Новини, в яких згадується Опра Вінфрі

13 листопада 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий співак та володар премії «Оскар» Джон Ледженд поділився трейлером короткометражного мультфільму «Ворон: Легенда», який озвучили знаменитості.

У анімаційній історії «Ворон: Легенда» («Crow: The Legend»), заснованій на відомій легенді корінних американців, Джон Ледженд грає Ворона, найпопулярнішу та найулюбленішу тварину в лісі з яскравим оперенням і прекрасним голосом. Але коли приходить перша зима, чи зможе Ворон принести абслютну жертву, щоб врятувати своїх друзів?

Разом з Леджендом персонажів мультфільму озвучили Ліза Коші, Тай Шерідан, Дієго Луна, Констанс Ву і Опра Вінфрі.

Прем'єра мультфільму «Ворон: Легенда» на сайті YouTube відбудеться у четвер, 15 листопада. Він також буде доступний для перегляду на Oculus VR.

22 березня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Демі Ловато відправляється на чарівну планету фантастичного фентезі «Складки часу» в своєму новому кліпі на пісню «I Believe», що увійшла в офіційний саундтрек фільму.

Читати далі...
13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Складки часу»
Божевільний і безглуздий вихор пригод від Disney
12 березня 2018,  12:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід екранізації книги-бестселера Мадлен Л’Енгл  «Складки часу» («Тріщина в часі»), яка в Америці є класикою для юних читачів, стало найбільш распіареною кіноподією березня, але зайва самовпевненість студії Disney, що їх адаптація стане такою ж класикою, як і оригінал, зіграла з фільмом злий жарт.

Читати далі...
10 березня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юні герої фантастичного фентезі «Складки часу» відправляються в політ по незвіданих місцях іншої планети в новому ТБ-ролику.

Екранізація роману Мадлен Л'Енгл від студії Disney знайомить нас з 13-річною дівчинкою Мег Муррі (Сторм Рейд), яка разом з братом-вундеркіндом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) та другом Кельвіном (Леві Міллер) відправляється в подорож крізь простір і час, щоб відшукати свого батька доктора Алекса Муррі (Кріс Пайн), який опинився в полоні у темних сил. Провідниками Мег в цій пригоді будуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

Також дізнайтеся, які трейлери йдуть в кінотеатрах перед «Складками часу». Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

7 березня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу» обіцяє «згинаючу розум пригоду».

Юна Мег Муррі (Сторм Рейд) разом з молодшим братом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) і найкращим другом Келвіном (Леві Міллер) відправляється в незабутню подорож, щоб знайти свого батька доктора Александра Муррі (Кріс Пайн), який вивчав миттєве переміщення в просторі на величезні відстані. Також Мег допомагатимуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

В українські кінотеатри фентезі Ави ДюВерней прибуде завтра, 8 березня. Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

22 лютого 2018,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу».

Доктор Алекс Муррі (Кріс Пайн), який займався вивченням миттєвого переміщення по нашому всесвіту на величезні відстані, зникає при загадкових обставинах, і його дочка Мег (Сторм Рейд) відправляється в незабутню й небезпечну подорож, щоб врятувати його з полону темних сил. Допомагати дівчинці будуть троє провідників крізь простір і час: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) та пані Хто (Мінді Кейлінг).

Минулого тижня ці персонажі отримали по чарівному українському постеру «Складки часу». У кіно з 8 березня.

18 лютого 2018,  05:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої диснеївського фентезі «Складки часу» отримали по новому українському постеру, де представлені актори і локалізовані імена їх персонажів.

Читати далі...
1 лютого 2018,  18:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТВ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу» представляє загадкового персонажа Майкла Пеньї.

Три чарівниці місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) та місіс Хто (Мінді Кейлінг) з'являються на порозі будинку дівчинки Мег (Сторм Рейд), повідомляючи, що її батько доктор Мюррі (Кріс Пайн) був загублений у всесвіті, а світові загрожує велике зло. І Мег є єдиною людиною, яка може його знайти й подолати темряву. У своїй подорожі дівчинка зустріне багато різних істот, включаючи лиходія Реда з червоним очима, якого грає Пенья.

Також дивіться свіжий міжнародний трейлер «Складки часу». У кіно картина Ави ДюВерней вийде 8 березня.

29 січня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий британський трейлер очікуваного фантастичного фентезі від Disney «Складки часу», яке зняла Ава ДюВерней.

У фільмі, заснованому на культовому романі Мадлен Л'Енгл, хоробра дівчинка Мег (Сторм Рейд) відправиться на пошуки свого батька доктора Алекса Мюррі (Кріс Пайн), якого тримає в полоні темна енергія. Провідниками в боротьбі з темною силою для головної героїні стануть три чарівниці: місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) та місіс Хто (Мінді Кейлінг), які в цьому трейлері постають в новому вбранні.

Нещодавно з'явилися закулісне відео і нові постери «Складки часу». У кіно з 8 березня.

13 січня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час трансляції 75-й церемонії «Золотий глобус» був показаний перший ТБ-ролик діснеївського фантастичного фентезі «Складки часу».

Відео розкриває багато нових моментів з подорожі дівчинки Мег Муррі (Сторм Рейд) по чарівним і небезпечних місцях всесвіту в пошуках свого батька Олександра Муррі (Кріс Пайн), який знаходиться в полоні у темної енергії. Допомагати головній героїні будуть три чарівниці: місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) і місіс Хто (Мінді Кейлінг). Також тут з'являється загадковий персонаж Ред у виконанні Майкла Пеньї.

Дивимося другий український трейлер «Складки часу». У кіно фільм Ави Дюверней прибуде 8 березня.