Оновлення, в яких згадується Шарлто Коплі

8 квітня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальному бойовику Бена Вітлі «Перестрілка» купа злочинців опиниться замкнутою в ангарі, де влаштує гру на виживання. І його перший фрагмент показує, як Кілліан Мерфі тестує товар Шарлто Коплі, не підозрюючи, чим обернеться ця нібито звичайна угода зі зброєю.

Офіційний український трейлер фільму, який вийде в прокат 27 квітня, дивіться тут.

9 вересня 2016,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вчорашньої прем'єри кримінального екшену «Стрілянина» Бена Вітлі на 73-му Венеціанському кінофестивалі був представлений його перший трейлер, в якому учасники двох бандитських угруповань Брі Ларсон, Кілліан Мерфі, Армі Хаммер, Сем Райлі та Шарлто Коплі опиняються на покинутому складі, який незабаром перетворюється на справжнє поле бою.

2 лютого 2014,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія – нове аранжування класичної пісні Disney «Once Upon a Dream» у виконанні Лани Дель Рей було презентовано вчора, 26 січня, під час показу 90-секундного ролику до стрічки «Чаклунка» на 56-ій щорічній церемонії «Греммі». Український реліз пригодницького фентезі «Чаклунка» заплановано разом із світовим стартом - на 29 травня 2014.

Володарка багатьох нагород, американська співачка Лана Дель Рей створила унікальне аранжування відомої казкової мелодії з класичної диснеївської анімації «Спляча красуня». Композиція звучатиме в фінальних титрах стрічки «Чаклунка».

Пісня Лани Дель Рей «Once Upon a Dream» знаходиться у вільному доступі тільки на Google Play – онлайн-магазині Google, що пропонує музику, фільми, книги, ігри та інше в цифровому форматі. Пісня викладена для безкоштовного завантаження від учора, 26 січня, і знаходитиметься у вільному доступі до понеділка, 3 лютого [http://smarturl.it/ldrgps1]. 

Від студії Disney і творців фільмів, що захоплюють людську уяву – «Аватар» та «Оз: Великий та Могутній» – невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді…

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Шарлто Коплі, Ель Фанінг, Сем Райлі, Імельда Стаунтон, Джуно Темпл та Леслі Менвіль.

Продюсер «Чаклунки» - Джо Рот. Режисер Роберт Стромберг. Виконавчі продюсери: Анджеліна Джолі, Дон Хан, Палак Патель, Метт Сміт та Сара Бредшоу. Сценарист Лінда Вулвертон. «Чаклунка» в кіно з 29 травня 2014 року.

26 листопада 2013,  21:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Всі, хто переглядав ТОП250 кращих фільмів у світі за версією imdb, пам'ятають південно-корейський фільм Олдбой 2003 року (а він і зараз на 81 місці). На деяких ресурсах американська версія називається Олдбой 2, але насправді це ремейк, тому назва таж сама - Олдбой, тільки вже 2013 року.

Робити ремейк на всіма визнаний шедевр, який до того ж ще не встигли забути, дуже ризикована справа, але гідний акторський склад (Джош Бролін, Елізабет Олсен, Шарлто Коплі, Семюел Л. Джексон, Майкл Імперіолі) вселяє надію. Чи виправдаються надії, ми зможемо дізнатися вже 5 грудня в кінотеатрах України.

Фільм розповідає про рекламників, якого хтось викрав і 20 років протримав в одиночній камері, ніяк не пояснюючи своїх мотивів. Настільки ж несподівано отримавши одного разу свободу, він вирішує розшукати того, хто організував його викрадення, і виявляє, що невідомий злодій продовжує мучити його загадками. Погоня за помстою приводить його до юної соціальної працівниці і якомусь людині, в руках якого нібито знаходиться ключ до його порятунку.