Новини, в яких згадується Ширлі Хендерсон

29 червня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Зустрічайте новий дует неординарних детективів! Кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася сьогодні першим трейлером та офіційним постером детективної стрічки «Як вони біжать», головні ролі в якій виконують лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл та номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Читати далі...
11 листопада 2020,  01:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 12 листопада, на екрани українських кінотеатрів повертається фентезі «Гаррі Поттер і таємна кімната», друга пригода хлопчика-який-вижив, заснована на бестселерах Дж.К. Роулінг. Перед чарівним вечором у кіно вирушаємо за лаштунки цього фільму за допомогою маловідомих фактів про його створення.

Читати далі...
8 грудня 2018,  22:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джон Малкович втілює легендарного сищика Еркюля Пуаро в офіційному трейлері детективного міні-серіалу «Вбивства за алфавітом».

Компанія BBC приготувала новорічний подарунок для шанувальників творчості Агати Крісті: нову напружену адаптацію пригод відомого детектива Еркюля Пуаро. У трьох серіях майбутнього міні-серіалу він зіткнеться з серійним вбивцею, відомим як АБВ. І полювання на нього поставить під удар усе, що є важливим для Пуаро: його авторитет, його чесність і саму його особистість.

Компанію Малковичу в цій небезпечній пригоді складуть Руперт Грінт та Ширлі Гендерсон, які разом грали в Поттеріані.

Прем'єра міні-серіалу «Вбивства за алфавітом» відбудеться 26 грудня.

20 вересня 2018,  02:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон К. Райлі і Стів Куган втілюють легендарний комедійний дует Лорел і Харді в біографічній драмі «Стен і Оллі».

«Стен і Оллі» буде зігріваючою серце історією про прощальний тур знаменитого дуету коміків Стена Лорела (Куган) і Олівера Харді (Райлі). Коли їхні золоті роки в кіно залишилися позаду, Лорел і Харді вирішують відправитися в тур по вар'єте Великої Британії та Ірландії. Незважаючи на тиск напруженого графіка і за допомогою своїх дружин Люсілль (Ширлі Хендерсон) і Айди (Ніна Аріанда), які є окремим дуетом, любов коміків до виступів на сцені і один до одного допомагає їм винести все, поки вони стверджують своє місце в серцях публіки, що їх обожнює.

Світова прем'єра нового фільму Джона С. БейрдаБагно», «Вініл») відбудеться у жовтні на Лондонському кінофестивалі. У широкий прокат він вийде в 2019 році.

22 червня 2016,  17:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница «Оскара» Тильда Суинтон воссоединится с режиссером научной фантастики «Сквозь снег» Поном Джун-хо и сыграет в его новом фильме «Окджа» сестер-близняшек.

Читати далі...
11 вересня 2015,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В следующий четверг, 17 сентября, в украинский прокат выходит фантастическая кинокартина «Сказка сказок» итальянского режиссера Маттео Гарроне, номинированная в этом году на «Золотую пальмовую ветвь» Каннского кинофестиваля.

Читати далі...