Новини, в яких згадується Кім Бесінджер

6 листопада 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістіан (Джеймі Дорнан) і Ана (Дакота Джонсон) стають чоловіком та дружиною в новому трейлері еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Трейлер, представлений сьогодні, показує невеликі фрагменти весілля і медового місяця Ани й Крістіана, але в основному присвячений вже їх подружньому життю. Крістіан купує їм чарівний заміський особняк і, щоб його переробити, наймає архітектора Джію Маттео (Аріель Кеббел). Вона не припиняє фліртувати з Крістіаном, тому Ана каже Джії триматися подалі. У той же час на горизонті з'являються дві небезпечні фігури з недалекого минулого пари — Єлена Лінкольн (Кім Бейсінгер) і Джек Хайд (Ерік Джонсон).

Заключна частина трилогії «П'ятдесят відтінків сірого» прибуде в кінотеатри 8 лютого 2018 року.

28 липня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший та дуже дивний трейлер 1 сезону комедійного екшену «Товариш детектив». У ньому Ченнінгу Татуму приносять стару відеокасету з його улюбленим румунського телесеріалом, він включає його, і ми вирушаємо в Румунію часів Холодної війни, тобто в 1983 рік, де двоє детективів у втіленні акторів Флоріна Пьєрсіка мол. й Корнеліу Уліча, які говорять голосами Татума та Джозефа Гордона-Левітта, ловлять злочинців.

У серіалі також візьмуть участь Дженні Слейт, Нік Офферман, Хлоя Севіньї, Махершала Алі, Кім Бейсінгер і Деніел Крейг. Що з цього вийде, дізнаємося 4 серпня.

9 лютого 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» в український прокат представляємо п'ятірку найзагадковіших персональних постерів з його героями.

Читати далі...
8 лютого 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році режисер еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» Джеймс Фоулі повідомив, що в рамках її промо-кампанії будуть використовуватися відео в форматі віртуальної реальності, і ось напередодні виходу кінокартини в кіно був представлений VR-ролик, що запрошує глядача відправитися на бал-маскарад містера і місіс Грей, де головні герої Крістіан (Джеймі Дорнан) і Анастейша (Дакота Джонсон) зустрінуть його колишню Єлену (Кім Бейсінгер).

Побачити «П'ятдесят відтінків темряви» в кінотеатрах України ви зможете вже з завтрашнього дня.

13 вересня 2016,  23:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері другої частини еротичної трилогії «На п'ятдесят відтінків темніше» Ана (Дакота Джонсон) повертається до Крістіана (Джеймі Дорнан) за умови, що в їх відносинах більше не буде правил і секретів... Але його дисфункціональні колишні в особах Кім Бейсінгер і Белли Хіткот на просто так не залишать пару в спокої.

3 червня 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Крутих чуваків» з Расселом Кроу, Райаном Гослінгом і Кім Бесінджер показує, як детектив-невдаха Гослінга дізнається, що порно – це погано.

В українських кінотеатрах з 16 червня.

13 травня 2016,  01:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

16 червня в український прокат вийде кримінальна комедія «Круті чуваки» з Расселом Кроу і Райаном Гослінгом у головних ролях. Фільм знімав Шейн Блек – майстер кримінального сюжету, сценарист культової франшизи «Смертельна зброя», режисер детективного фільму «Поцілунок навиліт».

У «Крутих чуваках» Блек відмінно об'єднав комічну пару в колоритній атмосфері Америки 70-х років. Гослінг в ролі скромного сищика змушений «подружитися» з брутальним викидайлом у виконанні Кроу, щоб разом вести розслідування смерті порнозірки.

Світова прем'єра фільму відбулася 10 травня в Лос-Анджелесі. «Крутих чуваків» оцінили американські кінокритики, назвавши картину однією з кращих комедій року.

Зоряний акторський склад фільму доповнили: Кім Бейсінгер, Метт Бомер, Маргарет Куеллі, Тай Сімпкінс.

3 серпня 2014,  14:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм складається з трьох історій про любов, дія яких розгорнеться у трьох різних містах: Нью-Йорку, Парижі та Римі.

У головних ролях: Ліам Нісон, Міла Куніс, Кім Бейсінгер, Едріан Броуді, Олівія Уайлд, Джеймс Франко.

У кінотеатрах України і Росії восени 2014-го.