Новини, в яких згадується Расселл Бренд

28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
11 грудня 2023,  17:15 | Новини зірок | Автор: Олена Стрельбицька

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google представив десятку акторів та акторок, яких найчастіше шукали у 2023 році представники англомовного Інтернету. І, як виявляється, більшість із них привернула увагу публіки зовсім не своїми ролями чи досягненнями (а найчастіше якраз навпаки скандалами і судовими процесами).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Смерть на Нілі»
Еркюль Пуаро та вбивство у медовий місяць
9 квітня 2022,  22:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху детективної кінокартини «Вбивство у "Східному експресі"», що вийшла на великі екрани в 2017 році, режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана не марнував часу і практично відразу вирішив зняти її сиквел, другу пригоду свого видатного детектива Еркюля Пуаро, але цього разу замість подорожі в шикарному потягу під час снігової бурі на нього чекав багатий круїз річкою Ніл. Незмінним залишилося лише те, що йому знову доведеться зайнятися розслідуванням заплутаного вбивства, підозрюваними у якому є практично всі пасажири. Як казав інший відомий детектив, гра почалася…

Читати далі...
19 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективна стрічка «Смерть на Нілі» від режисера Кеннета Брани повинна була вийти на великі екрани 17 грудня, але в зв'язку з тим, що кінотеатри працюють зараз лише на 50%, а в деяких країнах вони і зовсім закриті через локдаун, її вирішили знову перенести на цей раз на 2021 рік.

Читати далі...
20 серпня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот, Армі Гаммер і Емма МакКей опиняються в смертельному любовному трикутнику в першому трейлері детективної стрічки «Смерть на Нілі», яка є сиквелом «Вбивства у Східному експресі».

Читати далі...
19 серпня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани готовий розслідувати наступний заплутаний злочин в трейлері кінострічки «Смерть на Нілі», яким щойно поділилася компанія 20th Century Studios.

Читати далі...
26 серпня 2019,  13:56 | Новини серіалів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон готовий до епічного фіналу в офіційному трейлері 5 сезону серіалу «Футболісти», який має 4 номінації на премію «Еммі».

На початку 5 сезону Спенсер (Двейн Джонсон), мирно насолоджуючись виходом на пенсію і розмірковуючи про своє минуле, отримує спокусливу пропозицію стати першим темношкірим власником команди в історії професійного футболу, а Джо (Роб Кордрі) готується до великої угоди зі Sports X разом зі своїм новим партнером Ленсом (Расселл Бренд).

Перша серія 5 сезону «Футболістів» вийшла на американському телебаченні вчора, 25 серпня. Прем'єра наступної серії відбудеться 1 вересня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
27 червня 2018,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону спортивного драмеді «Футболісти» представляє нового персонажа у втіленні Расселла Бренда.

У нових серіях Спенсер (Двейн Джонсон) і Джо (Роб Кордрі) вирушають підкорювати Лос-Анджелес, з яким у Спенсера пов'язані болючі спогади — він не був в Місті ангелів з тих пір, як поховав свого брата. Партнери налаштовані серйозно і збираються стати медіамагнатами узбережжя, але зв'язуються з ненадійною людиною — фахівцем з екстремальних видів спорту Ленсом Клайансом (Бренд). Після Спенсер опиняється у в'язниці, а коли повертається, то повідомляє своїй команді, що ніхто нікуди не їде, і що вони йдуть на війну.

Прем'єра 4 сезони «Футболістів», де також повертаються Джон Девід Вашингтон, Омар Бенсон Міллер, Донован В. Картер і Трой Геріті, відбудеться 12 серпня.

9 грудня 2016,  20:12 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати цікавий прес-реліз забавної комедії «Місія: Неадекватна», яка вийде в кінотеатрах 15 грудня:

Засновано на реально нереальних подіях.

Ніколас Кейдж атакує! Абсолютно божевільна і смішна історія звичайного американського громадянина, який за дорученням Всевишнього вирішує самотужки зловити Усаму бен Ладена. Коли світові потрібен герой, Гері поспішає на допомогу!

Читати далі...
27 квітня 2015,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершився Tribeca Film Festival, який вже протягом 14 років щорічно проходить в Нью-Йорку. Кращим фільмом цього року визнали ісландську драму «Virgin Mountain».

«Virgin Mountain» (або «Fúsi») розповідає історію 40-річного чоловіка, який все ще живе з мамою, його дні схожі один на інший і він не бажає покинути зону свого комфорту. І тут зустріч з двома жінками перевертає його звичний світ. Автором сценарію і режисером фільму виступив Дагюр Каурі, який переміг у категорії Кращий сценарій. Також відзначили на фестивалі виконавця головної ролі Гуннара Йонссона, назвавши його Кращим актором.

Іншим лауреатом у трьох категоріях стала драма «Bridgend», натхненна реальними подіями - серією самогубств молодих людей. Фільм оповідає про дівчину-тінейджера Сару, що приїхала з батьком в маленьке уельське містечко, де самогубство виявляється дуже популярним серед юнаків та дівчат. Ханна Мюррей, що зіграла Сару, стала Кращою актрисою на кінофестивалі.

Читати далі...