джона Уіка (Рівз) починають полювати всі інші кілери його гільдії. І щоб вистояти у цій війні, він звертається по допомогу до своєї давньої боржниці Софії (Беррі), у якої на службі знаходяться дві дуже жваві вівчарки.

Компанію Рівзу та Беррі в цій небезпечній пригоді складуть Іен МакШейн, Анжеліка Г'юстон, Лоренс Фішберн, Азія Діллон, Ленс Реддік і Марк Дакаскос.

Дивіться також український трейлер фільму «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

20 березня 2019,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Lionsgate представила дебютний фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Хеллбой», в якому згадується секретна британська організація «Клуб „Осіріс“».

Фрагмент показує розмову Хеллбоя (Девід Гарбор) зі своїм названим батьком, професором Тревором Бруттенхолмом (Іен МакШейн), про таємничий «Клуб „Осіріс“», який був заснований в 1866 році і вийшов із Сонячного Братства Ра. Його члени теж борються з потойбічним злом і є друзями професора, тому він просить Хеллбоя допомогти їм з однією гігантською проблемою гігантами.

Минулого тижня вийшов другий український трейлер фільму «Хеллбой», чия прем'єра відбудеться 11 квітня.

18 грудня 2018,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой з пекла демонструє свої величезні роги на новому постері пригодницько-фентезійного екшену «Хеллбой», який був створений спеціально для мережі кінотеатрів IMAX.

Читати далі...
26 вересня 2018,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний кадр гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3» показує зустріч персонажів Лоренса Фішберна та Іена МакШейна.

Читати далі...