Новини, в яких згадується Ванесса Параді

11 червня 2021,  13:13 | Статті

Представляємо офіційний український трейлер історичного фільму «Ейфель» режисера Мартіна Бурбулона, в головних ролях – Ромен Дюріс і Емма Маккей. Прем'єра епічної романтичної картини «Ейфель» запланована восени 2021-го року тільки в кінотеатрах.

Читати далі...
18 січня 2020,  17:52 | Новини зірок

Любите англійську та французьку мови? Тоді слухайте уважно невеликий урок французького акценту від моделі та акторки Лілі-Роуз Депп.

Взявши участь у показі своїх талантів для журналу Vanity Fair, 20-річна дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді продемонструвала, як прикрасити звичайні англійські фрази, як, наприклад, «Червоні троянди були свіжими вчора» або «Де знаходиться Кармен Сандіего?», за допомогою французької вимови і наголосу, а також пояснила, як французькою вимовляються (або не вимовляються) деякі букви.

Минулого року актрису можна було побачити в історичному фільмі «Король», де вона зіграла разом з Тімоті Шаламе і Робертом Паттінсоном.

17 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Сезар» Ванесса Параді грає живу статую в трейлері французької комедії «Сімейна фотографія».

У Габріель (Параді) є сестра Ельза (Камілль Коттен) і брат Мао (П'єр Деладоншам), але вони ніколи не були близькими. Габріель працює живою статуєю для туристів, чим розчаровує свого сина-тінейджера. Ельза злиться на весь світ, оскільки у неї не виходить завагітніти. А Мао є дизайнером відеоігор, який страждає від хронічної депресії і топить свою меланхолію в алкоголі й психоаналізі. Їхні батьки П'єр (Жан-П'єр Бакрі) та Клодін (Шанталь Лобі) давно роз'їхалися і нічого не зробили, щоб зберегти сімейні зв'язки. Родина возз'єднується на похоронах дідуся, і всі разом вони намагаються розібратися в тому, що тепер робити з бабусею.

У французький прокат новий фільм Сесілії РуаМої дрібні вчинки») вийшов 5 вересня. Поки невідомо, чи буде він показаний в українських кінотеатрах.

7 червня 2016,  22:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому шаленому трейлері «Йоганутих» («Любителі йоги») Кевіна Сміта, крім Джонні Деппа в невпізнанному образі мисливця за головами і двох школярок, які б'ються з маленькими монстрами, можна побачити Стена Лі в ролі, яка, можливо, буде довше, ніж його звичайні камео, і Ванессу Параді в образі вчительки історії.

В українських кінотеатрах з 25 серпня.

12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...
11 травня 2016,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Джордж Миллер, который в этом году является президентом жюри, напоминает, что открытие 69-го Каннского кинофестиваля состоится уже сегодня вечером. И откроет его новая мелодраматическая комедия Вуди Аллена «Светская жизнь», чьи звезды уже прибыли в Канны.

Читати далі...
30 березня 2014,  22:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 квітня в український і російський прокат вийде дотепна і пікантна кінокомедія «Під маскою жиголо».

Блискучу романтичну комедію «Під маскою жиголо» створив Джон Туртурро. Він сам написав сценарій до кінофільму і сам же його зрежисував. Цього талановитого актора і режисера глядачі знають за його роботами у фільмах «Трансформери», «Перехрестя Міллера», «Одного разу в Голлівуді» та ін. На головні ролі у фільм він залучив найкращих майстрів своєї справи. Це і Шерон Стоун, і Софія Вергара, і Ванесса Параді, і Лів Шрайбер. Також ще в одній головній ролі зніметься видатний актор і режисер Вуді Аллен.

Фільм розповість про двох друзів, які пристойні, взагалі-то, люди, але криза, нестача готівки штовхає на нетрадиційний заробіток. Один з них стає професійним сутенером, а інший альфонсом. Комічності ситуації додається те, що свій бізнес вони впроваджують в єврейському кварталі, де хасідічного виду поліцейський вже давно точить на них зуб. І, здавалося б, все пішло як по маслу, але після низки комічних ляпів і ганебних провалів, стає очевидно, що хлопці пливуть проти течії грошей і любові...