Новини, в яких згадується Нік Зано

5 червня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 сезоні серіалу «Легенди завтрашнього дня» буде ще на одного члена команди менше актриса Мейсі Річардсон-Селлерс, яка грала ролі Амайї та Чарлі, прийняла рішення залишити світ супергероїв позаду.

Читати далі...
26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

Читати далі...
20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Читати далі...
13 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбожевільніший та найвеселіший серіал супергеройського всесвіту Arrowverse «Легенди завтрашнього дня» вирішив використати в якості натхнення для своєї наступної серії знаменитий фільм з Віллом Смітом «Я — Легенда».

Читати далі...
6 травня 2020,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 12 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» на наших супергероїв-диваків чекають веселі пригоди в... коледжі.

Читати далі...
29 квітня 2020,  17:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 11 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на борту «Хвилельоту» опиняються дитина і собака, поки Сара ходить із зав'язаними очима.

Читати далі...
23 квітня 2020,  16:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» трійця наших героїв відправляється прямо у... Пекло. Але без Костянтина. У нього будуть свої проблеми.

Читати далі...
6 лютого 2020,  17:33 | Новини серіалів

В 4 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» нашу команду мандрівників у часі очікує серійний вбивця і... випускний вечір. І ще невідомо, що принесе їм більше стресу.

Коли Легенди знаходять нового історичного лиходія, Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) і Рорі (Домінік Перселл) опиняються на шкільному вечорі, щоб зупинитися серійного вбивцю від завершення незавершеної справи. Легенди вирішують відправити Нейта (Нік Зано), Рея (Брендон Рут), Нору (Кортні Форд), Берада (Шаян Собхіан) та їхню заручницю Зарі (Тала Еш) назад у часі, щоб втрутитися в цю історію і врятувати усіх, включаючи їх самих. Тим часом Костянтина (Метт Раян) дратує, що Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) влаштувалася в його старому домі, але це може виявитися прихованим благословенням, якого вони не шукали.

Серія зі зловісною назвою «Slay Anything» («Убий все»), яку зняла режисерка Александра Ла Рош, вийде на екрани 12 лютого за українським часом.

6 грудня 2019,  02:22 | Новини серіалів

Найвеличніші герої Землі стикаються зі своєю найбільшою Кризою в офіційному трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда відважних мандрівників у просторі та часі готова до нових пригод, і ці пригоди будуть ще більш смішними, дивними, кривавими, музичними й потойбічними, обіцяє нам трейлер майбутніх серій. В ньому ми бачимо Рея Палмера (Брендон Рут), який співає в образі містера Роджерса, і Супермена (теж Рут), готового захищати мультивсесвіт від Кризи. Разом з Реєм повертаються Сара (Кейті Лотц), Нейт (Нік Зано), Рорі (Домінік Перселл), Зарі (Тала Еш), Ава (Джесс Макаллан) та Костянтин (Метт Раян), і ви не повірите, що на них чекає в найближчому майбутньому. Це краще бачити своїми очима.

Прем'єра 5 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 21 січня.

1 липня 2019,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деякі речі залишаються незмінними. Як традиційне прощання Гранта Гастіна з бородою перед зйомками нового сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Читати далі...
14 травня 2019,  15:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Зробимо землю знову пеклом». Команда вирушає в парк розваг, де живуть магічні істоти, щоб врятувати світ, у 16 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня»

Відправившись на пошуки Рея (Брендон Рут), Костянтин (Метт Раян) і Нора (Кортні Форд) дізнаються злий план Нерона. Нейт (Нік Зано) переконує Легенд мислити нестандартно і пропонує небезпечний план з об'єднання чарівних істот і людей заради спасіння світу.

Саме в цій серії Сара (Кейті Лотц), Нейт та Гері (Адам Чекман) перевдягнуться в костюми супергероїв Супергьорл, Зеленої стріли та Флеша.

Завершальна серія сезону «Hey, World!» («Привіт, світ!») вийде на екрани 21 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Рея вселяється злий дух і змушує його нападати на друзів у промо-ролику 13 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу з елементами фентезі «Легенди завтрашнього дня».

Поки Рей (Брендон Рут) переживає за Нору (Кортні Форд), у нього раптово з'являються власні проблеми, які штовхають його на неймовірні вчинки. Відносини Нейта (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) перебувають в незручному лімбо, тому Сара (Кейті Лотц) вирішує відправити їх разом в нескладну місію. Тим часом Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Рорі (Домінік Перселл) роблять прибуткову пропозицію, яка може перевернути їхні життя.

Прем'єра серії «Egg MacGuffin» («Яєчний МакГаффін»), яку зняв Крістофер Таммаро, відбудеться 30 квітня за українським часом.

9 квітня 2019,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Похорон перетворюється на боротьбу зі злими привидами в промо-ролику 11 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли Мона (Рамона Янг) дізнається, що її улюблена письменниця Джейн Остін опиняється в епіцентрі магічної небезпеки, вона разом з Сарою (Кейті Лотц), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) та Зарі (Тала Еш) відправляється в 1809 рік. Тим часом Нейт (Нік Зано), Костянтин (Метт Раян) та Рорі (Домінік Перселл) намагаються зупинити батька Ніка Генка (Томас Ф. Вілсон), що повстав з мертвих.

Серія «Séance & Sensibility» («Спіритизм і почуття») отримала свою назву на честь відомого роману Остін «Розум і почуття» і вийде на екрани 16 квітня за українським часом.

2 квітня 2019,  23:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 10 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» всі герої говорять правду, що призводить до незручних ситуацій і конфлікту з правоохоронними органами.

Коли Генк (Томас Ф. Вілсон) відправляє «Хвилеліт» у 1973 рік, Легенди змушені тікати в трейлері, після того як вони викрадають президента, який говорить одну лише правду. За допомогою Костянтина (Метт Райан) вони дізнаються причину, по якій ніхто з них не може збрехати, що перетворює втечу на незручну сімейну поїздку. Тим часом Нейт (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) разом з Норою (Кортні Форд) та Гері (Адам Чекман) намагаються з'ясувати, над чим насправді працює Генк.

Серія «The Getaway» («Втеча»), яку зняв режисер В'єт Нгуйен, вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

26 березня 2019,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди приміряють костюми Зеленої стріли, Супергьорл і Флеша у новому розширеному трейлері другої половини 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», нагадуючи нам, що їх не покликали в останній кросовер.

Коли світові потрібні герої, вони приходять на допомогу. У нових серіях Сара (Кейті Лотц) і Нейт (Нік Зано) переодягаються в костюми Супергьорл і Зеленої стріли, щоб популяризувати позитивний образ супергероїв, але незабаром розуміють, що вони й самі круті, адже немає нічого, з чим би вони не впоралися. Наприклад, з муміями, реслерами луча лібре і новими монстрами, про яких Легенд з повною серйозністю попереджає Костянтин (Метт Раян), адже вони відкрили ворода Пекла. Але крім монстрів на них також чекає шопінг в космічному торговому центрі, дорожня подорож в трейлері і... музичний номер в дусі Боллівуду.

Серіал «Легенди завтрашнього дня» повертається 2 квітня за українським часом.