Новини, в яких згадується Кеті Сагал

17 серпня 2019,  00:56 | Новини серіалів

Скучили за божевіллям по-галлагерівськи? Тоді дивіться, як Йен та Міккі влаштовують у в'язниці заворушення в тизер-трейлері 10 сезону популярної драмеді «Безсоромні».

Тизер, який йде всього 30 секунд, нагадує нам вустами Деббі (Емма Кінні), що Фіона (Еммі Россам) поїхала і що вона, Деббі, не збирається прати за усіма білизну. Наприкінці 9 сезону Френк (Вільям Х. Мейсі) втік від своєї коханої Інгрід (Кеті Сагал) і тепер тусується зі ще одним алкоголіком Мікі (Луїс Гусман). Разом з цим відео показує, як Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) збираються когось зарізати у в'язниці; Кев (Стів Гові) шокує Ві (Шанола Гемптон), розриваючи на собі футболку в барі; Деббі знаходить новий гардероб; Карл (Ітан Каткоскі) отримує диплом академії; а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком.

Чекаємо не дочекаємося прем'єри 10 сезону, яка відбудеться 3 листопада.

17 лютого 2019,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він готовий на все заради перемоги! Вільям Х. Мейсі цілується з Луїсом Гусманом в промо-ролику 11 серії 9 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні».

Фінал змагання «Ігри бомжів» зіштовхує Френка (Вільям Х. Мейсі) з його другом та найвеличнішим противником. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) готується офіційно удочерити Ксан (Скарлет Спенсер), але його плани стикаються з тим, що Фіона (Еммі Россам) не перестає пити. У Деббі (Емма Кінні) з'являються почуття до несподіваної людини, а Інгрід (Кеті Сагал) запитує у Галлагерів, чи може Френк змінитися.

Серія з простою назвою «The Hobo Games» («Ігри бомжів») вийде на екрани за українським часом завтра, 18 лютого.

22 січня 2019,  22:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галлагерів може стати на шість осіб більше, розкриває вагітна Інгрід у промо-ролику 9 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) шукає способи, щоб профінансувати своє спільне майбутнє з Інгрід (Кеті Сагал). Проблеми Фіони (Еммі Россам) зі злістю призводять до неприємної ситуації в кафе Patsy's. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) змушений поглянути в обличчя своїм справжнім почуттям до Темі (Кейт Майнер). Також промо-ролик показує повернення Форда (Річард Флуд), і Галлагери зустрічають його з ножем в руках.

Серія з кричущою назвою «BOOOOOOOOOOOONE!», тобто «БУУУУУУУУУУУУН!» на честь нового персонажа, була знята режисером Лорен С. Яконеллі і вийде на екрани 28 січня за українським часом.

14 січня 2019,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime поділився промо-роликом 8 серії 9 сезону відомого драматично-комедійного серіалу «Безсоромні», який розповідає про поневіряння дисфункціональної родини Галлагерів.

Фіона (Еммі Россам) продовжує все глибше занурюватися у запій, а Деббі (Емма Кінні) бере на себе відповідальність за те, щоб в будинку Галлагерів були оплачені всі рахунки. Інгрід (Кеті Сагал) пропонує Френку (Вільям Х. Мейсі) стати для неї донором сперми, щоб вона втілила свою давню мрію. Темі (Кейт Майнер) показує Ліпу (Джеремі Аллен Вайт) інший бік дорослого життя.

Серія під промовистою назвою «The Apple Doesn't Fall Far From the Alibi» («Яблуко не падає далеко від "Алібі"») вийде 21 січня за українським часом.

7 січня 2019,  21:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фіона поступово перетворюється на Френка в трейлері майбутніх серій знаменитого американського серіалу «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
16 жовтня 2018,  00:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настав час молодшим братам і сестрі підтримати старшу в 7 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Деббі (Емма Кінні) знаходить Фіону (Еммі Россам) в жахливому стані і з опущеними руками та допомагає їй зібратися, поки Фіона продовжує знаходитися під тиском Макса (Ніл Бледсо) з приводу її невдалої інвестиції. Темі (Кейт Майнер) повертається в життя Ліпа (Джеремі Аллен Вайт). Френк (Вільям Х. Мейсі) насолоджується романтичним періодом у відносинах з Інгрід (Кеті Сагал), але незабаром реальність повертає їх обох назад на землю. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) розходяться думки щодо майбутнього їх сім'ї.

Серія «Down Like the Titanic» («Тонемо, як Титанік»), яку зняла режисер Сільвер Трі, вийде на екрани 22 жовтня за українським часом.

10 жовтня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Друзі» і «Місто хижачок» Кортні Кокс грає алкоголічку в зав'язці в промо-ролику 6 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) наймає Ліама (Крістіан Айзіа), щоб той допоміг йому завоювати жінку (зірка серіалу «Сини анархії» Кеті Сагал), яка йому дуже сподобалася. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) проводить день в якості спонсора актриси-алкоголічки (Кокс). Фіона (Еммі Россам) з усіх сил намагається здійснити всі вимоги щодо її нових інвестицій, поки Форд (Річард Флуд) підштовхує її до того, щоб їхні відносини стали серйозними. Йен (Камерон Монахен) готується до в'язниці і хоче провести останній день на волі з рідними. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) виникають неприємності, коли їхні близнючки приносять в дитячий сад предмет з секс-шопу.

Серія «Face It, You're Gorgeous» («Визнай це, ти прекрасна»), яка буде, на жаль, фінальною серією для Монахена та його Йена, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.

31 січня 2017,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня в українські кінотеатри виходить спортивний байопік «За кров до перемоги», продюсером якого є Мартін Скорсезе.

Читати далі...
26 лютого 2015,  11:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий проект Курта Саттера, відомого завдяки створенню серіалу «Сини анархії», продовжує збирати акторів. У його серіалі «The Bastard Executioner» зіграють також Стівен Мойєр і Меттью Різ.

Серіал розповість історію лицаря-воїна Уілкіна Бреттла, який намагається впоратися з наслідками війни і вирішив скласти свою зброю. Але насильство знову його знаходить і вкладає меча в його руки.

Стівену Мойеру популярність принесла «Справжня кров», а Меттью Різ зараз грає головну роль в «Американцях». Персонаж Мойера є по-вуличному розумним і благородно підкованим. Раніше він був один із маршалів в армії якогось Вентріса (хто його грає поки невідомо), а тепер служить його камергером, канцлером і юстициарієм, будучи при цьому його другом і товаришем по чарці. Різ буде лише запрошеною зіркою. Він втілить розумного, безстрашного лідера уельських повстанців.

Головну роль у «The Bastard Executioner» зіграє новачок на телебаченні Лі Джонс, австралійський актор театру. Його Уілкіна Бреттла описують, як «високого, темного, імпозантного, емоційно глибокого і душевно змученого». Він є колишнім лицарем при дворі короля Едуарда I, а зараз живе простим сільським життям.

Також зіграють в серіалі Кеті Сагал, зірка «Синів анархії», за роль в яких вона отримала «Золотий глобус», і сам його творець Курт Саттер. Вони втілять загадкову і прекрасну ясновидицю Аннору і її охоронця Темного Німого, чиє обличчя ніхто ніколи не бачив. Інші члени каста: Флора Спенсер-ЛонгхерстСем СпруэллДаррен ЕвансДенні СапаниТімоті Ст. Мерфі (також з «Синів анархії»), Сара Уайт і Сара Суїні.

Режисером пілотної серії виступить один з режисерів «Синів анархії» Періс Барклай.

Зйомки пілота «The Bastard Executioner» розпочнуться 19 березня в Уельсі.