Оновлення, в яких згадується Закарі Лівай

12 червня 2018,  18:22 | Оновлення

Представляємо українській трейлер комедійного горору «Офісний розковбас», який стартує в кінотеатрах України з 19 липня.

Комедія розповість про співробітника збройової фабрики (Брентон Твейтс з фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара»), який несподівано виявляє, що енергетичний напій перетворює його колег в зомбі.

Також в «Офісному розковбасі» зіграли Джейн ЛевіНе дихай»), Каран СоніДедпул 2»), Закарі ЛівайТор 2: Царство темряви»), Грегг ГенріВартові Галактики») і Йен ХардінгМилі ошуканки»).

9 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У біографічному міні-серіалі «Невідома Грейс» («Alias Grace») зірка «11.22.63» Сара Гадон постає в образі покоївки Грейс Маркс, яка в 1843 році була засуджена за вбивство свого роботодавця Томаса Кіннера та його економки Ненсі Монтгомері. Жінка стверджує, що є невинуватою, і десять років по тому доктор Саймон Джордан (Едвард Голкрофт з «Kingsman: Таємна служба») намагається допомогти Грейс відновити події минулого.

Прем'єра всіх 6 серій «Невідомої Грейс», де також з'являються Анна Паквін та Захарі Левай, відбудеться 3 листопада.

16 січня 2017,  12:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рапунцель, Флінн Райдер та їх друзі повертаються в диснеївському мультсеріалі «Рапунцель: Скоро щаслива назавжди». У ньому на героїв чекають нові пригоди, які будуть відбуватися з ними між подіями мультфільму «Рапунцель: Заплутана історія», номінованого на «Оскар» і «Золотий глобус», та короткометражкою «Рапунцель: Щаслива назавжди».

Прем'єра мультсеріалу, де головних героїв знову озвучать Менді Мур і Закарі Левай, відбудеться пізніше в цьому році.