Оновлення, в яких згадується Джейсон Айзекс

25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

23 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Німецька філія Warner Bros. поділилася кумедним відео, яке показує перші 3 хвилини майбутнього мультфільму «Ми – монстри!». Фрагмент знайомить нас з Дракулою, якого озвучує зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, та його трьома веселими домашніми кажанами. І поки господаря немає вдома, вони дуже люблять грати на органі.

Дивимося другий український трейлер «Ми – монстри!» й там же читаємо про його персонажів. У кіно з 26 жовтня.

27 вересня 2017,  14:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна комедія «Смерть Сталіна» за участю Джейсона Айзекса, Стіва Бушемі, Андреа Райзборо й Руперта Френда обзавелася новим веселим трейлером. Фільм розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як його режим занурюється в пучину хаосу після його смерті.

Режисером кінокартини виступає Армандо Іаннуччі, творець серіалу «Віце-президент» та сценарист «Гущі подій».

12 серпня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер історико-сатиричного фільму «Смерть Сталіна», який покаже останні дні Сталіна і хаос в СРСР, викликаний його смертю. Генерала Георгія Жукова тут втілює зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, а Микиту Хрущова — володар «Золотого глобуса» Стів Бушемі. Компанію їм в цьому божевіллі складуть Ольга Куриленко, Руперт Френд, Андреа Райзборо і Джеффрі Тембор.

Світова прем'єра кінокартини від оскарівського номінанта Армандо Іаннуччі відбудеться на кінофестивалі в Торонто у вересні.

23 липня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» з Сонекуєю Мартін-Грін, Джейсоном Айзексом та Мішель Йео демонструє, що творці підійшли до нього з розмахом. Відео показує багато класних космічних битв, головну героїню в полоні на чужій планеті, підступного персонажа у втіленні бородатого Рейна Вілсона, а також представляє детальний погляд на нових клінгонців.

Прем'єра серіалу від творця «Ганнібала» Брайана Фуллера і продюсера «Зоряного шляху» Алекса Куртцмана відбудеться у вересні.

19 травня 2017,  22:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила тизер-трейлер до науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», чиї події будуть розвиватися за 10 років до того, як Кірк та Спок стали досліджувати простори Всесвіту на своєму Enterprise. Головну героїню, члена екіпажу Discovery, втілює зірка «Ходячих мерців» Сонекуа Мартін-Грін, а капітана корабля — Мішель Йео. Компанію їм складуть Джейсон Айзекс, Даг Джонс і Джеймс Фрейн.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться цієї осені.

7 квітня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат психологічного трилера з елементами детективу «Ліки від щастя» ділимося з вами новим напруженим фрагментом, що показує, як герой Дейна ДеХаана, опинившись в забороненому крилі зловісного санаторію, намагається на милицях втекти від його персоналу, але директор у втіленні Джейсона Айзекса все одно його знаходить.

Квитки на сеанси нового творіння режисера «Дзвінка» Гора Вербінські ви можете придбати на нашому сайті.

15 лютого 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Опинившись в трилері «Ліки від щастя» в загадковому санаторії в Альпах, герою Дейна ДеХаана доводиться випробувати на собі їх незвичайні процедури, як, наприклад, занурення в бак для сенсорної депривації, створений для відтворення почуття знаходження в утробі матері, що йому прописує зловісний лікар в втіленні Джейсона Айзекса.

Українська прем'єра фільму, чий дубльований трейлер дивіться тут, була перенесена на 6 квітня.

20 грудня 2016,  19:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер детективного трилера «Ліки від щастя» відправляє нас разом з головним героєм у втіленні Дейна ДеХаана в закритий оздоровчий центр, звідки ще ніхто не виходив, та знайомить з його дивними мешканцями і зловісними лікарями, яких зіграли Міа Гот, Джейсон Айзекс та Селія Імрі.

Кінокартина, знята режисером «Дзвінка» Гором Вербінські, вийде в український прокат 16 лютого.