Новини фільмів, в яких згадується Луі Гаррель

17 квітня 2023,  23:27 | Новини фільмів

Представляємо нові кадри пригодницької стрічки «Три мушкетери: Д'Артаньян», що буде черговою екранізацією роману письменника Александра Дюма. Центральні ролі в ній зіграють Єва Грін, Венсан Кассель, Луї Гаррель, Ромен Дюрі, Вікі Кріпс та інші.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер нової романтичної комедії «Фестиваль Ріфкіна» від режисера і сценариста Вуді Аллена, яка досліджує проблему середнього віку і у чоловіків, і у жінок.

Читати далі...
4 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Постер романтичної кінострічки «Фестиваль Ріфкіна» («Rifkin's Festival»), яку написав і зняв лауреат премії «Оскар» Вуді Аллен, представляє його четвірку основних персонажів в епіцентрі кінофестивалю.

Читати далі...
24 січня 2020,  18:20 | Новини фільмів

Наприкінці зими на великі екрани вийде новий фільм Романа Поланські «Офіцер і шпигун», заснований на біографії Альфреда Дрейфуса, несправедливо звинуваченого в шпигунстві на німецьку розвідку.

Біографічна драма Поланські покаже, як 5 січня 1895 капітан Альфред Дрейфус (зірка фільмів «Мрійники» і «Чесний чоловік» Луї Гаррель), молодий перспективний офіцер, звинувачений в шпигунстві на користь Німеччини, був засуджений до довічного ув'язнення на острові Диявола. Серед свідків його приниження заслужений полковник Жорж Пікварт (лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден), який стає керівником військового контррозвідувального відділу, що стежив за Дрейфусом. Але коли Пікварт розуміє, що секрети Франції все ще передаються німцям, він опиняється втягнутим в небезпечний лабіринт обману і корупції, що загрожує не тільки його честі, а і його життю.

В український прокат байопік «Офіцер і шпигун» вийде 27 лютого.

8 січня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Луї Гаррель опиняється в любовному трикутнику з Летицією Кастою та Лілі-Роуз Депп в трейлері французької мелодрами «Чесна людина».

Картина «Чесна людина», друга повнометражна режисерська робота Гарреля після фільму «Друзі», є дивною, але романтичною історією, яка слідує за любовними пригодами нерішучого тридцятирічного Абеля (Гаррель). Він зустрічається з маніпулятивною вдовою Маріанною (Каста), як раптом в його життя повертається вперта молода дівчина Ів (Депп).

Кілька років тому Гаррель і Депп знялися разом у фентезійній драмі «Планетаріум».

У кінці року на екрани вийде нова адаптація роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», де Гаррель зіграє разом з Меріл Стріп, Еммою Вотсон і Сіршею Ронан.

21 грудня 2017,  18:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер біографічної картини «Молодий Годар», що розповість про режисера Жана-Люка Годара, основоположника французької нової хвилі.

«Молодий Годар» покаже, як кінематографіст шукає свою тему в кіно і, знімаючи один зі своїх фільмів, закохується в 17-річну актрису Анн Вяземські. Годара грає Луї Гаррель, а його кохану Анн — Стейсі Мартін. В образі дизайнера і режисера Мішель Розьє тут з'явиться номінантка на премію «Оскар» Береніс Бежо.

В український прокат фільм режисера Мішеля Хазанавічуса, який отримав «Оскар» за «Артиста», вийде 1 лютого.

22 січня 2016,  12:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр с Натали Портман и Лили-Роуз Мелоди Депп во французской фэнтези-драме «Планетарий».

Читати далі...
18 травня 2015,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый фестивальный уик-энд в Каннах прошел неоднозначно. «Море деревьев» Гаса Ван Сента освистали, Джон Туртурро заставил зрителей смеяться во время просмотра «Моей матери», а также в рамках Конкурса были представлены кинокартины двух единственных женщин-режиссеров этого года.

Свое «Море деревьев» представить на 68-м Каннском кинофестивале приехал режиссер Гас Ван Сент и актеры Мэттью МакКонахи и Наоми Уоттс. Главные роли в этой драме о том, как потерявшиеся суицидальный американец и японец с травмой ищут выход из лесу, сыграли МакКонахи и Кен Ватанабе.

2-кратный оскаровский номинант за «Умницу Уилла Хантинга» и «Милка» Гас Ван Сент о своей новой психологической драме:

Я оставил более пугающие аспекты истории. Был определенный баланс, о котором мы постоянно говорили, в настроении и саундтреке кинокартины. Было нечто, о чем действительно, считаю, переживали сценарист и продюсеры, чтобы не вышел некий хоррор, так что это не настоящий ужастик, [который мог бы получится].

МакКонахи назвал «Море деревьев» «одним из лучших сценариев, которые он читал за последние 5 лет.»

Читати далі...