Оновлення, в яких згадується Чад Стахелскі

31 січня 2019,  14:40 | Оновлення

Кіану Рівз повертається на екрани в образі кілера Джона Уіка. У мережі з'явився український трейлер кримінальної стрічки Чада Стахелскі «Джон Уік 3», яка стане продовженням історії, розказаної в перших двох частинах.

Творці фільму покажуть глядачам заплутаний світ вбивць. У новому сиквелі на Джона Уіка, який порушив кодекс таємної гільдії, почнеться справжнє полювання. За його голову призначена висока ціна, тому йому доведеться рятуватися від армії жорстоких вбивць.

В Україні бойовик «Джон Уік 3», де компанію Рівзу складе крута Голлі Беррі, вийде на екрани 16 травня.

21 лютого 2017,  14:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фічуретка бойовика «Джон Уік 2» присвячена різноманітним тренуванням Кіану Рівза для повернення на екрани в образі невразливого найманого вбивці. Для сиквелу актор займався різними єдиноборствами, включаючи кунг-фу, екстремальним водінням та проходив смуги з перешкодами, де потрібно було влучно попадати в ціль й встигати швидко змінювати зброю, і все для того, як говорить режисер Чад Стахелскі, щоб глядач побачив справжніх акторів, які пройшли все це та показали перед камерою вищий клас.

Фрагмент з крутою погонею з «Джона Уіка 2», де Рівз шалено ганяє на Ford Mustang 1969, дивіться тут.

12 лютого 2017,  13:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найважливіших моментів бойовика «Джон Уік 2» є екранне возз'єднання Кіану Рівза та Лоуренса Фішберна, які зіграли Нео і Морфеуса в культовій науково-фантастичній трилогії «Матриця». Як воно пройде? Дивіться у новому фрагменті сиквела популярного бойовика Чада Стахелскі.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

1 лютого 2017,  00:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз обирає собі зручний костюм, круто ганяє на своєму автомобілі Ford Mustang 1969 року та готується до зустрічі з найнебезпечнішими найманими вбивцями світу, які зовсім його не лякають.

Очікуваний сиквел Чада Стахелскі виходить в прокат перед Днем святого Валентина. Які фільми складуть йому конкуренцію в прокаті в це свято, читайте в нашому огляді.

28 січня 2017,  17:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз повертається в образі небезпечного найманого вбивці, який вирішив зав'язати зі своїм минулим, показує, як пом'ятий головний герой повертається разом зі своїм новим псом в готель, де йому терміново потрібен менеджер.

Український трейлер цього очікуваного сиквела, знятого режисером першої частини Чадом Стахелскі, дивіться тут.