Новини, в яких згадується Білл Найї

10 жовтня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У біографічній драмі «Мінамата» номінант на премію «Оскар» Джонні Депп втілює військового фотографа Вільяма Юджина Сміта, який відправляється в Японію, де він документує руйнівні наслідки отруєння ртуттю в прибережних районах.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Емма»
Цей прекрасний світ Джейн Остін
5 березня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому мальовничому англійському містечку, улюбленому місці дії романів знаменитої письменниці Джейн Остін, цвітом вищого суспільства є молода, розумна і красива дівчина Емма Вудхаус, яка любить зводити людей разом. Їй здається, що вона прекрасно знає, хто кому стане гарною парою, хоча сама зареклася виходити заміж. Тому незабаром після одного успішного шлюбу друзів Емма вирішує влаштувати ще один, і тут її самовпевненість грає злий жарт, і вона сама опиняється в центрі любовного трикутника, потім чотирикутника, який перетворюється на п'ятикутник, і, здається, тільки диво зможе все розставити на свої місця. Диво під назвою «справжнє кохання».

Читати далі...
27 листопада 2019,  19:15 | Новини фільмів

Режисерка Отем ДеВайлд представляє свою версію знаменитого романтичного роману Джейн Остін «Емма», чий український трейлер був опублікований сьогодні.

Емма (Аня Тейлор-Джой) молода, багата і самовпевнена дівчина, яка переконана, що відмінно розбирається в людях, і найбільше любить зводити пари. Невтомна Емма завжди готова до милих романтичних розчарувань і нерозважливих вчинків. Втім одного разу її припущення дає тріщину — ідеальна пара не клеїться! А тим часом вона ще повинна розпізнати власне кохання, яке завжди було поруч.

В український прокат фільм «Емма», де також зіграють Білл Найї, Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор і Каллум Тернер, вийде навесні, 5 березня 2020 року.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

8 травня 2019,  20:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки блокбастер «Месники: Завершення» розбиває серця дорослих, зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс підготував сюрприз для будь-якого віку – сімейне фентезі «Покемон детектив Пікачу», де він озвучив улюбленого всіма покемона Пікачу. Крокуючи маленькими крочками, цей пухнастий малюк відправляється вести заплутане розслідування разом зі своїм новим другом-людиною, який відчайдушно шукає свого зниклого батька.

Читати далі...
3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Читати далі...
17 квітня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр біографічної драми «Мінамата», в якій номінант на премію «Оскар» Джонні Депп втілює відомого американського фотожурналіста Вільяма Юджина Сміта.

Читати далі...
28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

19 квітня 2018,  19:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія BBC зняла нову екранізацію детективного роману Агати Крісті «Випробування невинністю» за участю Білла Найї, Меттью Гуда, Елли Пернелл, Люка Тредевея та Елінор Томлінсон.

Події міні-серіалу, що складається з 3 серій, відбуваються під час святкування Різдва 1954 року. Багата жінка-філантроп Рейчел Аргайл (Анна Ченселлор) вбита в своєму сімейному маєтку. За підозрою у вбивстві заарештовують її прийомного сина Джека (Ентоні Бойл). Але Джек відчайдушно протестує проти своєї причетності до злочину...

Прем'єра детективу «Випробування невинністю», режисером якого виступила Сандра ГолдбахерВікторія», «Час»), відбулася 1 квітня.

5 вересня 2017,  15:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер детективного трилера «Голем» з Біллом Найі.

Вікторіанський Лондон, 1880 рік. Небезпечний район міста Лаймхаус приголомшує серія жорстоких вбивств. Налякані до смерті жителі вважають, що в цих жахливих і безжальних злочинах замішаний не хто інший, як ґолем - глиняна істота з міфології, яка оживає за допомогою магії. Панічний страх зростає, вбивства тривають. Поліція не знає, що робити, і як козлом відпущення головним в цій справі призначається досвідчений детектив, інспектор Кілдер.

В кінотеатрах України з 21 листопада.

15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

27 травня 2017,  00:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» натякає на повернення давнього персонажа. Обережно, спойлери.