Новини, в яких згадується Джеймс П'юрфой

7 лютого 2020,  10:33 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix представив тизер-трейлер 2 сезону свого науково-фантастичного серіалу «Видозмінений вуглець», який показує, що у головного героя тепер буде обличчя Ентоні Макі, відомого завдяки ролі Сокола в фільмах Marvel.

Серіал ґрунтується на однойменному романі письменника Річарда Моргана, події якого відбуваються в антиутопічному майбутньому, де людські особистості можна оцифрувати і перенести в нове тіло. Його головним героєм виступає найманець Такеші Ковач, якого завантажують в нове тіло (Юель Кіннаман), щоб він розкрив вбивство найбагатшої людини в світі Лоренса Бенкрофта (Джеймс Пьюрфой). У 2 сезоні Такеші опиниться в іншому тілі (Макі), і в тизері він приймає своє нове обличчя і озброюється, щоб боротися далі.

Прем'єра нових серій серіалу «Видозмінений вуглець» відбудеться наприкінці місяця, 27 лютого. Пізніше Макі можна буде побачити в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», чий тизер теж вийшов на цьому тижні.

11 січня 2018,  19:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві години тому компанія Netflix опублікувала в мережі новий трейлер свого майбутнього фантастичного серіалу «Видозмінений вуглець», який своєю атмосферою нагадує «Того, хто біжить по лезу 2049».

У далекому майбутньому існує технологія, яка дозволяє переводити людську свідомість в цифровий формат і завантажувати її в різні тіла. Найбагатша людина на Землі Лоуренс Бенкрофт (Джеймс Пьюрфой) повертає до життя колишнього солдата Такеші Ковакса (Кіннаман), щоб той розслідував замах на життя Бенкрофта. Натомість Ковакс отримає шанс жити в новому світі, який він не впізнає.

Прем'єра серіалу, над яким працювали режисер «Гри престолів» Мігель Сапочнік й режисер «Шерлока» Нік Харран, відбудеться 2 лютого на сайті Netflix.

16 грудня 2017,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніхто не живе вічно, заявляє новий трейлер багатообіцяючого фантастичного серіалу від Netflix «Змінений вуглець».

Події серіалу відбуваються в майбутньому, де багаті люди можуть знову і знову завантажувати свою свідомість в більш молоде тіло, відтягуючи свою смерть на невизначений час. Але коли вбивають впливового аристократа Лоуренса Бенкрофта (зірка серіалу «Рим» Джеймс Пьюрфой), і, прокинувшись в новому тілі, він не пам'ятає, хто є його вбивцею, Бенкрофт наймає солдата Такеші Ковакса (Юель Кіннаман з «Загону самогубців»), щоб він розгадав цю загадку.

Прем'єра 1 сезону «Зміненого вуглецю» відбудеться 2 лютого на сайті Netflix.

13 липня 2015,  21:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на то, что воскресенье – выходной день, 6-й Одесский кинофестиваль лишь начал набирать обороты. Состоялись премьеры сразу двух конкурсных фильмов: трагедии «Е.», вдохновленной историей Елены Троянской, и вызвавшего дискуссию украинского триллера «Captum», который не все смогли досмотреть до конца.

Представить фильм с кратким названием «Е.», который один из первых был выбран в Международный конкурс, в Одессу прибыла его продюсер Махалия Коэн, у которой, оказывается, есть украинские корни – ее дедушка и родители бабушки родом из-под Киева. 

Коэн присутствовала при переводе фильма на украинский язык, и она поделилась, что ей очень понравилось работать с ним, хотя на нем и не разговаривает. 

Читати далі...