Новини фільмів, в яких згадується Джон Літгоу

14 вересня 2023,  14:16 | Новини фільмів

Прем'єру нового фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової повні» залишилося чекати трохи більше місяця, а поки що дивимося його новий напружений трейлер за участю Леонардо ДіКапріо, Роберта Де Ніро та Лілі Гладстоун.

Читати далі...
11 лютого 2023,  17:53 | Новини фільмів

Джуліанна Мур та Себастіан Стен затівають грандіозну та небезпечну аферу у трейлері психологічного трилера «Мистецтво обману» («Sharper»), який вийде на платформі Apple TV+ вже наступного тижня 17 лютого.

Читати далі...
14 лютого 2020,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося емоційний виступ Марго Роббі в новому фрагменті біографічного фільму Джея Роуча «Сенсація», за гру в якому вона була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

Читати далі...
15 жовтня 2019,  23:13 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер біографічної драми «Секс-бомба», який показує, як Шарліз Терон, Марго Роббі та Ніколь Кідман оголошують війну розпусному медіамагнату.

Читати далі...
27 вересня 2019,  00:21 | Новини фільмів

У мережі з'явився український тизер-трейлер очікуваної біографічної драми «Секс-бомба», в якому Марго Роббі, Шарліз Терон та Ніколь Кідман переглядаються в ліфті напередодні великого скандалу.

Фільм «Секс-бомба» («Bombshell») розповість про один з найгучніших скандалів в історії американського телебачення. У тизері Роббі, Терон та Кідман постають в образах журналісток Кайли Поспісін, Мегін Келлі і Гретчен Карлсон, які першими виступили із звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлса (Джон Літгоу), в результаті чого той був змушений залишити свою керівну посаду.

Побачити фільм «Секс-бомба» в кінотеатрах України буде можливо з 19 грудня.

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...
2 квітня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер фільму жахів «Кладовище домашніх тварин», заснованого на романі Стівена Кінга, який виходить в український прокат у цей четвер, 4 квітня.

Події екранізації Кевіна Колша та Денніса Відмайєра розвиваються в провінції штату Мен, куди разом зі своїми маленькими дітьми переїжджають Луїс та Рейчел Кріди (Джейсон Кларк та Емі Саймец). Коли з їхньою донькою трапляється трагедія, Луїс дізнається від їхнього нового сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу), що поряд з будинком знаходиться прокляте кладовище домашніх тварин, де всі, кого там ховають, повертаються до життя. І Луїс наважується на відчайдушний вчинок, який відкриває ворота до потойбіччя.

Квитки на сеанси «Кладовище домашніх тварин» ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

8 лютого 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові полоскотати свої нерви? Тоді сміливо дивіться новий український трейлер горор-трилера «Кладовище домашніх тварин», заснованого на однойменному романі майстра жахів Стівена Кінга.

Героями картини «Кладовище домашніх тварин» є сім'я Крідів подружжя Луїс і Рейчел (Джейсон Кларк і Емі Саймец) та їх двоє дітей. Вони переїжджають в новий будинок, який знаходиться в провінції штату Мен, і коли їхнього кота збиває машина, батько за порадою сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу) ховає улюбленця дочки на кладовищі для домашніх тварин, що знаходиться неподалік. Виявляється, що це кладовище розташоване на проклятій землі, і всі, хто на ньому похований, повертаються до життя. Незабаром дівчинку спіткає трагічна доля, і вбитий горем Луїс вирішує поховати її там же в надії, що вона воскресне. Він порушує бар'єр між світом мертвих і світом живих, і округу починають тероризувати живі мерці

Разом з трейлером вийшов новий постер фільму «Кладовище домашніх тварин», на якому над основними героями височить той самий моторошний кіт з сяючими очима. У кіно з 4 квітня.

24 жовтня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичного трилера «Небезпечна гра Слоун», головна роль в якому принесла актрисі Джессіці Честейн номінацію на престижну премію «Золотий глобус».

Талановита лобістка Елізабет Слоун (Честейн) займається тим, що впроваджує чиїсь ідеї у життя. Вона робить усе, щоб той чи інший закон було прийнято Конгресом США. На замовлення впливових політиків вона береться за найбільший та найризикованіший проект у своїй кар'єрі, який пов'язаний з контролем над зброєю. І перемога в цій битві може виявитися для Слоун занадто дорогою.

Разом з Честейн в цій історії зіграли Марк Стронг, Гугу Ембата-Ро, Елісон Пілл, Джон Літгоу і Майкл Стулбарг.

Фільм Джона Меддена вийшов в український прокат 18 жовтня. Квитки на сеанси «Небезпечна гра Слоун» ви знайдете в нашій афіші.

10 жовтня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов страшний трейлер нової адаптації роману Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин», яку готує студія Paramount Pictures.

Події фільму слідують за доктором Луїсом Крідом (Джейсон Кларк), який переїжджає зі своєю дружиною Рейчел (Емі Саймец) та двома дітьми з Бостона в провінцію штату Мен. Там він знаходить загадкове кладовище, сховане глибоко в лісі, який примикає до їх нового будинку. Коли трапляється трагедія, Луїс звертається по допомогу до свого дивного сусіда Джуда Крендалла (Джон Літгоу), чим починає ланцюгову реакцію, яка звільняє незбагненне зло із жахливими наслідками.

В український прокат «Кладовище домашніх тварин», режисерами якого виступають Кевін Колш і Денніс Відмайєр, прибуде 4 квітня 2019 року.

16 жовтня 2015,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці року на наші екрани, нарешті, виходить піксарівський мультфільм «Добрий динозавр», чий реліз спочатку повинен був відбутися ще півтора роки тому. Про те, що ж змусило кіностудію Pixar переробляти свій 16-й мультфільм, які пригоди переживала знімальна група, вивчаючи локації, що згодом з'явилися в ньому, і чим він все-таки унікальний, читайте в нашій добірці 11 цікавих фактів.

Читати далі...