Новини, в яких згадується Роуз Бірн

22 квітня 2023,  01:21 | Новини фільмів

Монстри живуть не тільки під ліжком, а ще й за червоними дверима... Зірка горор-франшиз «Астрал» та «Закляття» Патрік Вілсон знову зіграє Джоша Ламберта у новому фільмі жахів «Астрал: Червоні двері», де він також виступив режисером.

Читати далі...
6 січня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра сімейної пригодницької комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» переносилася вже декілька разів і через післясвятковий локдаун вона тепер переїхала з 7 січня на 11 лютого (сподіваємося, що остаточно).

Читати далі...
18 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейна комедія про пригоди невгамовних кроликів «Кролик Петрик: Втеча в місто» буде подарунком для маленьких та дорослих глядачів на православне Різдво, оскільки вона збирається вийти в український прокат 7 січня 2021 року.

Читати далі...
8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
20 березня 2020,  16:04 | Новини фільмів

Кролики готуються до епічної подорожі до великого міста у другому локалізованому ТБ-ролику сімейної комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста», яку зняла студія Sony Pictures.

Сиквел фільму «Кролик Петрик», який також зняв Вілл Глак, запросить нас (і всіх кроликів-непосид) на весілля Томаса (Донал Глісон) та Беї (Роуз Бірн). Ставши з ними однією сім'єю, Петрик (Джеймс Корден) щосили намагається бути хорошим, але Томас все одно бачить в ньому шкідливого пустуна. Вирішивши, що з нього вистачить, Петрик кличе Ваню Вуханя, Пушинку (Аймі Горн), Ляпу (Марго Роббі) і Тяпу (Елізабет Дебікі) відправитися з ним у велике місто, де вони потрапляють у справжнє царство овочів і фруктів під назвою Фермерський ринок.

Українська прем'єра фільму «Кролик Петрик: Втеча до міста» повинна була відбутися 26 березня, але поки перенесена на невизначений час у зв'язку з карантином. Так що давайте поки разом з Петриком будемо сидіти вдома, а не допомагати коронавірусу поширюватися.

7 березня 2020,  15:11 | Новини фільмів

Представляємо перший український ТБ-ролик сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста», в якому повертається п'ятірка кроликів-непосид.

У продовженні фільму 2018 року «Кролик Петрик» («Кролик Пітер») між кроликами та їхніми сусідами Томасом (Донал Глісон) та Беєю (Роуз Бірн) нарешті встановлюється мир, але скільки б зусиль Петрик (Джеймс Корден) не докладав, йому важко приборкати свій характер і стати слухняним. Томас і Бея одружуються, і Петрик вважає, що «як тільки у них з'явиться малюк, то їх усіх виженуть з дому і саду». Тому він збирає свою кролячу банду і їде до великого міста, де кроликів підкорює своєю різноманітністю фермерський ринок.

Нові кадри комедії «Кролик Петрик: Втеча до міста» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат пригодницька картина Глака вийде 26 березня.

27 січня 2020,  19:01 | Новини фільмів

Поки в США триває суд щодо імпічменту президента Дональда Трампа, режисер Джон Стюарт представляє перший трейлер своєї сатиричної комедії на сучасну американську політику «Irresistible».

Фільм «Irresistible» розповість про консультанта демократичної партії Гері Зіммера (номінант на премію «Оскар» Стів Карелл), який вирішує допомогти полковнику морської піхоти у відставці (лауреат премії «Оскар» Кріс Купер) стати мером невеликого міста в штаті Вісконсін. У трейлері Гері вирушає на ферму до свого кандидата і незабаром після початку кампанії стикається зі своєю опоненткою з партії республіканців (номінантка на премію «Золотий глобус» Роуз Бірн), яка не зупиниться ні перед чим, щоб потопити Гері і його кандидата.

Продюсерами цієї політичної комедії виступають володарі премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Прем'єра фільму «Irresistible» відбудеться у травні.

22 січня 2020,  17:18 | Новини фільмів

Американська сімейна комедія «Кролик Петрик: Втеча до міста» отримала новий український трейлер, в якому невгамовний кролик та його веселі друзі з книжок письменниці Беатріс Поттер готуються до нової епічної пригоди.

Фільм режисера Вілла Глака буде сиквелом комедії «Кролик Петрик», який вийшов у 2018 році, і покаже нові витівки кролика Петрика (Джеймс Корден), його найкращого друга Бенджаміна (Кіген Джойс) та сестричок-кролиць Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняного хвостика (Дейзі Рідлі). Коли Томас (Донал Глісон) і Беа (Роуз Бірн) одружуються, Петрик намагається бути слухняним, але незабаром вирішує, що саду йому мало, і разом з іншими кроликами здійснює втечу до великого міста.

