Новини серіалів, в яких згадується Скарлет Спенсер

17 лютого 2019,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він готовий на все заради перемоги! Вільям Х. Мейсі цілується з Луїсом Гусманом в промо-ролику 11 серії 9 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні».

Фінал змагання «Ігри бомжів» зіштовхує Френка (Вільям Х. Мейсі) з його другом та найвеличнішим противником. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) готується офіційно удочерити Ксан (Скарлет Спенсер), але його плани стикаються з тим, що Фіона (Еммі Россам) не перестає пити. У Деббі (Емма Кінні) з'являються почуття до несподіваної людини, а Інгрід (Кеті Сагал) запитує у Галлагерів, чи може Френк змінитися.

Серія з простою назвою «The Hobo Games» («Ігри бомжів») вийде на екрани за українським часом завтра, 18 лютого.

24 вересня 2018,  18:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик ювілейної 100-ї серії хітового драматично-комедійного серіалу «Безсоромні», який вперше вийшов на екрани в 2011 році.

У день виборів Френк (Вільям Х. Мейсі) і Фіона (Еммі Россам) стикаються лицем до лиця, поки кожен з них намагається здобути голоси для свого кандидата. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) повинен зробити важливий вибір щодо майбутнього Ксан (Скарлет Спенсер). Деббі (Емма Кінні) всерйоз захоплюється Алекс (Ешлі Романс). Вбивчий інстинкт Карла (Ітан Каткоскі) проходить випробування. З наближенням дати суду Йен (Камерон Монахен) намагається визначитися з тим, чи визнавати себе винним.

Ювілейна серія «Do Right, Vote White!» («Вчини правильно, голосуй за Білого!»), яку зняв режисер пілотної серії Марк Майлод, вийде на екрани 1 жовтня за українським часом.

18 вересня 2018,  17:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бар «Алібі» очолює рейтинг «самих гвалтівних барів у Чикаго» в промо-ролику 3 серії 9 сезону відомого драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) стикається з перешкодами у своїй новій ролі менеджера політичної кампанії. Фіона (Еммі Россам) готується до укладення угоди щодо нерухомості. Карл (Ітан Каткоскі) просить допомоги у Ві (Шанола Гемптон), щоб отримати рекомендацію для академії Вест-Пойнт від конгресмена. Ксан (Скарлет Спенсер) потрібна медична допомога, що штовхає Ліпа (Джеремі Аллен Вайт) на відчайдушний вчинок. Деббі (Емма Кінні) зближується зі своїм співучасником. Йен (Камерон Монахен) відправляється в духовну подорож.

Прем'єра серії «Weirdo Gallagher Vortex» («Дивний галлагерівський вихор») відбудеться за українським часом 24 вересня.

4 вересня 2018,  13:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до повернення дисфункціональної родини Галлагерів? Тоді дивіться промо-ролик 1 серії 9 сезону відомої драмеді «Безсоромні», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Читати далі...
27 липня 2018,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Відчайдушні часи вимагають від Галлагерів відчайдушних вчинків», каже повноцінний трейлер 9 сезону драматичної комедії «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на «Золотий глобус».

У нових серіях Френк (Вільям Х. Мейсі) усвідомлено йде в політику і випадково заражає учасниць асоціації батьків та вчителів венеричними захворюваннями; Фіона (Еммі Россам) продовжує розвивати свій домовласницький бізнес і свої відносини з Фордом (Річард Флуд); Йен (Камерон Монахен) розуміє, що його рух за Гея Ісуса вийшов з-під контролю; Деббі (Емма Кінні) влаштовує на роботі революцію за рівну оплату праці для чоловіків та жінок; у Карла (Ітан Каткоскі) виникають проблеми у військовому училищі через Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) вирішує стати опікуном племінниці своєї подруги Ксан (Скарлет Спенсер) і бере участь в гонках на мотоциклах.

Ви готові до чергового сезону про божевільне життя Галлагерів? «Безсоромні» повертаються на екрани 9 вересня.

17 липня 2018,  01:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Зробимо Америку знову галлагерівською.»

Канал Showtime представив перший погляд на те божевілля, яке очікує на нас в нових серіях хітової драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) вирішує вхопитися за фінансову можливість просувати свою кандидатуру в політиці; Фіона (Еммі Россам) намагається перетворити свій житловий будинок на успішний бізнес за допомогою дорогої авантюри; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) відволікає себе від викликів тверезості, взявши під опіку племінницю своєї подруги Ксан (Скарлет Спенсер); Йен (Камерон Монаген) стикається з наслідками своїх злочинів, скоєних під час руху за Гея Ісуса; Деббі (Емма Кінні) бореться за рівну оплату праці й проти сексуальних домагань; Карл (Ітан Каткоскі) готується до життя кадета; Ліам (Крістіан Айзіа) вчиться виживати за межами своєї приватної школи; а Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) намагаються перетворити свій бар на соціально свідомий бізнес.

Прем'єра 9 сезону «Безсоромних» відбудеться на початку осені, 9 вересня.