Новини фільмів, в яких згадується Крістофер Міллер

3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

21 листопада 2018,  15:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер очікуваної пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» від сценаристів Філа Лорда і Крістофера Міллера в офіційному українському дубляжі!

«Лего. Фільм 2» об'єднує всіх героїв у новій пригоді, місія якої порятунок рідного міста Бріксбурга. Боротьба за перемогу та відновлення гармонії у всесвіті LEGO занесе Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і їх друзів не тільки в далекі та незвідані світи, а й у загадкову музичну галактику!

Мультфільм демонструватиметься в кінотеатрах України у форматах 2D, 3D і IMAX 3D. Його прем'єра відбудеться 7 лютого 2019 року.

5 червня 2018,  16:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила перший трейлер очікуваного анімаційного сиквела «Лего. Фільм 2», в якому є відсилання до фільмів «Зоряні війни: Пробудження сили», «Божевільний Макс: Дорога гніву» і до різних картин про подорожі космосом.

У продовженні «Лего. Фільму» герої Бріксбурга возз'єднуються, в новій наповненей екшеном пригоді, щоб врятувати своє улюблене місто. Минуло п'ять років з подій першої частини, і тепер Еммет (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмен (Вілл Арнетт) та їхні друзі повинні боротися з загарбниками з відкритого космосу. Битва з ними відправить героїв в далекі, недосліджені світи, включаючи дивну музичну галактику.

В українські кінотеатри мульфільм «Лего. Фільм 2», сценаристами і продюсерами якого виступають творці оригіналу Філ Лорд та Крістофер Міллер, увірветься 7 лютого 2019 року.

14 грудня 2017,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер майбутньої анімації від Sony Pictures «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Сюжет картини «Людина-павук: Навколо всесвіту» поки тримається в таємниці, але трейлер розкриває, що він розповість про пригоди юного Людини-павука, під чиєю маскою ховається Майлз Моралес. Головного героя в оригіналі озвучить Шамеік МурНаркотик», «Відрив»).

Українська прем'єра мультфільму від продюсерів Філа Лорда і Крістофера Міллера, які створили «Лего. Фільм», відбудеться 27 грудня 2018 року.

14 серпня 2015,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пока мы с нетерпением ожидаем увидеть продолжение культовой саги в «Звёздных войнах: Пробуждение силы», продюсер Кэтлин Кеннеди пролила свет на новые детали о фильме, который будет посвящен одному из популярнейших персонажей франшизы – Хану Соло.

Безымянный проект, который мы пока будем просто называть «Звёздные войны: Хан Соло», должен снят дуэт режиссеров Фил Лорд и Крис Миллер, создавший «Лего. Фильм», а сценарием к нему занимаются ветеран франшизы Лоуренс Кэздан, который работал над «Звёздными войнами: Эпизод 5 – Империя наносит ответный удар», «Звёздными войнами: Эпизод 6 – Возвращение Джедая» и над седьмой частью саги, и его сын Джон, написавший и снявший «В первый раз».

Читати далі...
14 липня 2015,  04:00 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Поспішаємо поділитися новиною міжгалактичного масштабу: оголошені перші подробиці нового фільму, який стане частиною проекту «Зоряні Війни: Антологія» (серія стрічок про різних героїв та події всесвіту «Зоряних Війн», не пов’язаних напряму з дією легендарної космічної саги). Фільм буде присвячений пригодам одного з найбільш яскравих персонажів всесвіту Зоряних Війн – Хану Соло.

Режисерами першого фільму стануть Крістофер Мілер та Філ Лорд, які раніше разом працювали над проектами: «Лего. Фільм», «Мінлива хмарність, часом фрикадельки», «Мачо і ботан» (обидві стрічки). Сьогодні це один з найуспішніших творчих тандемів у кіноіндустрії.

