Новини, в яких згадується Дженна Деван

27 вересня 2019,  03:18 | Новини фільмів

Режисер знаменитих комедій «Блондинка в законі» та «Гола правда» Роберт Лукетич зняв нову романтичну кінокартину під назвою «Весільний рік», чий український трейлер дивіться нижче.

Це історія про 27-річну Мару (зірка ситкому «Американська сімейка» Сара Гайланд), яка ходить на побачення наосліп заради вигоди і несерйозно ставиться до кохання. Але одного разу вона зустрічає Джейка (зірка серіалу «Всі ненавидять Кріса» Тайлер Джеймс Вільямс), і він підкорює її серце. Все йде добре, як раптом друзі Мари і Джейка вирішують влаштувати їхнім стосункам серйозне випробування — 7 весіль за один рік.

Також у фільмі з'являться Дженна Дуан і Анна Кемп.

В український прокат комедія «Весільний рік» вийде 28 листопада, в один день з фільмами «Ціна правди», «Мідвей» і «Прекрасна епоха».

23 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Танці відправляються до Пекіна в офіційному українському трейлері фільму «Крок уперед: Рік танців», який зняв режисер Рон Юань.

Шоста глава популярної танцювальної франшизи, яка почалася у 2006 році запальними танцями Ченнінга Татума та Дженни Дван, розповість про те, як молодь з різних соціальних верств збирається разом, щоб створити найкращу танцювальну команду в Китаї і дізнатися, що таке справжня сім'я.

Українська прем'єра картини «Крок уперед: Рік танців» відбудеться 25 липня.

21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

17 серпня 2018,  00:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це бізнес, а не благодійність.»

Канал Fox опублікував трейлер 2 сезону медичної драми «Резидент» з Меттом Зукрі, Емілі ВанКемп, Манішом ДайаломШонетт Рене Вілсон і Брюсом Грінвудом.

«Резидент» слідує за чарівним і зарозумілим лікарем Конрадом Гокінсом (Зукрі), який є одним з кращих лікарів в лікарні Chastain Park Memorial Hospital в Атланті. Він звик порушувати правила і слухатися інстинктів, коли справа стосується життя його пацієнтів. У майбутніх серіях Конрад вирішує врятувати життя тому, у кого немає страховки, через що у нього виникає серйозний конфлікт з головою хірургії Рендольфом Беллом (Грінвуд). Проте заради блага лікарні та пацієнтів вони повинні навчитися працювати разом.

Також відео представляє перший погляд на нову героїню у втіленні зірки фільму «Крок вперед» Дженни Деван, яку нещодавно можна було побачити в серіалі «Супергьорл».

Прем'єра 2 сезону «Резидента» відбудеться восени, 24 вересня.

15 серпня 2016,  17:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки танцювальної мелодрами «Крок вперед», а також подружжя Дженна Деван і Ченнінг Татум відтворили свій знаменитий танець на честь 10-річчя кінокартини.