Новини фільмів, в яких згадується Джеремі Реннер

12 січня 2023,  10:47 | Новини фільмів

З'явилася інформація, що у супергеройському блокбастері «Месники: Династія Канга» возз'єднаються зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
24 серпня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів екшену «Месники», де наша шістка вирушила їсти шаурму після Битви за Нью-Йорк, миттєво стала культовою. І новий фан-арт блокбастера «Месники: Завершення» відтворює цю сцену з членами оригінальної шістки, які вижили, після перемоги над Таносом.

Читати далі...
15 липня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з відсутністю гучних прем'єр через світову пандемію коронавірусу на екрани продовжують повертатися кінохіти минулих років, в числі яких супергеройський екшен «Месники», що прибуде в кінотеатри України 6 серпня.

Читати далі...
21 квітня 2020,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Marvel Studios підвели жирну риску своїм епічним блокбастером «Месники: Завершення», де ми назавжди попрощалися з кількома ключовими супергероями. Але у нас все ще залишилася вражаюча команда, яка рано чи пізно збереться разом, щоб врятувати Землю чи всесвіт від нової масштабної загрози в наступному груповому фільмі.

Читати далі...
20 листопада 2019,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила нова вирізана сцена блокбастера «Месники: Завершення», яка показує альтернативний фінал для Чорної вдови.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  17:13 | Новини фільмів

Нарешті пісня Джеремі Реннера прозвучить у фільмі! Актор і співак представив лірик-відео на свою нову композицію «Believer», яка увійде до саундтреку пригодницького мультфільму «Звірополюс» («Вартові Арктики»).

В «Звірополюсі» Реннер озвучує маленького лиса з великими амбіціями на ім'я Свіфті, який працює в поштовій службі Арктики і мріє стати найкращим кур'єром. Тому пісня отримала назву «Believer» («Той, хто вірить»), і в ній Реннер співає про те, що «якщо йому дадуть шанс, то він покаже, на що він здатний», «встане на ноги і доведе людям, що вони були неправі щодо нього».

Дивіться також український трейлер мультфільму «Звірополюс», який можна буде побачити на великих екранах з 5 грудня.

13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.

1 серпня 2019,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони займаються цим вже 10 років. І з кожним роком їм все складніше залишатися серйозними й адекватними, показує смішне закулісне відео блокбастера «Месники: Завершення».

В даному відео Кріс Пратт пропонує розім'яти свої булочки перед сценою битви, щоб нічого не потягнути; Роберт Дауні мол., хоча він і грає генія Тоні Старка, в реальному житті часто все ламає і не може впоратися з багажником автомобіля; товстий Кріс Гемсворт міцно обіймає «Ракету» і не може зловити свій молот; Елізабет Олсен спочатку круто йде на Таноса, але раптово падає на коліна; Пол Радд говорить розумні слова; Брі Ларсон сумнівається, що вона виглядає круто, коли підвішена на тросах; Дон Чідл підколює Тора; а Скарлетт Йоханссон і Джеремі Реннер корчать смішні пики.

Якщо ви вдосталь насміялися, то саме час пустити сльозу при перегляді вирізаної сцени «Месників 4», яка показує зворушливий триб'ют супергероїв Тоні Старку.

2 липня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий постер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення» присвячений тому самому героїчному вчинку Залізної людини.

Читати далі...
4 червня 2019,  16:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для епічної битви потрібна епічна команда супергероїв, показує нам новий ТБ-ролик блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення».

Читати далі...
26 травня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Джеремі Реннер поділився новим закулісним знімком з собою та «богинею» Скарлетт Йоханссон, який був зроблений під час її фінальної сцени.

Читати далі...
24 травня 2019,  22:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники, Вартові Галактики та інші супергерої Кіновсесвіту Marvel збираються разом, щоб помститися Таносу, у свіжому ТБ-ролику блокбастера «Месники: Завершення».

Читати далі...
1 травня 2019,  00:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні охорона, ні договір про нерозголошення не втримали Кріса Претта від того, щоб він зафіксував на свій телефон величезний натовп акторів, які взяли участь у фінальній битві фільму «Месники: Завершення».

Читати далі...
27 квітня 2019,  19:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь вселенської прем'єри супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» студія Marvel Studios поділилася його фінальним трейлером, де згадуються минулі фільми і йдеться про те, що не варто спойлерити.

Фільм «Месники: Завершення» покаже Месників після клацання Таноса (Джош Бролін), який стер половину живих істот у всесвіті. Тоні (Роберт Дауні мол.), Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Тор (Кріс Гемсворт), Клінт (Джеремі Реннер), Брюс (Марк Руффало), Скотт (Пол Радд), Небула (Карен Гіллан) і Ракета (Бредлі Купер), кожен по-своєму, переживають втрату близьких, але коли з'являється шанс їх повернути, супергерої знову стають пліч-о-пліч і відправляються в небезпечну місію, від результату якої залежить доля людства і всього всесвіту.

Перед переглядом (або після нього) читайте нашу рецензію на фільм «Месники: Завершення». Не бійтеся, в ній немає спойлерів.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

20 квітня 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася черговим ТБ-роликом свого наступного супергеройського фільму «Месники: Завершення», який відкриває сезон літніх блокбастерів... 25 квітня.

В найбільш очікуваному фільмі весни (і напевно літа) супергерої, що вижили, стикаються у наслідками дій Таноса (Джош Бролін). Божевільний Титан стер з лиця всесвіту половину живих істот, і тепер Тоні (Роберт Дауні мол.), Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Тор (Кріс Гемсворт), Клінт (Джеремі Реннер), Брюс (Марк Руффало), Скотт (Пол Радд), Небула (Карен Гіллан) і Ракета (Бредлі Купер) разом з новою супергероїнею Керол Денверс (Брі Ларсон), відомою як Капітан Марвел, відправляються в небезпечну місію, щоб все виправити.

Дивіться також вчорашній ТБ-ролик екшену «Месники: Завершення», який розкрив новий костюм і щит Залізної людини.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.