Новини фільмів, в яких згадується Девід Теннант

3 листопада 2022,  19:30 | Новини фільмів

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Читати далі...
9 січня 2019,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сірша Ронан готується йти війною на Марго Роббі в новому дубльованому ТБ-ролику історичного фільму Джозі Рурк «Марія – королева Шотландії».

Драма «Марія – королева Шотландії», яка отримала 3 номінації на премію BAFTA, перенесе нас у Шотландію другої половини 16 століття, куди після смерті свого чоловіка, короля Франції, повертається Марія Стюарт (Ронан) з метою зайняти свій престол. Але Англія і Шотландія вже знаходяться під владою її кузини, королеви Єлизавети I (Роббі). Ні одна королева не бажає поступатися своїм впливом іншій, і сестри починають війну одна з одною за трон.

В український прокат картина «Марія – королева Шотландії», де разом з Ронан і Роббі зіграли актори Девід Теннант, Джемма Чан та Гай Пірс, вийде наступного тижня, 17 січня.

Чи збираєтеся ви дивитися її у кінотеатрі?

5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

Читати далі...
7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
12 липня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Сірша Ронан грають сестер та воюючих королев в офіційному трейлері історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Стрічка розповість про харизматичну Марію Стюарт (Ронан), яка в 16 років стала королевою Франції, а в 18 — вдовою. Відмовляючись знову виходити заміж, вона повертається у свою рідну Шотландію, щоб повернути свій законний трон. Але Шотландія і Англія знаходяться під владою її двоюрідної сестри королеви Єлизавети I (Роббі). Побажавши стати єдиною королевою, Марія вирішує скинути Єлизавету I і йде проти нею війною.

Світова прем'єра фільму Джозі Рурк, де також зіграють Гай Пірс, Джемма Чан і Девід Теннант, відбудеться у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли «Марія – королева Шотландії» вийде в український прокат.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
27 грудня 2017,  14:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Доктор Хто» і «Джессіка Джонс» Девід Теннант відростив шикарну бороду для комедії «Ти, я і він».

Пара закоханих лесбіянок Олівія (Люсі Панч) і Алекс (Фей Марсей) вирішують завести дитину. І коли вони ближче знайомляться з сусідом Джоном (Теннант), обидві жінки починають приймати катастрофічні рішення.

У світовий прокат повнометражний дебют режисера Дейзі Ейткенс виходить в 2018 році.

22 червня 2015,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вбивства на пляжі» Девід Теннант віддасть свій голос персонажа мультфільму «Chew», якого спочатку повинен був озвучувати Робін Вільямс.

Мультфільм буде адаптацією однойменного коміксу, чиї події розвиваються навколо детектива з незвичайною здатністю бачити минуле того, що їсть. Детектив живе в світі, де пташине м'ясо є нелегальним після того, як пташиний грип убив мільйони американців. У головного героя також зав'язуються романтичні стосунки з жінкою, яка працює кулінарним критиком, яка може так писати про їжу, що у читача з'являється враження, ніби він спробував це блюдо.

Теннант озвучить Мейсона Савоя, колишнього ментора детектива, який став лиходієм. 

Самого детектива і його кохану озвучують зірки інших серіалів: Стівен Ян з «Ходячих мерців» та Феліша Дей з «Надприродного». Вони вже встигли записати свої ролі, Теннант же почав роботу лише минулого тижня. 

Виробництво мультфільму, який повинен був вийти ще в 2014 році, було припинено у зв'язку зі смертю Робіна Вільямса, який дуже любив читати комікси і був фанатом журналу «Chew».

Режисером анімаційної адаптації є Джефф Креліц, зняв серію «Торчвуд: Павутина брехні».

За останній час для Теннанта це вже друга роль, яка родом з коміксів. Нещодавно стало відомо, що він зіграє в марвеловському супергеройському серіалі «Відома як Джессіка Джонс», де втілить лиходія Пурпурна людина.