В український прокат фільм «Кролик Петрик: Втеча до міста» вийде 26 березня.

15 січня 2020,  20:48 | Новини фільмів

Веселі кролики готові до нових витівок в офіційному трейлері сімейної комедії Вілла Глака «Кролик Петрик: Втеча до міста».

Продовження фільму «Кролик Петрик», заснованого на казках британської письменниці Беатріс Поттер, покаже весілля Томаса (Донал Глісон) і Беї (Роуз Бірн), які разом з кроликами створюють свою незвичайну сім'ю, і в трейлері Томас навіть вирішує спробувати одне з веселих занять кроликів скотитися з пагорба. Але як би Петрик (Джеймс Корден) не старався, він залишається в очах фермера бешкетником, тому разом з найкращим другом Бенджаміном (Кіген Джойс) і сестричками Флопсі (Марго Роббі), Мопсі (Елізабет Дебікі) і Бавовняним хвостиком (Дейзі Рідлі) Петрик вирішує залишити свій рідний сад і відправитися у велике місто.

Українська прем'єра «Кролика Петрика 2» очікується навесні, 26 березня.

11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

10 січня 2020,  18:09 | Новини фільмів

На честь української прем'єри комедії для дорослих «Гламурний бізнес», яка відбулася вчора, 9 січня, представляємо новий фрагмент. І він не рекомендується до перегляду вразливим.

У сміливій комедії режисера Мігеля Артети веселі актриси Роуз Бірн та Тіффані Геддіш грають кращих подруг Мел і Мію, у яких є невелика косметична компанія. У новому ексклюзивному фрагменті вони приходять на вечірку для своєї вагітної подруги і думають, що там буде нудно, але коли привозять торт, зроблений за замовленням, у всіх присутніх жінок від шоку широко відкривається рот. Що це за торт, дивіться самі. Тільки краще під час цього нічого солодкого (та й солоного) не їсти.

Квитки на фільм «Гламурний бізнес» ви знайдете в нашій афіші.

9 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сальма Гайєк приготувала нам класний новорічний подарунок у вигляді нової фотографії зі зйомок супергеройського екшену від Marvel Studios «Вічні», де вона разом з Анджеліною Джолі та іншими акторами святкує Різдво.

Читати далі...
19 грудня 2019,  23:32 | Новини фільмів

Дивимося дубльований фрагмент американської комедії «Гламурний бізнес», в якому руда Сальма Гайєк вчить Роуз Бірн і Тіффані Геддіш виживати в безжальному світі б'юті-індустрії.

У комедійному фільмі режисера Мігеля Артети Гайєк втілює відомого титана косметичної індустрії Клер Луну, яка вирішує вкласти круглу суму в невелику компанію двох кращих подруг Мії та Мел (їх грають Геддіш та Бірн). Дівчата ще не знають, яким жорстоким буває великий бізнес, тому Клер пояснює їм, що вони повинні стати «звіристими», тобто «різкими, чіткими, раптовими й несамовитими», якщо хочуть досягти успіху.

В кінотеатриах України «Гламурний бізнес» вийде 9 січня.

10 грудня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов дуже нецензурний трейлер американської комедії «Гламурний бізнес», в якій знялися Сальма Гайєк, Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Комедійний фільм Мігеля Артети «Гламурний бізнес» («Like a Boss») слідує за двома кращими продругами і партнерами по бізнесу Мією та Мел (Геддіш та Бірн). У них є свій магазин косметики і бренд, що розвивається, але дівчата залізли в борги на півмільйона доларів. Як раптом на порозі їхнього магазину з'являється титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Чи зможуть бізнес та дружба Мії і Мел пережити це?

У комедії також знялися Дженніфер Кулідж, Біллі Портер і Каран Соні. Подивитися «Гламурний бізнес» на великому екрані буде можливо з 9 січня.

14 листопада 2019,  05:45 | Новини фільмів

Бізнеследі-початківці Роуз Бірн та Тіффані Геддіш воюють із відомою бізнесвумен Сальмою Гайєк в офіційному українському трейлері американської комедії «Гламурний бізнес» («Like a Boss»). Як думаєте, хто кого переможе?

Кінокартина режисера Мігеля Артети розповідає про двох кращих подруг Мію та Мел (Геддіш і Бірн), які володіють невеликою косметичною компанією, створеною з нуля. Відкривши свій власний магазин косметики, вони з жахом виявляють, що знаходяться в боргах і винні кредиторам півмільйона доларів. У цей час на них виходить відомий титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися.

Українська прем'єра фільму «Гламурний бізнес» відбудеться 9 січня 2020 року.