Ми беремо на себе усі ризики, пов’язані із відповідальністю перед фанами саги, аби подарувати глядачам нові і яскраві емоції від зустрічі з улюбленими персонажами, до роботи над якими ми обіцяємо поставитися із необхідною увагою та піклуванням, - зізнаються режисери Мілер і Лорд. – сталося те, про що ми могли тільки мріяти, коли були дітьми, - ми очолимо команду талановитих людей, щоб зняти кіно про легендарного персонажа Зоряних Війн!

Сценаристами стануть: Лоуренс Каздан, відомий своєю попередньою роботою над кіно сагою «Зоряні Війни», та його син Джон. Сюжет стрічки розповість про юнацтво Хана Соло, про те, як він став зірвиголовою, з яким зустрілися Люк Скайвокер та Обі-Ван Кенобі у кантині на Мос-Ейслі.

Стрічка запланована до релізу на 25 травня 2018 року.

Поки безіменна стрічка про пригоди Хана Соло запланована до випуску на 25 травня 2018 року.

23 квітня 2015,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Создатели анимационной комедии «Лего. Фильм» снимут своего полнометражного «Человека-паука».

Режиссеры Фил Лорд и Крис Миллер наделали много шума в мире кинематографа своим супергеройским мультфильмом, вышедшем в прошлом году, и теперь займутся приключениями супергероя в красно-синем трико. Они будут сценаристами и продюсерами нового мультфильма.

Уже даже известна дата выхода анимационного «Человека-паука» – 20 июля 2018 года.

Об этом сообщил председатель Sony Pictures Том Ротман во время конвенции Cinema Con в Лас-Вегасе. Мультфильм, по его словам, будет сосуществовать с фильмами во Вселенной этого супергероя:

Мультфильм будет стоять независимо от художественных фильмов с живыми актерами в мире Человека-паука, которые будут продолжаться.

В феврале стало известно, что Человек-паук присоединился к Кинематографической Вселенной Marvel и играть его будет кто-то другой, а не Эндрю Гарфилд.

В художественной кинокартине «Человек-паук», чья премьера состоится летом 2017 года, главный герой вернется обратно в школу, и ему будет около 15-16 лет.

Следующее появление Человека-паука на большом экране состоится в «Первом мстителе: Гражданская война», который выйдет через год, 6 мая 2016 года.

3 лютого 2015,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відбулася 42-я церемонія нагородження Annie Awards, що відзначає досягнення анімаційного кінематографа і телебачення в минулому році. Найбільшу кількість нагород під час неї отримав мультфільм «Як приручити дракона 2».

Творці «Як приручити дракона 2» забрали цілих 6 статуеток «Енні». Серед телевізійних мультфільмів переможцем виявився «Міккі Маус» з перемогами у 5 категоріях, вивівши таким чином в лідери студії DreamWorks Animation і Disney Television Animation.

Перемога на Annie Awards показує, що у мультфільму є хороший шанс завоювати також «Оскар», наприклад, в минулому році так сталося з «Крижаним серцем». Але кілька років тому «Як приручити дракона», отримавши нагороду «Енні», не удостоївся «Оскара». Так що складно сказати, яка доля чекає його другу частину.

Читати далі...
5 грудня 2014,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Національна рада кінокритиків США (National Board of Review) оголосила, який фільм на її думку є кращим, а хто стали кращими режисером, акторами і актрисами минаючого року, також вибравши десятку кращих художніх фільмів, кращі фільми іноземною мовою і краще документальне та незалежне кіно, що вийшло в 2014 році.

Кращим фільмом стала кримінальна драма режисера Джей Сі Чендора «Найжорстокіший рік», яка розповідає історію амбітного іммігранта, що старається захистити свій бізнес і свою сім'ю в Нью-Йорку в 1981, який назвали найнебезпечнішим роком в історії міста. NBR не забув відзначити і гру обох акторів, які виконують в «Найжорстокішому році» основні ролі, Оскара Айзека і Джесіки Честейн.

Звання кращих актора і акторки також отримали Майкл Кітон і Джуліанна Мур за головні ролі у фільмах «Бёрдмен» і «Все ще Еліс».

Кращим режисером став Клінт Іствуд за військово-біографічний екшен «Американський снайпер».

Читати далі...
2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...