Новини, в яких згадується Дженніфер Кулідж

20 січня 2023,  20:45 | Новини фільмів

Наприкінці січня в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра очікуваного комедійного екшену «Нестримне весілля» («Shotgun Wedding»), де Дженніфер Лопез буде відбиватися від бандитів у весільній сукні.

Читати далі...
21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
28 травня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Голлівуд» Даррен Крісс представляє свій музичний веб-серіал з яскраво вираженими нотками комедії під назвою «Авторський гонорар».

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов дуже нецензурний трейлер американської комедії «Гламурний бізнес», в якій знялися Сальма Гайєк, Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Комедійний фільм Мігеля Артети «Гламурний бізнес» («Like a Boss») слідує за двома кращими продругами і партнерами по бізнесу Мією та Мел (Геддіш та Бірн). У них є свій магазин косметики і бренд, що розвивається, але дівчата залізли в борги на півмільйона доларів. Як раптом на порозі їхнього магазину з'являється титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Чи зможуть бізнес та дружба Мії і Мел пережити це?

У комедії також знялися Дженніфер Кулідж, Біллі Портер і Каран Соні. Подивитися «Гламурний бізнес» на великому екрані буде можливо з 9 січня.

18 вересня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася божевільним трейлером своєї нової комедії «Like a Boss», де руда Сальма Гайєк влаштовує бізнес-війну з Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Найкращі подруги Мія та Мел (Геддіш і Бірн) є власницями своєї невеликої косметичної компанії, яку вони побудували з нуля. На жаль, їхнє фінансове становище залишає бажати кращого, і перспектива привабливої пропозиції про викуп від відомого титану косметичної індустрії Клер Луни (Гайєк) виявляється занадто привабливою, щоб від неї відмовитися. Але ця угода ставить під загрозу дружбу Мії та Мел.

У світовий прокат комедія Мігеля Артети, де разом з Гайєк, Бірн та Геддіш зіграють Дженніфер Кулідж, Біллі Портер, Ері Грейнор і Каран Соні, вийде у січні 2020 року.

30 листопада 2018,  00:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Різ Візерспун знову одягнеться в рожеве в комедії «Блондинка в законі 3», яка вже отримала офіційну дату прем'єри.

Читати далі...