Новини, в яких згадується Вайнона Райдер

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
7 липня 2023,  07:14 | Кастінг

Режисер Тім Бертон запросив на ключову роль у своєму очікуваному сиквелі «Бітлджус 2» відому італійську актрису Моніку Беллуччі, яка знімалася у популярних франшизах «Матриця» та Бондіана. Кого ж вона зіграє у цьому фентезі?

Читати далі...
27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Читати далі...
18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
10 березня 2023,  10:55 | Кастінг

Зірка хітового фентезійного серіалу «Венздей» Дженна Ортега збирається продовжити свою співпрацю з культовим режисером Тімом Бертоном, і їхнім наступним спільним проєктом може стати стрічка «Бітлджус 2».

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
18 листопада 2022,  19:00 | Кастінг

Наступного року на великі екрани вийде рімейк фільму «Будинок з приколами» (також відомого як «Дім з привидами»), де головну роль виконував легендарний Едді Мерфі, і ця стрічка вже зібрала зірковий каст.

Читати далі...
21 червня 2022,  19:30 | Новини серіалів

Відважні захисники Гокінса готуються до епічної битви з потойбічним монстром у новому трейлері 4-го сезону хітового серіалу Netflix «Дивні дива», присвяченому його двом фінальним серіям. Вони йтимуть 1 годину 25 хвилин та 2 години 30 хвилин відповідно, тобто будуть двома повнометражними фільмами.

Читати далі...
8 лютого 2021,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Не секрет, що під час трансляції Супербоула провідні компанії змагаються одна з одною за допомогою неймовірних рекламних роликів за участю зірок світової величини. І в цьому році в такому змаганні перемогла компанія Cadillac, яка зняла не просто рекламу, а справжній сиквел фільму «Едвард Руки-ножиці» з Тімоті Шаламе в головній ролі.

Читати далі...
20 серпня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весілля молодшої сестри може бути серйозним стресом. Особливо, якщо твій шлюб недавно розпався, і з тих пір у тебе проблеми з алкоголем. Але, принаймні, це всього лише один день, а завтра можна буде поїхати від своєї неспокійної родини подалі, думала Сара. Вона з нетерпінням чекала, коли закінчиться весільна вечірка, як раптом до неї підійшов хлопець в гавайській сорочці на ім'я Найлс. Вони вирішили усамітнитися в пустелі, де його підстрелили з лука, а потім, пішовши за Найлсом в дивну печеру, Сара прокинулася на початку того самого дня весілля. І цей божевільний день почався заново...

Читати далі...
22 лютого 2020,  16:45 | Новини серіалів

Що було б, якби США уклали договір про ненапад з Адольфом Гітлером? Телеканал HBO поділився офіційним трейлером драматичного міні-серіалу «Змова проти Америки», який показує альтернативну і вельми страшну історію США.

Серіал «Змова проти Америки», в якому зіграють Вайнона Райдер, Джон Туртурро, Зої Казан, Девід Крамхолц та Морган Спектор, є адаптацією відомого роману Філіпа Рота, в якому на виборах 1940 року президентом США стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Адольфу Гітлеру і не бажає, щоб США брала участь у Другій світовій війні. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Дебютна серія серіалу «Змова проти Америки», який адаптував творець «Прослушки» Девід Саймон, вийде на екрани 16 березня.

1 лютого 2020,  17:11 | Новини серіалів

У четвер канал HBO опублікував перший трейлер свого нового міні-серіалу «Змова проти Америки», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» та зірка серіалу «Дивні дива» Вайнона Райдер.

Новий міні-серіал від творця «Прослушки» Девіда Саймона буде адаптацією роману Філіпа Рота і покаже альтернативну історію США, коли на виборах 1940 року президентом країни стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Німеччіні та Адольфу Гітлеру. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Разом з Райдер в «Змові проти Америки» зіграють Джон Туртурро, Зої Казан та Морган Спектор. У кінці трейлер розкриває, що прем'єра серіалу відбудеться 16 березня.

1 жовтня 2019,  00:22 | Новини серіалів

Це офіційно! Хітовий науково-фантастичний серіал «Дивні дива» («Дуже дивні справи») повернеться з 4 сезоном, повідомляє його свіжий атмосферний тизер.

Серіал братів-сценаристів Метта і Росса Дафферів слідує за групою юних друзів з маленького містечка Гоукінс, Індіана, де частенько відбуваються дивні речі. У фіналі 3 сезону Джойс (Вайнона Райдер), Джонатан (Чарлі Гітон), Вілл (Ноа Шнапп) та Одинадцять (Міллі Боббі Браун) зібрали речі, попрощалися з друзями та поїхали з рідного містечка. І тизер наступного сезону нам нагадує, що «ми більше не в Гоукінсі». Цікаво, куди доля закине героїв тепер? У будь-якому випадку темні сили їх так просто не відпустять.

Прем'єру 3 сезону «Дивних див» шанувальники очікували майже два роки, поки вона нарешті не відбулася в липні 2019. Коли вийде 4 сезон, поки не повідомляється, але сподіваємося, що швидше, ніж за два роки.

23 вересня 2018,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вайнона Райдер намагається пояснити Кіану Рівзу тонкощі людської натури в новому фрагменті романтичної комедії «Екзотичне весілля».

Френк (Рівз) і Ліндсі (Райдер) знайомляться в літаку і дізнаються, що направляються на одне весілля. Френк їде на весілля до свого зведеного брата, який є колишнім нареченим Ліндсі. Ліндсі сподівається таким чином поставити для себе остаточну крапку в своїх відносинах з колишнім, і в даному фрагменті Френк каже, що він «не розуміє, чому вона все ще закохана в його брата Кіта після всього того, що він їй зробив». Ліндсі відповідає, що він «не розбирається в людській натурі», і що «коли кохана людина робить тобі боляче, ти не перестаєш її раптом любити». Френк відзначає, що це «нераціонально», і запитує у Ліндсі, чи не хотіла б вона просто «побажати колишньому щастя і жити далі», на що вона говорить йому, що «більша частина її хоче, щоб Кіта знайшли в крижаній річці».

Ви все ще можете застати фільм Віктора Левіна в українських кінотеатрах. Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.

16 вересня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий фрагмент романтичної комедії «Екзотичне весілля» показує, як Вайнона Райдер вмовляє Кіану Рівза, щоб він проніс її 30 метрів через виноградник, оскільки на каблуках вона не зможе пройти по землі.

У фільмі Віктора Левіна Рівз і Райдер втілюють двох самотніх людей з неприємними характерами Френка та Ліндсі, які знайомляться в аеропорту і дізнаються, що прямують на одне весілля. Френк їде на весілля до свого зведеного брата і зовсім не горить бажанням бачити його. Ліндсі направляється туди ж, тільки для неї брат Френка це колишній наречений, у відносинах з яким вона намагається поставити тверду крапку. Ця парочка швидко знаходить спільну мову, і в даному фрагменті вони зближуються ще більше, коли Френк насилу погоджується пронести Ліндсі через виноградник. Але поки він, крекчучи, це робить, Ліндсі відначає, що так погано її ще ніхто не носив.

Дивіться також другий український ТБ-ролик фільму «Екзотичне весілля», чия прем'єра відбулася 30 серпня.

Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.