Оновлення, в яких згадується Елісон Пілл

3 листопада 2017,  00:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллі (Сара Полсон) лютує в промо-ролику 10 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів». Вона звинувачує Вінтер (Біллі Лурд) в тому, що та спокусила її дружину Айві (Елісон Пілл) і використала її, щоб знищити їх сім'ю. Еван Пітерс в цій серії втілить маніяка і лідера сумнозвісного культу Чарльза Менсона, як підтвердив Райан Мерфі, а актрису Шерон Тейт, яку в 1960-х вбили Менсон та його послідовники, зіграє Лілі Рейб.

Серія «Charles (Manson) in Charge» («Чарльз (Менсон) на чолі») вийде 8 листопада за українським часом.

25 жовтня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кай (Еван Пітерс) затіває небезпечну гру в наступній серії серіалу «Американська історія жахів». Він вирішує перевірити своїх послідовників, питаючи у них, чи готові вони піти на абсолютну жертву заради нього, а після простягає стаканчик з можливою отрутою Озу (Купер Додсон); Айві (Елісон Пілл) попереджає Еллі (Сара Полсон), що все, чого торкається Кай, вмирає; Еллі ж спершу загадково посміхається Каю, а після намагається отримати допомогу у медсестри, заявляючи, що життя її сина знаходиться в небезпеці.

Серія «Drink the Kool-Aid» («Випий Kool-Aid»), режисером якої стала Анджела Бассетт, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

4 жовтня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий промо-ролик майбутньої серії 7 сезону серіалу «Американська історія жахів» під назвою «Mid-Western Assassin» («Вбивця з Середнього Заходу»). Еллі (Сара Полсон) розуміє, що хтось полює на неї, Кай (Еван Пітерс) заявляє на зборах, що монстри вже тут, а Вінтер (Біллі Лурд) намагається заспокоїти Айві (Елісон Пілл), яка боїться, що вони потраплять до в'язниці.

Прем'єра даної серії відбудеться 11 жовтня за українським часом.

13 вересня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 3 серії 7 сезону горор-антології «Американська історія жахів», яка називається «Neighbors from the Hell» («Сусіди з пекла»). Відео показує, як Еллі (Сара Полсон), Айві (Елісон Пілл) та Оз (Купер Додсон) знаходять на своїх дверях кривавий смайлик, а в будинку — труп; Кай (Еван Пітерс) запитує у Медоу (Леслі Гроссман), чи вона боїться; а за розслідування вбивства береться детектив Семюелс (Колтон Хейнс).

Наступна серія «Американської історії жахів» вийде 20 вересня за українським часом.

8 вересня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок відбулася прем'єра 7 сезону серіалу «Американська історія жахів», який називається «Культ», та з'явився його новий божевільний трейлер, що показує, чого чекати від наступних серій. У ньому Кай Андерсон (Еван Пітерс) відчайдушно намагається переконати все місто й Еллі Мейфайер-Річардс (Сара Полсон) в тому, що монстри існують, поки її шлюб з Айві (Елісон Пілл) переживає серйозну кризу.

Друга серія «Американська історія жахів: Культ» вийде на екрани 12 вересня.

24 серпня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічні вибори президента США не обійшли стороною і новий сезон популярної горор-антології «Американська історія жахів». 7 сезон називається «Культ», і його трейлер показує, як головні герої Кай (Еван Пітерс) та Еллі (Сара Полсон) б'ються в істериці, коли Дональда Трампа оголошують президентом. А опісля їх починають переслідувати інші монстри — моторошні клоуни.

«Американська історія жахів», в нових серіях якої також зіграють Шайєнн Джексон, Елісон Пілл й Біллі Лурд, повертається на екрани 5 вересня.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

24 листопада 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американського пирога» Шонн Вільям Скотт повертається на лід в сиквелі спортивної комедії «Вишибала 2», чий дебютний трейлер без цензури був представлений вчора. Тут хокеїст Даг Глатт знову пускає в хід свої кулаки і влаштовує разом з друзями й суперниками на ковзанці справжнє божевілля.

У фільмі повертаються Лів Шрайбер, Елісон Пілл та Кім Коутс, а також Джей Барушель, який виступив його режисером.

14 вересня 2016,  09:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У політичному трилері оскарівського номінанта Джона Меддена «Міс Слоун» Джессіка Честейн втілює амбітну лобістку, яка стикається з могутнім збройовим лобі в спробі прийняти закон про контроль над вогнепальною зброєю.

Компанію Честейн тут складуть Марк Стронг, Гугу Мбата-Роу, Елісон Пілл, Майкл Стулбарг і Джон Літгоу.