Джинн ТріпплхорнJeanne Tripplehorn

Джинн Тріпплхорн / Jeanne Tripplehorn
Народилася 10 червня 1963
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

Список смертників (2022) ... Lorraine Hartley
Позолочене століття (2022) ... Sylvia Chamberlain
Місіс Америка (2020) ... Eleanor Schlafly
Скасування (2019) ... Beth Hollingsworth
Глорія Белл (2018) ... Fiona
Little Pink House (2016) ... Charlotte Wells
Кінь БоДжек (2014) ... Joan Tripplehorn
Досконалий чоловік (2013) ... Nina
Electric City (2012) ... Hope Chatsworth
Блю (2012) ... Vera
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...